Orang tak tahu Forex,takde masa, malas trade....copy je la trader pakar....automatic.

joe1110

freshman
Joined
Sep 21, 2012
Messages
15
Points
1
banyak gila duit dlm acc huhu bila tah nak cukup modal ni
 

kiebay

freshman
Joined
Nov 28, 2011
Messages
183
Points
18
hari ni untung USD2 daripada USD20 yang diberikan percuma sebagai kupon. yang bestnya USD2 tu dapat dlm tempoh 15 minit jer main...:D
 

mannabo

Newbie
Joined
Mar 8, 2010
Messages
194
Points
16
hari ni untung USD2 daripada USD20 yang diberikan percuma sebagai kupon. yang bestnya USD2 tu dapat dlm tempoh 15 minit jer main...:D

wah2..untung le tu..huhu
 

rbcru

freshman
Joined
Nov 17, 2012
Messages
30
Points
0
hari ni untung USD2 daripada USD20 yang diberikan percuma sebagai kupon. yang bestnya USD2 tu dapat dlm tempoh 15 minit jer main...:D

Terbaik bos,
Saya juga untung USD40 daripada USD200 deposit, bestnya juga USD40 dapat dlm 2 hari..:D
 

swebit

freshman
Joined
Nov 21, 2012
Messages
63
Points
6
Jika anda tidak tahu dan masih tidak pernah membuat keuntungan trading Forex, maka ia adalah masa untuk anda berubah ke CopyTrader

Tidak dapat dinafikan ramai di antara kawan-kawan kita telah menjadi kaya-raya senyap-senyap trading Forex.

Namun, menurut kajian hanya 5% hingga 10% daripada orang-orang yang benar-benar berjaya dan menjadi kaya dalam bidang Forex. Yang lain gagal. 5-10% orang yang berjaya adalah mereka yang betul-betul master forex trading. CopyTrader memberi peluang kepada kita untuk mengikut golongan yang berjaya ini. Baca seterusnya di blog

http://malaysiaforexcopy.blogspot.com/
 

kiebay

freshman
Joined
Nov 28, 2011
Messages
183
Points
18
Jika anda tidak tahu dan masih tidak pernah membuat keuntungan trading Forex, maka ia adalah masa untuk anda berubah ke CopyTrader

Tidak dapat dinafikan ramai di antara kawan-kawan kita telah menjadi kaya-raya senyap-senyap trading Forex.

Namun, menurut kajian hanya 5% hingga 10% daripada orang-orang yang benar-benar berjaya dan menjadi kaya dalam bidang Forex. Yang lain gagal. 5-10% orang yang berjaya adalah mereka yang betul-betul master forex trading. CopyTrader memberi peluang kepada kita untuk mengikut golongan yang berjaya ini. Baca seterusnya di blog

http://malaysiaforexcopy.blogspot.com/

jadi saya sarankan bro sentiasa update http://malaysiaforexcopy.blogspot.com/ xpun buat satu blog utk discussion etoro bagi rkyat Malaysia.. ramai jugak orang kita dalam etoro tue..:D
 

mannabo

Newbie
Joined
Mar 8, 2010
Messages
194
Points
16
buat group fb supportla bro.. kan senang hehe..
 

kiebay

freshman
Joined
Nov 28, 2011
Messages
183
Points
18
buat group fb supportla bro.. kan senang hehe..

xkisah la group apa2 pn.. janji senang nk sembang terutamanya psal BUY/SELL.. nak buy apa n nk sell apa..bila waktu sesuai dan bla bla bla.. sama2 untung n sama2 rugi(kerugian minima):D kalau ada otai lagi bagus..>:D<>:D<
 

kanak-kanak

Senior
Joined
Jan 21, 2008
Messages
274
Points
18
Age
35
baru dapat coupon code USD20 free..hehe..tapi x taw nak start macam mana..
 

rbcru

freshman
Joined
Nov 17, 2012
Messages
30
Points
0
dah bukak akaun tp nk deposit fund guna paypal xboley lak..apsal eh?

baru dapat coupon code USD20 free..hehe..tapi x taw nak start macam mana..

Bila anda sudah memutuskan untuk buat trading, ada dua cara anda boleh trade. Gunakan Duit Sebenar ATAU Virtual Money.

8195872146_9e0795390d_b.jpg


Kalau nak cuba dengan 'virtual Money', sila perhatikan bulatan merah itu di gambar atas. klik itu dan masukkan nilainya.

sekiranya hendak trade dengan duit sebenar, perhatikan gambar di bawah. Ada dua cara untuk deposit duit, samada dengan card credit/debit atau paypal. Klik mana yang anda pilih.

8194779547_3c3ae9d5b9_b.jpg


Masukkan semua maklumat yang di kehendaki dan tekan submit. Setelah fund
di masukkan ke dalam akaun anda, anda sudah bersedia untuk trade
gunakan paypal sebab ia adalah mudah dan cepat untuk withdraw wang. Di Malaysia senang di keluarkan dengan gunakan Maybank atau RHB dengan proses hanya mengambil 3hari.​

dari blog tt http://malaysiaforexcopy.blogspot.com/
 

fauzie

freshman
Joined
Sep 9, 2007
Messages
25
Points
1
setiap kali sudah profit contoh usd20 minimum,,bolehla agihkan untuk tambah copy lg best trader yg lain...
contoh usd100 copy 5 best trader dah untung usd20..boleh tambah copy untuk sorg lg..jdnye dah 6 best trader kite copy...sampaila byk byk....usd20 adalah set minimum.. usd40 set maksimum dicadangkan.. sebaiknya guna set maksimum dl. dah faham mm blh tukar
set minimum[/url]

Apa yg dimaksudkan dengan minima USD20 dan maksima USD40 dlm trading ni? kira mcm SL dan TP ke?

Mohon pencerahan...
 
Top