Orang tak tahu Forex,takde masa, malas trade....copy je la trader pakar....automatic.

mprcclub

freshman
Joined
May 4, 2014
Messages
23
Points
0
besnyaaaaaaaaaaaaaaa :)
 

mprcclub

freshman
Joined
May 4, 2014
Messages
23
Points
0
masih berjalam lagi?
 

mprcclub

freshman
Joined
May 4, 2014
Messages
23
Points
0
kalau ada saya nak cuba....
 

mprcclub

freshman
Joined
May 4, 2014
Messages
23
Points
0
harap boleh membantu
 

mprcclub

freshman
Joined
May 4, 2014
Messages
23
Points
0
saya pun :)
 

aloque

freshman
Joined
Apr 19, 2011
Messages
36
Points
0
wah , ni memang best ni. tk perlu tahu sangat ta dan fa. folo je trader yg power2.. setelll
 

donsoulz

freshman
Joined
Aug 1, 2014
Messages
25
Points
1
masih okay lagi ka benda ini?...camne nak join?...terlalu banyak dah page..sapa2 yang sertai sila bagi tips
 

abelljefrry

Senior
Joined
May 15, 2009
Messages
1,029
Points
38
Akaun baru saya (Guna servis signal dengan lot kecil)
Login: 2189401
Investor password: 578H9fj2
Server : Real 2
Broker XM

Ok ke pakai XM? Signal guna Metaquotes atau dari sistem copy/PAMM yang XM sediakan? Eh lagi satu, buat akaun myfxbook, senang sikit prospek nak tengok analisis trade bro. Orang dah invest baru bagi investor password.

Saya sekarang trade dekat HotForex. Manage akaun PAMM. Ok lah so far, baru 2 bulan start trade dekat sana, ada orang recommend. Medium-low risk, return dalam 20% sebulan. Banyak dah tu 20% sebulan, USD500 pun boleh jadi USD30,000 kalau peram 2 tahun.

Kalau ada yang berminat nak invest tu, PM je saya.
 
Last edited:

yusrie81

freshman
Joined
Sep 8, 2014
Messages
0
Points
0
Forex ni mmg leh bw untung... tp kene pandai nak trade lah... terasa nak sgt cuba... InsyaAllah cukup modal nak join. Ade kwn2 sy yg lain join forex leh dpt USD2k ke USD4k sebulan.... oklah tu....
 
Top