ONEXOX BLACK - Better Than Postpaid

Nesh

freshman
Joined
Jan 31, 2013
Messages
204
Points
16
Onexox Black adalah pelan telekomunikasi terbaik dari Onexox yang terkini di pasaran. Onexox Black bakal menjadi pilihan terbaik untuk dilanggan oleh setiap rakyat Malaysia. ONEXOX BLACK bukanlah POSTPAID mahupun PREPAID! BLACK ONEXOX bukan sebuah pelan mudah alih yang biasa terdapat, malah membentuk dimensi yang baharu sebagai pelan mudah alih dalam industri telekomunikasi di Malaysia.

Antara keistimewaan OneXOX Black adalah baki data, minit berbual dan SMS yang tidak tidak habis digunakan boleh dibawa bulan ke hadapan(carry forward). Selain itu baki data, minit berbual dan sms juga boleh dikongsi kepada pengguna prepaid!!

Alangkah baiknya jika kesemua data, minit dan SMS yang masih belum digunakan tidak terhapus? Jangan lihat ke mana-mana lagi kerana dengan ONEXOX BLACK, semua yang di dalam akaun BLACK akan dibawa ke hadapan selamanya! TIADA PEMBAZIRAN!

Anda juga boleh terus bebas melayari internet daripada mana-mana pelan ONEXOX BLACK yang dipilih TANPA perlu membuat langkah tambahan seperti untuk mengaktifkan data daripada akaun Season Pass.

KELEBIHAN ONEXOX BLACK

1. Data, minit, SMS yang tak habis guna, boleh bawa ke bulan seterusnya. (carry forward).
2. Kadar panggilan PALING JIMAT (blok 30 saat).
3. Sekiranya data & minit habis digunakan, anda boleh tambah add on melalui promosi Happy Hours.
4. Data, minit & SMS boleh share kepada semua pengguna Onexox (prepaid @ BLACK).
5. Bayaran bulanan yang mudah - hanya topup macam biasa di mana sahaja sama ada beli secara online atau offline.


PAKEJ ONEXOX BLACKAnda boleh pilih sama ada untuk gunakan nombor baru, kekalkan nombor lama anda atau upgrade nombor prepaid Onexox sedia ada ke pakej BLACK. Dapatkan simkad Onexox Black sekarang. Klik button di bawah untuk tempahan.

---> http://xoxprepaidplan.com/onexox-black-better-postpaid/
 
Last edited:
Top