[ Official Thread ] Diskusi Khas DVD Diari Usahawan eBay Berhingus ~!!

Joined
Feb 12, 2008
Messages
1,789
Likes
46
Points
48
Offline
dah dapat DVD tuh......

mula2x tak boleh bukak dvd tuh,tak boleh read pun,pastu try 2-3 komputer baru boleh....baru ku tahu rupanya dvd player pon ada jenis dia,ingatkan sama je semua,hehe....


thanks a lot bro yusry.....

May Allah Bless U....semoga bro sentiasa dimurahkan rezeki oleh Allah....

TQVM
TQ2U2... smeoga semua usahawan eBay kita yg berusaha di lipatgandakan lagi rezeki... aminnn

Dah dapat DVD thanks.. jenuh nak menghabiskan semua video nie..
takpe, pelan2 kayuh. habis topik terus buat tau, take action... jgn sampai tunggu habis DVD, risau mengah plak otak nanti (mcm owner yg buat dvd tu)... ngeh2
 
Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,749
Likes
4
Points
0
Offline
takla... 1Malaysia...

wakakakaka (tiru gelak ntahsapesape)

yok turu...

confirm iki sedulur nyong (jowoglish lah pulak), ooh kakengei mansur apik banget dvd ney, sak iki nyong orak liren2 gelak (ini jowolayu pulak)


ada lagi tue jowo dalam diam - bro imosnet dgn bro faezil
 

aken

freshman
Joined
Feb 16, 2010
Messages
656
Likes
0
Points
16
Age
34
Offline
confirm iki sedulur nyong (jowoglish lah pulak), ooh kakengei mansur apik banget dvd ney, sak iki nyong orak liren2 gelak (ini jowolayu pulak)


ada lagi tue jowo dalam diam - bro imosnet dgn bro faezil
translate sket..aku pn nk tau gak pe maksud ni...
 

(^_~)

freshman
Joined
Jun 28, 2010
Messages
18
Likes
0
Points
0
Offline
DVD mmg bestla , terbaek dari ladang, thanks sifu mansur ,,, huhu mengah dah otak dok tgk dvd tak habis2... xpe , ilmu2 ckup mantap, berbaloi2...
 

aken

freshman
Joined
Feb 16, 2010
Messages
656
Likes
0
Points
16
Age
34
Offline
Ini namanya merempit aiskrim ni..haha
camne la aku nk katam DVD klu duk gelak je..haha
 

adila

freshman
Joined
Mar 21, 2007
Messages
269
Likes
0
Points
16
Offline
Aduhai..penat dan letih dan tergolek2 aku dibuatnya...bunyi lak..macam2 ada..motobot, speedbot, tak bot...semua ada...

Any abang sifu...dikau telah mengglamourkan diriku dalam dvdmu yang 40 jam itu...hahahahah...mungkin itu terjadi tanpa dikau sedari. Perlukah aku meminta royalti...hahahahahah...

Aku pun tak perasan, tapi tetiba diperasankan oleh seseorang...muahahaha..

Still layan video tu...aku perlu seminggu...memang superb. Anak aku yang umur 6 tahun selalu layan dvd tu dan nampaknya dia pun dah faham apa itu ebay... :D
 
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,510
Likes
3
Points
38
Offline
dlm byk2 benda dlm tu aku suka action script photoshop tuh...
sape yg suka jual mospad musti suka punya... sekelip mata jer bleh siap.. haha... (sib bek aku xjual mospad...:D )
 
Joined
Sep 15, 2009
Messages
437
Likes
0
Points
0
Offline
Aduhai..penat dan letih dan tergolek2 aku dibuatnya...bunyi lak..macam2 ada..motobot, speedbot, tak bot...semua ada...
dvd mansur nih mmg meriah dgn background sound effect,, guling2 den gelak..ahahaha..

dlm byk2 benda dlm tu aku suka action script photoshop tuh...
sape yg suka jual mospad musti suka punya... sekelip mata jer bleh siap.. haha... (sib bek aku xjual mospad...:D )
siffu jual ape tu??..:D
 

yed2

freshman
Joined
May 31, 2009
Messages
152
Likes
0
Points
0
Offline
akhirnye sampai gak cd ni...lme ak tgu, pasni bolehla ak nak merempit tgk cd pasni hehe
 
Joined
May 13, 2009
Messages
399
Likes
1
Points
0
Offline
Aku rasa apa yang aku bayar untuk DVD ni teramat..lah murah nya.. jika dinilai dengan content yang ada dalam DVD tu.. Yusri aka Mansur.. aku ingat kau kena up lagi lah price dia...(ada pulak yang menyumpah kat aku karang ni..):D:D
 
Top