[ Official Thread ] Diskusi Khas DVD Diari Usahawan eBay Berhingus ~!!

Joined
Feb 12, 2008
Messages
1,789
Likes
46
Points
48
Offline
welcome back sifu :)

p.s : lame menyepi ea..buzz kat ym pon xreply :p
owh ye ke? aku pun tak sure dah ke mana msg ko. sbb byk beno yg msg smpi ada yg msg seksi2 pun ada.

kalo nak mudah buat masa ni guna SMS atau FB aku tu :)
 
Joined
Feb 12, 2008
Messages
1,789
Likes
46
Points
48
Offline
Kepada para pemilik DVD eBay Berhingus.



Tahniah aku ucapkan (dan terima kasih juga sebab sudi 'mengkayakan' aku dan para kroni... ehem). Tapi, that's the right concept. Ilmu free ni biasanya ramai tak hargai, bila kena bayar baru lah ada alasan utk naikkan semangat, dan belajar. Dah tua2 mcm korang takkan aku nak marah2 suruh belajar... tak comel tu.



Sebelum korang amat bersemangat nak tanya perihal eBay... pastikan tonton DVD tu dulu sampai habis, take time, take notes.



Sebab most of the time aku akan terima list of Qs yg amat panjang perihal eBay, yang mana telah disentuh dlm DVD secara amatlah panjang lebar (aku berani jamin pensyarah kat kolej atau U korang pun tak sanggup nak citer sepanjang lebar tu sbb nak habihkan syllabus sebelum habis semester, kan?)



By the way, dlm DVD juga disentuh camner nak buat rujukan atau nak dpt updates berkaitan eBay setiap masa. So, aku boleh tahu sama ada korang tonton DVD tu sampai habis, paham atau mengelat mcm korang skip kelas zmn muda dulu2.



Lastly, good luck. Kejayaan tak datang bergolek, tapi ianya jatuh berdebuk.



So guys, Start Now, Start Small.



Yusry JomSeminar
 
Joined
Jul 27, 2010
Messages
137
Likes
0
Points
0
Offline
aku akui, aku tau pasla dvd ni dah lama.. tp aku start jual lepas beberapa bulan baca ebook sifu lan tntg artsnow..
so, di sebabkan ketamaktamakan aku.. maka, hampir 4 akaun aku kena suspend..
pastu, aku merajuk dgn ebay yg sesuka suki hati nak suspend org.

last skali, aku start balik (dah 2 minggu), tnpa ketamakan (tamak jugak sikit3.. hu3)
so, alhamdulilah, akaun yg baru ni okey dan pembelian pun okey laaa...

tp aku rasa cam tak puas dan something wrong..
so, aku nekad beli DVD merempit ni..
dan skrg tgh tunggu DVD ni yg mgkn arini atau esok sampai..
aku nak lecture sampai telinga berdarah pasal ebay ni dari DVD tu...

biar aku tau, mana silap aku..
so, kpd newbie.. jgn jadi cam aku..
otai dah bagi jalan, ko sedut jer..
jgn test right error cam aku.. alamatnye, lambat la ko nak berjaya~
 

zaihid

freshman
Joined
Jul 3, 2011
Messages
331
Likes
1
Points
0
Offline
tak pe, dalam perniagaan online memang kena tamak sket. kalau tak orang lain yang sapu lak.
 
Joined
Dec 14, 2008
Messages
625
Likes
0
Points
16
Offline
Assalamualaikum.

Rempit Plan Biz aku ada masalah la.
FYF fee Error.
Nak edit tak boleh sebab excel protected.
Mcmana nak kasi ubah?

Tqvm.
 
Joined
Feb 12, 2008
Messages
1,789
Likes
46
Points
48
Offline


Free aje tapi terhad 30 orang aje => http://duitlelong.com/bonusvld/

Teknik WGB Undergound ni aku guna utk rembat duit sales dr eBay. Tak ramai kat dunia ni yg tahu buat teknik ni "properly". ada amatur gak try buat tapi sekejap je sangkut. Kadang2 sejam 2 jam dah kantoi.

Aku kaji dan create system ni dgn penuh berhati2 based on "system developer" perspektif yg tahu teknikal guna eBay API (cewah). Tak kisah la berapa juta kali eBay tukar algorithm dan policy, teknik ni tetap follow the rules. Ianya teknik WGB yg aku jamin kalau korang praktik dgn betul dan ikut pantang larang boleh conquer market anytime tanpa rugi.

OK, that's all info aku boleh bagi setakat ini.
 

Attachments

Joined
Jun 14, 2011
Messages
274
Likes
0
Points
0
Offline


Free aje tapi terhad 30 orang aje => http://duitlelong.com/bonusvld/

Teknik WGB Undergound ni aku guna utk rembat duit sales dr eBay. Tak ramai kat dunia ni yg tahu buat teknik ni "properly". ada amatur gak try buat tapi sekejap je sangkut. Kadang2 sejam 2 jam dah kantoi.

Aku kaji dan create system ni dgn penuh berhati2 based on "system developer" perspektif yg tahu teknikal guna eBay API (cewah). Tak kisah la berapa juta kali eBay tukar algorithm dan policy, teknik ni tetap follow the rules. Ianya teknik WGB yg aku jamin kalau korang praktik dgn betul dan ikut pantang larang boleh conquer market anytime tanpa rugi.

OK, that's all info aku boleh bagi setakat ini.

http://duitlelong.com/bonusvld/

Bonus VLD ni bonus affiliate ke bonus personal bro? Kalau sy beli dr affiliate lain still leh dpt ke bonus VLD ni?
 
Joined
Dec 20, 2005
Messages
546
Likes
2
Points
18
Offline


Free aje tapi terhad 30 orang aje => http://duitlelong.com/bonusvld/

Teknik WGB Undergound ni aku guna utk rembat duit sales dr eBay. Tak ramai kat dunia ni yg tahu buat teknik ni "properly". ada amatur gak try buat tapi sekejap je sangkut. Kadang2 sejam 2 jam dah kantoi.

Aku kaji dan create system ni dgn penuh berhati2 based on "system developer" perspektif yg tahu teknikal guna eBay API (cewah). Tak kisah la berapa juta kali eBay tukar algorithm dan policy, teknik ni tetap follow the rules. Ianya teknik WGB yg aku jamin kalau korang praktik dgn betul dan ikut pantang larang boleh conquer market anytime tanpa rugi.

OK, that's all info aku boleh bagi setakat ini.
Kalau nak beli bole ke bro? sebab dvd lubuk tu dah beli..tak tau lak ada bonus camni.
 
Joined
Nov 6, 2008
Messages
98
Likes
0
Points
6
Offline
sesape leh tlg.
since duitlelong dh kene suspend, aku tak leh nk retrieve password yg aku download dulu.
mcm2 cara aku guna, dr email kt TT smpi ke password unlocker....still x berjaya
TT MIA...susah btol mcm ni...msg,email, msg fb sume x reply.

sesape yg still ade simpan password bonus rempit leh mintak tlg pm aku password die x?

yoroshiku onegaishimasu
 

okawa

freshman
Joined
May 28, 2013
Messages
11
Likes
0
Points
0
Offline
minta jasa baik sesiapa ada tak tahu kat mana jual lagi DVD Diari Usahawan Ebay Berhingus ni?
terima kasih..
 
Top