Online @ WC: Masa Bilakah Anda Kerap Online Di WC...

Online @ WC: Masa Bilakah Anda Kerap Online Di WC...

  • 12:00 am - 2:30 am

    Votes: 8 26.7%
  • 02:30 am - 05:00 am

    Votes: 6 20.0%
  • 05:00 am - 07:30 am

    Votes: 2 6.7%
  • 07:30 am - 10:00 am

    Votes: 13 43.3%
  • 10:00 am - 12:30 pm

    Votes: 15 50.0%
  • 12:30 pm - 03:00 pm

    Votes: 16 53.3%
  • 03:00 pm - 05:30 pm

    Votes: 18 60.0%
  • 05:30 pm - 08:00 pm

    Votes: 9 30.0%
  • 08:00 pm - 10:30 pm

    Votes: 17 56.7%
  • 10:30 pm - 12:00 am

    Votes: 16 53.3%

  • Total voters
    30
Joined
Jun 12, 2008
Messages
840
Likes
6
Points
18
Offline
#1
Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... :)

ringkas aja kali ini... saya nak buat sedikit selidikan
kepada masa bilakah anda selalu online ke WC ni...
antara objektif utama, adalah kita akan dapat ketahui
masa bilakah ramai sekali orang akan online di WC
ni... untuk objektif-objektif lain, kita akan
perbincangkan lagi.

baik. diharap sangat-sangat anda yang view kepada
thread ini akan sertai poll itu walau buat seketika...
walau tak reply post pun tidak mengapa...
tetapilah sudikanlah untuk sertai poll itu... :)

pertama-tama, terima kasih dahulu kepada
rakan-rakan yang sudi berkongsi dan memberi perhatian. :)

p/s: post ini adalah multiple answer... bermakna,
anda boleh pilih masa-masa yang anda kerap online di
WC ni... :)
 
Joined
Jun 12, 2008
Messages
840
Likes
6
Points
18
Offline
#2
dan, antara objektif lain... thread ini dapat dijadikan antara rujukan anda
jika anda mahu promosikan sesuatu di WC ini... :)
 
Joined
Dec 11, 2007
Messages
1,819
Likes
0
Points
38
Age
29
Offline
#3
saya suke online mlm jek kat WC ni.

yelah, student.. x sempat time siang nak online sgt2.. ;)
 
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,510
Likes
3
Points
38
Offline
#4
aku opis hour.. 9 - 5...
kalau mlm susah sbb umah baru lom siap....
umah sewa malas nak masuk streamyx lg...
 
Joined
Jul 20, 2008
Messages
775
Likes
0
Points
16
Offline
#6
setiap jam kecuali dari kol 3a.m sampai 12.30ptg..time tu ak tido..pelik kan..haha..:D
tp slt suboh ak bngun ye..ngeh3..
 
Joined
Mar 13, 2007
Messages
1,133
Likes
4
Points
38
Offline
#7
aku biasenye lepas lunch.. tu pun kalo xde kelas.
pkul 2 ke atas smpi ke mlm.. hehe. kdang2 awl
pagi sblm ke kelas tu check gak jap WC nie.
tapi ptg2 lah time faveret.

;)
 
Joined
Dec 8, 2005
Messages
3,780
Likes
42
Points
48
Offline
#8
Poll yang bagus dan bermanfaat! ;)

Saya start dari pagi start keje sampailah tengah malam. WC ON je.

WC lah satu2 nya forum yg saya kerap masuk. Tapi bukanlah 24 jam ya.
 

arm

Newbie
Joined
Sep 2, 2006
Messages
864
Likes
0
Points
16
Offline
#9
Dah vote dah. Bagus betul Poll ni. Terima kasih Copernicus.... memang sangat-sangat berguna kepada sesiapa yang nak buat promotion kat forum WC ni.

Jangan ia diambil kesempatan oleh para spammer untuk meng'spam' kat forum ni sudahlah... tapi para moderator sure alert punya waktu-waktu puncak ni untuk mengdelete semua thread-thread spam kat sini. hehehe..... :D
 
Joined
Dec 18, 2007
Messages
1,669
Likes
0
Points
36
Offline
#10
dah undi dah....hehehe...tp masalah sy sume time sy masuk...asal dpt wyrless...hehe.... :)
 
Joined
Sep 25, 2008
Messages
1,641
Likes
4
Points
38
Offline
#11
Aq cop waktu sebelom tengah malam....mstu cukup tenang dan romantik untuk berurusniaga.....:)
 
Joined
Jun 12, 2008
Messages
840
Likes
6
Points
18
Offline
#12
terima kasih kepada yang sudah mengundi... :) kepada yang belum... sila-silalah ya...

Poll yang bagus dan bermanfaat!

Saya start dari pagi start keje sampailah tengah malam. WC ON je.

