Orang tak tahu Forex,takde masa, malas trade....copy je la trader pakar....automatic.

kiebay

freshman
Joined
Nov 28, 2011
Messages
183
Points
18
skang nie aku hold dulu.. pasaran tak menentu.. EUR/USD melonjak bagai nak giler.. kemungkinan berlaku reversal ...
 

kiebay

freshman
Joined
Nov 28, 2011
Messages
183
Points
18
betul ramalan saya.. dh berlaku reversal.. sejam lepas aku post kat atas.. untung bnyak sikit dari kebiasaan...hehehehe
 

kanak-kanak

Senior
Joined
Jan 21, 2008
Messages
274
Points
18
Age
35
takder guna indicator,

duit betul = copy orang,

duit virtual = ikut trend. tapi saya beli forexsebenar V3. tgh berpandukan itu. tak khatam lagi.. banyak benor haha

Ok x panduan forex sebenar v3 tu? saya baru je beli kuasa forex..hehehe..still tgh belajar lg
 

kiebay

freshman
Joined
Nov 28, 2011
Messages
183
Points
18
skang nie dari 100USD aritu dh jadi 200USD daa;;) skang copy trader 3 orang setiap copy USD40.. 20USD simpan dan 60USD lagi pelaburan sendiri.. tips kat sini, main utk 1pair currency dulu.. belajar turun naik smpai khatam..:D
 

shafiqyuno

freshman
Joined
Nov 7, 2012
Messages
27
Points
0
salam , sy nak tanya ni, saya ni mmg noob pasal forex memorex ni . sy dah copy trader yang rbcru listkan tu, pastu sy prasan net profit sy asyik negative je. apa maksudnya tu ye? rugi ke? saya patot close ke atau biarkan?? mcm mana nak tau trader yang kita copy tu close??
 

swebit

freshman
Joined
Nov 21, 2012
Messages
63
Points
6
salam , sy nak tanya ni, saya ni mmg noob pasal forex memorex ni . sy dah copy trader yang rbcru listkan tu, pastu sy prasan net profit sy asyik negative je. apa maksudnya tu ye? rugi ke? saya patot close ke atau biarkan?? mcm mana nak tau trader yang kita copy tu close??

Net profit tu bukan rugi, tapi floating..biarkan je..

cara tau trader yang kita copy tu close adalah di history




 
Last edited:

japari

junior
Joined
Feb 18, 2012
Messages
101
Points
18
Tumpang tanya, berapa deposit kita kena masukkan dulu. Thanks in advance
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
berhati-hati..
sy dapati thread ini ada muslihat.
1. Ada 2 user yg menggunakan IP yg sama. Atau mungkin 3 user. Tujuannya untuk UP thread sendiri & promote web.
2. ada gambar yg digunakan diambil daripada user lain, berkemungkinan besar dari indonesia.
3. Secara logik diatas pengiraan keuntungan yang dinyatakan, ianya tidak wajar sekiranya invest sedikit tp untung besar dalam masa singkat,.
 
Top