Ok x blog aku ni?

nabieel

Newbie
Joined
Jul 8, 2007
Messages
290
Points
16
em..kalo sy pi blog mcm ni tak berapa nak percaya buat duit online :D

Just my 0.65 cent
 

nabieel

Newbie
Joined
Jul 8, 2007
Messages
290
Points
16
cuba bro pi blog yg seangkatan dengan bro.

bro wat kajian sikit, kat situ boleh timbul suatu idea tentang blog :)
 

ajidss_ajidss

Senior
Joined
Jan 14, 2008
Messages
2,142
Points
38
Age
33

ajidss_ajidss

Senior
Joined
Jan 14, 2008
Messages
2,142
Points
38
Age
33
ok2
ape yg terok?
maksud sye,ape yg buat blog sye 2 xelok?
bro nak buat blog atau minisite?meh saya tunjuk beza..

Blog:www.strategiblog.com
minisite:www.rahsiablog.com

amacam?ada beza tak?

jadi ,apa sebenarnya bro nak buat?
dalam article dalam blog bro tu macam lebih kepada minisite je saya tengok
 

wgn_white

Senior
Joined
Jan 25, 2008
Messages
2,779
Points
38
Tgk cache dia pakai blogspot...

Blogspot ngam buat niche yang bukan make money online la...
 
Top