Online food delivery.

nirachan

junior
Joined
Sep 11, 2013
Messages
92
Points
8
Nak komen sikit pasal grab food, skerang ni harga dah makin melampau - lampau pulak... contoh aku tengok catalogue satay pun satu satay tu ada yang cecah RM1.80.. kalau aku pergi kat kedai terus baru RM1.20... mana datang 60 sen tu... harap pihak grab monitor harga makanan yang dijual. Sebab i tak puas hati.
 

mikke87

freshman
Joined
Sep 2, 2011
Messages
68
Points
6
Foodpanda ada u, kat sana murah sikit banding dgn grabfood i rasa. Tapi grabfood pun not so bad lah harga dia. Coupon code pun ada.
 

nirachan

junior
Joined
Sep 11, 2013
Messages
92
Points
8
Foodpanda ada u, kat sana murah sikit banding dgn grabfood i rasa. Tapi grabfood pun not so bad lah harga dia. Coupon code pun ada.
Masalah dah letak diskaun pun actually mahal. Jadi harga asal je, kalau dah abis code. Bayar lebih.
 

finalsam22

freshman
Joined
Sep 13, 2011
Messages
55
Points
8
Ni kita nak share Boost Makan, now ada RM5 cashback, i baru je order last week, choice best2, harga berbaloi. Nk buat macam - mana once a week je mampu.
 

nirachan

junior
Joined
Sep 11, 2013
Messages
92
Points
8
Ni kita nak share Boost Makan, now ada RM5 cashback, i baru je order last week, choice best2, harga berbaloi. Nk buat macam - mana once a week je mampu.
Boost makan? Boleh share link app tu tak?
 

finalsam22

freshman
Joined
Sep 13, 2011
Messages
55
Points
8
Boost makan? Boleh share link app tu tak?
U pakai Boost Ewallet je, dalam tu ade boost makan. Bukan app lain, anyway if u buy foodpanda pun boleh je checkout pakai boost app, buat kumpul stars. Nanti dapat la redeem partner wallet.
 

nirachan

junior
Joined
Sep 11, 2013
Messages
92
Points
8
U pakai Boost Ewallet je, dalam tu ade boost makan. Bukan app lain, anyway if u buy foodpanda pun boleh je checkout pakai boost app, buat kumpul stars. Nanti dapat la redeem partner wallet.
Thanks alot ya... nak marah2 tak jadi... nak try boost makan ni pulak... nnti review lagi.
 
Top