One Piece Forever

Joined
May 7, 2013
Messages
16
Likes
0
Points
0
Offline
saye ade koleksi onepiece anime dari episod 1 sampai 5ratus lebih.nak delete sayang pulak..tapi saiz besar gile.hahaha
 
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,903
Likes
0
Points
38
Offline
yeke bro? sy tgk anime je..manga x bace lgsung..haha
a'ah baca pening kepala dibuatnya..
tgk video udahlah...

Lagi feeling...hahaha
Episode 595 English Sub dah LIVE
lawak betul si Luffy ni hahahah..

Benggan aje Si Law ....hahah
 
Joined
Oct 14, 2012
Messages
673
Likes
2
Points
18
Offline
a'ah baca pening kepala dibuatnya..
tgk video udahlah...

Lagi feeling...hahaha
Episode 595 English Sub dah LIVE
lawak betul si Luffy ni hahahah..

Benggan aje Si Law ....hahah
tgk dua2 jer sb video lmbt ckit kua..tension menunggu..
 
Joined
Oct 24, 2013
Messages
208
Likes
0
Points
0
Offline
Assalamualaikum, salam perkenalan.. Sy nak MINTA TOLONG. sy tengah kumpul dana untuk projek pembangunan komples bangunan tahfiz akademi utk sekolah rendah. siapa yg berkemampuan sgt2 dialukan untuk memberi kan sedikit sumbangan waqaf. kita bagi sikit, tapi ganjaran pahala hingga ke akhirat nanti. berkekalan.



boleh layari website rasmi sy di www.waqaftahfizonline.com. atau contact sy terus di facebook www.facebook.com/WaqafTahfizOnline
 
Joined
Sep 12, 2010
Messages
92
Likes
1
Points
8
Offline
dekat watchop baru nak keluar punk hazard.. haih. kalau baca manga tak nampak pulak warna-warni n action dia ..
 
Joined
Aug 1, 2014
Messages
25
Likes
0
Points
1
Offline
my favorite anime n manga..hehehe...forever..walaupun dh lewat 30 an masih lg layan kartun bak kata org perempuan..hehehe
 
Top