Online @ WC: Masa Bilakah Anda Kerap Online Di WC...

Online @ WC: Masa Bilakah Anda Kerap Online Di WC...

  • 12:00 am - 2:30 am

    Votes: 8 26.7%
  • 02:30 am - 05:00 am

    Votes: 6 20.0%
  • 05:00 am - 07:30 am

    Votes: 2 6.7%
  • 07:30 am - 10:00 am

    Votes: 13 43.3%
  • 10:00 am - 12:30 pm

    Votes: 15 50.0%
  • 12:30 pm - 03:00 pm

    Votes: 16 53.3%
  • 03:00 pm - 05:30 pm

    Votes: 18 60.0%
  • 05:30 pm - 08:00 pm

    Votes: 9 30.0%
  • 08:00 pm - 10:30 pm

    Votes: 17 56.7%
  • 10:30 pm - 12:00 am

    Votes: 16 53.3%

  • Total voters
    30

copernicus

Senior
Joined
Jun 12, 2008
Messages
852
Points
18
Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... :)

ringkas aja kali ini... saya nak buat sedikit selidikan
kepada masa bilakah anda selalu online ke WC ni...
antara objektif utama, adalah kita akan dapat ketahui
masa bilakah ramai sekali orang akan online di WC
ni... untuk objektif-objektif lain, kita akan
perbincangkan lagi.

baik. diharap sangat-sangat anda yang view kepada
thread ini akan sertai poll itu walau buat seketika...
walau tak reply post pun tidak mengapa...
tetapilah sudikanlah untuk sertai poll itu... :)

pertama-tama, terima kasih dahulu kepada
rakan-rakan yang sudi berkongsi dan memberi perhatian. :)

p/s: post ini adalah multiple answer... bermakna,
anda boleh pilih masa-masa yang anda kerap online di
WC ni... :)
 

copernicus

Senior
Joined
Jun 12, 2008
Messages
852
Points
18
dan, antara objektif lain... thread ini dapat dijadikan antara rujukan anda
jika anda mahu promosikan sesuatu di WC ini... :)
 

spatt

Newbie
Joined
Jun 20, 2008
Messages
765
Points
18
Age
32
aku vote sume xcept pukul 5am-10am
tu tyme tdo aku...:p
 

budakbaek

freshman
Joined
Jul 20, 2008
Messages
784
Points
16
setiap jam kecuali dari kol 3a.m sampai 12.30ptg..time tu ak tido..pelik kan..haha..:D
tp slt suboh ak bngun ye..ngeh3..
 

arm

Newbie
Joined
Sep 2, 2006
Messages
873
Points
16
Dah vote dah. Bagus betul Poll ni. Terima kasih Copernicus.... memang sangat-sangat berguna kepada sesiapa yang nak buat promotion kat forum WC ni.

Jangan ia diambil kesempatan oleh para spammer untuk meng'spam' kat forum ni sudahlah... tapi para moderator sure alert punya waktu-waktu puncak ni untuk mengdelete semua thread-thread spam kat sini. hehehe..... :D
 

nadieyaa05

Newbie
Joined
Dec 18, 2007
Messages
1,698
Points
36
dah undi dah....hehehe...tp masalah sy sume time sy masuk...asal dpt wyrless...hehe.... :)
 

highlander

Senior
Joined
Sep 25, 2008
Messages
1,670
Points
38
Aq cop waktu sebelom tengah malam....mstu cukup tenang dan romantik untuk berurusniaga.....:)
 

copernicus

Senior
Joined
Jun 12, 2008
Messages
852
Points
18
terima kasih kepada yang sudah mengundi... :) kepada yang belum... sila-silalah ya...

Poll yang bagus dan bermanfaat!

Saya start dari pagi start keje sampailah tengah malam. WC ON je.

WC lah satu2 nya forum yg saya kerap masuk. Tapi bukanlah 24 jam ya.
thanks Zul...