WC lah satu2 nya forum yg saya kerap masuk. Tapi bukanlah 24 jam ya.
thanks Zul...

Dah vote dah. Bagus betul Poll ni. Terima kasih Copernicus.... memang sangat-sangat berguna kepada sesiapa yang nak buat promotion kat forum WC ni.

Jangan ia diambil kesempatan oleh para spammer untuk meng'spam' kat forum ni sudahlah... tapi para moderator sure alert punya waktu-waktu puncak ni untuk mengdelete semua thread-thread spam kat sini. hehehe.....
thanks to you too...

sebenarnya... inilah juga antara objektifnya (yang tersembunyi). jadi, kepada spammers... beware! kami dapat tahu time bila anda merayap... kepada yang sayang WC... masa inilah juga anda dapat mengejar dan mencantas mereka; terutamanya dengan report kepada admin dan mods. :)

sebenarnya... saya dah banyak buat carian kepada hal ini. dan nampaknya, tiada lagi poll yang sebegini. dan, sebenarnya... poin ini adalah sangat penting kepada objektif pertama yang saya nyatakan sebelum ini. dengan 'menggunakannya' secara efektif... promosi anda akan lebih berkesan; terutamanya di forum. jadi... kalau di forum lain... buatlah juga poll sebegini; untuk kebaikan semua...

baik. di bawah adalah poll terkini semasa saya menaip ini. oleh sebab ia akan berubah dari masa ke semasa... jadi, mungkin rujukan ketika ini juga perlu diperhatikan...



hmmm... nampaknya, masa tengahari sehingga ke lewat malam adalah masa favorite yang terkini... :)
 
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,038
Likes
1
Points
38
Age
37
Offline
#13
buat masa nie ramai yg online waktu petang. Aku online 8am-11pm. Tue pun bkn adap selalu. Tapi wat masa nie. 3 minggu xtentu. Aku kena kursus.. :)
 
Joined
Jun 12, 2008
Messages
840
Likes
6
Points
18
Offline
#14
terima kasih ijamidayu di atas penyertaan undian ini. :)

lihat... poll sudah berubah bukan! jadi, kepada rakan-rakan yang
belum lagi buat undian kepada poll di atas... silalah berbuat
sedemikian ya... usaha anda amatlah kami hargai... :)

p/s: poll ini adalah 'multiple answer'. jadi... anda dapat tick
kepada sebanyak mana, masa yang anda sering online ke WC. dan, poll
ini juga tiada had masanya... bermakna, ia akan kekal selamamana
thread ini ada. oh ya... ia juga pastinya akan kekal selamana WC
ini wujud. jadi, sama-samalah kita mendoakan agar thread ini wujud
dan pastinya kepada WC... insyaALLAH, aminnn... :)

p/p/s: oh ya... kepada rakan-rakan di JBC, anda juga boleh sertai undian
seumpama ini di thread ini :) :
- http://www.jombincang.com/forum/str...bc-masa-bilakah-anda-kerap-online-di-jbc.html
 
Joined
Jun 12, 2008
Messages
840
Likes
6
Points
18
Offline
#15
nampaknya... poll tidak banyak berubah daripada apa yang saya
lihat... hmmm... tolong ya. rakan-rakan yang belum lagi
sertainya... sila-silalah ya... :) untuk kebaikan kita semua...
 
Joined
Sep 12, 2008
Messages
669
Likes
4
Points
18
Offline
#16
saya pulak prefer waktu pagi dan malam..kalau pagi utuk mgelakkan tido lepas suboh..hehehehe..:D
lgpun masa nie line mmg laju..activity pun bgerak lancar..
malam kalau tak de citer best kt tv mmg onlina je la..:)
 
Joined
Jun 12, 2008
Messages
840
Likes
6
Points
18
Offline
#17
thanks for participating mumtanahah... :) rakan-rakan lain...
jomlah sertainya juga ya... (kepada yang belum terutamanya... :) )

p/s: syuhhh... saya dah nak offline dah ni. Ummi saya dah tunggu kat
dalam kereta tu... ni pun, kat kedai breakfast kat perlis ni... syuhhh...
rahsia ya... :D
 
Joined
Oct 6, 2008
Messages
13
Likes
0
Points
1
Offline
#18
aku slalu ade kt forum ni time keje je.. from 8-4.
pastu kalo time mlm, ade gak slalu ade.
depends pada ada member panggil utk main game ataupon tidak. :D
 

aku

Senior
Joined
Apr 7, 2006
Messages
2,066
Likes
9
Points
38
Offline
#19
yes, jadi betullah timing aku... hehe..

thanks copernicus, good thread and poll.

p/s: kalau WC ni ada macam jombincang best jugak.. ala yang "The Following 2 Users Say Thank You to Yusry For This Useful Post:"

lebih berkesan dari rep ijau... :D
 
Top