One Piece Noob is HERE

Joined
Aug 3, 2011
Messages
9
Likes
0
Points
0
Offline
#1
New guy in the house......
Salam untuk semua....
One Piece ROCK.....
Episode 508 baru je tengok...
Tak sabar nak tunggu next coming Episode 509.
 
Joined
Aug 3, 2011
Messages
9
Likes
0
Points
0
Offline
#2
sori ye....
my 1st post...tak le cun sangat....
cuma nak buat GEMPAK tak menjadi...
so noob....keke
 

JonsonL

freshman
Joined
Nov 5, 2011
Messages
15
Likes
0
Points
0
Offline
#4
Yah One Piece adalah manga kegemaran saya terlalu dan batu!tetapi masih kedua Dragonball hehehe
 

rouke

freshman
Joined
Jan 17, 2010
Messages
693
Likes
0
Points
16
Offline
#5
New guy in the house......
Salam untuk semua....
One Piece ROCK.....
Episode 508 baru je tengok...
Tak sabar nak tunggu next coming Episode 509.
ep 509? sy da tgk ep 521..:D
dnlod kat animestash.info..file kat situ sume kecik2..

btw bro..thread psal 1 piece da ada..huhu
 

edwa88

freshman
Joined
Aug 31, 2012
Messages
11
Likes
0
Points
0
Offline
#15
One Piece sejak 2 tahun kemudian ni dah macam serabut sket ak tengok.
 

limyh

freshman
Joined
Feb 26, 2013
Messages
118
Likes
0
Points
0
Offline
#17
pengarang one piece jatuh sakit kebelankangan ini... so one piece manga akan postpone... sakit hati, setiap minggu tak sabar-sabar nak tengok ni...
 
Top