Dah vote dah. Bagus betul Poll ni. Terima kasih Copernicus.... memang sangat-sangat berguna kepada sesiapa yang nak buat promotion kat forum WC ni.

Jangan ia diambil kesempatan oleh para spammer untuk meng'spam' kat forum ni sudahlah... tapi para moderator sure alert punya waktu-waktu puncak ni untuk mengdelete semua thread-thread spam kat sini. hehehe.....
thanks to you too...

sebenarnya... inilah juga antara objektifnya (yang tersembunyi). jadi, kepada spammers... beware! kami dapat tahu time bila anda merayap... kepada yang sayang WC... masa inilah juga anda dapat mengejar dan mencantas mereka; terutamanya dengan report kepada admin dan mods. :)

sebenarnya... saya dah banyak buat carian kepada hal ini. dan nampaknya, tiada lagi poll yang sebegini. dan, sebenarnya... poin ini adalah sangat penting kepada objektif pertama yang saya nyatakan sebelum ini. dengan 'menggunakannya' secara efektif... promosi anda akan lebih berkesan; terutamanya di forum. jadi... kalau di forum lain... buatlah juga poll sebegini; untuk kebaikan semua...

baik. di bawah adalah poll terkini semasa saya menaip ini. oleh sebab ia akan berubah dari masa ke semasa... jadi, mungkin rujukan ketika ini juga perlu diperhatikan...



hmmm... nampaknya, masa tengahari sehingga ke lewat malam adalah masa favorite yang terkini... :)
 

copernicus

Senior
Joined
Jun 12, 2008
Messages
852
Points
18
terima kasih ijamidayu di atas penyertaan undian ini. :)

lihat... poll sudah berubah bukan! jadi, kepada rakan-rakan yang
belum lagi buat undian kepada poll di atas... silalah berbuat
sedemikian ya... usaha anda amatlah kami hargai... :)

p/s: poll ini adalah 'multiple answer'. jadi... anda dapat tick
kepada sebanyak mana, masa yang anda sering online ke WC. dan, poll
ini juga tiada had masanya... bermakna, ia akan kekal selamamana
thread ini ada. oh ya... ia juga pastinya akan kekal selamana WC
ini wujud. jadi, sama-samalah kita mendoakan agar thread ini wujud
dan pastinya kepada WC... insyaALLAH, aminnn... :)

p/p/s: oh ya... kepada rakan-rakan di JBC, anda juga boleh sertai undian
seumpama ini di thread ini :) :
- http://www.jombincang.com/forum/str...bc-masa-bilakah-anda-kerap-online-di-jbc.html
 

copernicus

Senior
Joined
Jun 12, 2008
Messages
852
Points
18
nampaknya... poll tidak banyak berubah daripada apa yang saya
lihat... hmmm... tolong ya. rakan-rakan yang belum lagi
sertainya... sila-silalah ya... :) untuk kebaikan kita semua...
 

mumtahanah

Senior
Joined
Sep 12, 2008
Messages
678
Points
18
saya pulak prefer waktu pagi dan malam..kalau pagi utuk mgelakkan tido lepas suboh..hehehehe..:D
lgpun masa nie line mmg laju..activity pun bgerak lancar..
malam kalau tak de citer best kt tv mmg onlina je la..:)
 

copernicus

Senior
Joined
Jun 12, 2008
Messages
852
Points
18
thanks for participating mumtanahah... :) rakan-rakan lain...
jomlah sertainya juga ya... (kepada yang belum terutamanya... :) )

p/s: syuhhh... saya dah nak offline dah ni. Ummi saya dah tunggu kat
dalam kereta tu... ni pun, kat kedai breakfast kat perlis ni... syuhhh...
rahsia ya... :D
 

kisikililake

freshman
Joined
Oct 6, 2008
Messages
13
Points
1
aku slalu ade kt forum ni time keje je.. from 8-4.
pastu kalo time mlm, ade gak slalu ade.
depends pada ada member panggil utk main game ataupon tidak. :D
 
Top