ooo..sini ke tempat introduce

akunaknikah

freshman
Joined
Jun 20, 2010
Messages
42
Points
0
salam

tak tau nk introduce new member kat mana sblom ni..ni baru jmpe...

selamat berkenalan sume..

saya ni join WC sbb nk belajar internet bisnes, kalau boleh nk kumpul duit supaya dapat nikah cepat sikit...nak elak fitnah dan maksiat...

harap kawan2 membantu sume..time kasih...
 

faezil

Newbie
Joined
Oct 2, 2007
Messages
7,061
Points
38
eh..tak jugak..kat section announcement pn ade gak..hmm..nape nmpk cam berterabur sikit ek? taktaunk parking mane..

rasa2nya kat sembang umum lagi sesuai park kat sana... sbb dah namapun umum, kan ?

tapi tak kisah la tu, nikah (errr.... nak panggil apa ni ?)

nanti pepandailah admin/mod pindahkan ke tempat yang sepatutnya...hahaha
 

PinguSpy

Senior
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,432
Points
38
ni mesti nk bukak thread melawat blog > click > nikah etc.. mcm dkt carigold.com hehehehe :D
 

akunaknikah

freshman
Joined
Jun 20, 2010
Messages
42
Points
0
ni mesti nk bukak thread melawat blog > click > nikah etc.. mcm dkt carigold.com hehehehe :D

haha..pingu memang terer...tapi tak sebenarnya...sebab saya menghormati etika dan tatasusila forum..kalau seksyen lain, kita thread lain la...kalau thread tmpat promote blog, baru la kita promote blog...betul tak bro pinguspy?
 
R

Rayson Ng

Hello semua newbie yang baru joined WC forum...Selamat datang :D

images
 
Top