Online payment gateway percuma

Joined
Sep 17, 2007
Messages
287
Likes
6
Points
18
Offline
#1
Untuk pengusaha / peniaga online samada yang berurusan jual beli menggunakan sosial media seperti Instagram, facebook, whatsapp, wechat dan sebagainya pasti mementingkan keselesaan dan kemudahan pembayaran. Bagi yang menggunakan website pula, jika nak gunakan online payment gateway (molpay, ipay etc) memerlukan kos initial yang agak tinggi.

Sekarang ada online payment gateway yang boleh memudahkan urusan pembayaran / penerimaan bayaran. Boleh daftar secara percuma dengan billplz.com/join/my

Billplz adalah payment gateway yang mana anda boleh gunakan kemudahan ini untuk menerima bayaran melalui FPX. Semua bayaran yang diterima akan terus masuk ke dalam account bank anda pada keesokkannya. Kebanyakkan provider lain, akan ambil masa seminggu dan ada caj.

Billplz ini pendaftaran percuma, semua transaksi dibawah RM100 akan dicaj RM1 dan RM100 ke atas dicaj RM2. Caj ini masih dianggap murah jika dibandingkan dengan lain-lain perkhidmatan.

Daftar percuma dan mula gunakan cara yang lebih baik untuk perniagaan online anda.
 
Joined
Feb 13, 2013
Messages
12
Likes
0
Points
1
Offline
#2
Untuk pengusaha / peniaga online samada yang berurusan jual beli menggunakan sosial media seperti Instagram, facebook, whatsapp, wechat dan sebagainya pasti mementingkan keselesaan dan kemudahan pembayaran. Bagi yang menggunakan website pula, jika nak gunakan online payment gateway (molpay, ipay etc) memerlukan kos initial yang agak tinggi.

Sekarang ada online payment gateway yang boleh memudahkan urusan pembayaran / penerimaan bayaran. Boleh daftar secara percuma dengan billplz.com/join/my

Billplz adalah payment gateway yang mana anda boleh gunakan kemudahan ini untuk menerima bayaran melalui FPX. Semua bayaran yang diterima akan terus masuk ke dalam account bank anda pada keesokkannya. Kebanyakkan provider lain, akan ambil masa seminggu dan ada caj.

Billplz ini pendaftaran percuma, semua transaksi dibawah RM100 akan dicaj RM1 dan RM100 ke atas dicaj RM2. Caj ini masih dianggap murah jika dibandingkan dengan lain-lain perkhidmatan.

Daftar percuma dan mula gunakan cara yang lebih baik untuk perniagaan online anda.
Dah daftar.. tengah cuba cuba.. sebelum ni guna integrate dengan senangpay, direct debit FPX, nak cuba yang ni pulak. thanks friend
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,719
Likes
0
Points
38
Offline
#3
wah.. mcm bagus je service ni... nak cuba jugak lah... thank TT..
 
Top