One Piece Forever

Mohd Aizat

freshman
Joined
Mar 20, 2013
Messages
48
Points
0
saya lebih sukan naruto sebab ianya tentang kehidupan,tapi semua filem jepun camtu jer
 

khairil007

freshman
Joined
May 7, 2013
Messages
16
Points
0
saye ade koleksi onepiece anime dari episod 1 sampai 5ratus lebih.nak delete sayang pulak..tapi saiz besar gile.hahaha
 

Muhdfie3

Senior
Joined
Oct 14, 2012
Messages
680
Points
18
a'ah baca pening kepala dibuatnya..
tgk video udahlah...

Lagi feeling...hahaha
Episode 595 English Sub dah LIVE
lawak betul si Luffy ni hahahah..

Benggan aje Si Law ....hahah
tgk dua2 jer sb video lmbt ckit kua..tension menunggu..
 

Triip me

freshman
Joined
Jun 27, 2013
Messages
15
Points
0
The best thing I like about one piece is that, there is no love in manga, just only friendship
 
Joined
Oct 24, 2013
Messages
212
Points
0
Assalamualaikum, salam perkenalan.. Sy nak MINTA TOLONG. sy tengah kumpul dana untuk projek pembangunan komples bangunan tahfiz akademi utk sekolah rendah. siapa yg berkemampuan sgt2 dialukan untuk memberi kan sedikit sumbangan waqaf. kita bagi sikit, tapi ganjaran pahala hingga ke akhirat nanti. berkekalan.



boleh layari website rasmi sy di www.waqaftahfizonline.com. atau contact sy terus di facebook www.facebook.com/WaqafTahfizOnline
 

AbrarCorp

freshman
Joined
Sep 12, 2010
Messages
93
Points
8
dekat watchop baru nak keluar punk hazard.. haih. kalau baca manga tak nampak pulak warna-warni n action dia ..
 
Top