[ Official Thread ] Diskusi Khas DVD Diari Usahawan eBay Berhingus ~!!

Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,909
Likes
2
Points
38
Age
31
Offline
#1
OFFICIAL THREAD







Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Thread ini dibuka khas untuk membincangkan segala permasalahan, kemushkilan, keraguan, dan lain-lain yang berkaitan dengan DVD Diari Usahawan

eBay Berhingus SAHAJA setelah mendapat keizinan sifu Mansur.:D


Semoga dengan adanya thread ini akan menggalakkan lagi perbincangan tentang perniagaan eBay ini.

Untuk makluman semua, V1 telah habis dijual, untuk V2 tempahan boleh dibuat disini ---> http://duitlelong.com/rempit/



TRAILER = Video Panduan Usahawan eBay Berhingus DVD The Making



Sekian,



awe_9 @ wangcyber.com
.........2008-2010





Kindly Do Not Quote This Post.Tq.
 
Last edited:
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,909
Likes
2
Points
38
Age
31
Offline
#2




Gambar semasa penerimaan batch pertama DVD di NZ, KLCC.

.
 
Last edited:
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,849
Likes
1
Points
38
Offline
#4
dah up thread ni rupanya. DVD ni mmg sempoi. Penuh dengan isi, padat, penuh aksi dan thriller tapi pada masa yang sama boleh buat korang gelak guling2. Aku tak rasa aku bleh habis tengok semua ni dalam seminggu. Gila panjang. Kalah video 2 alam dr. rozmey. Bukan mengampu tapi fakta semua ni. Itu belum Mansur belanja aku lagi. Kalau tak aku tepek sticker kat motor aku.
 
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,909
Likes
2
Points
38
Age
31
Offline
#5
dah up thread ni rupanya. DVD ni mmg sempoi. Penuh dengan isi, padat, penuh aksi dan thriller tapi pada masa yang sama boleh buat korang gelak guling2. Aku tak rasa aku bleh habis tengok semua ni dalam seminggu. Gila panjang. Kalah video 2 alam dr. rozmey. Bukan mengampu tapi fakta semua ni. Itu belum Mansur belanja aku lagi. Kalau tak aku tepek sticker kat motor aku.
haha..aku pon sama..x tentu aku leh habiskan dalam satu hari..weekend ni la..non stop mau tgk..

Start now..Start Small. Its better than nothing.
:D
 
Joined
Feb 12, 2008
Messages
1,789
Likes
46
Points
48
Offline
#6
Thx abg awe sbb kasi up thread ni secara sukarela...

skrg ni aku dah kasi settle pengesahan semua order.

cuma yg deal luar, PM dan beli drp link aff rempit ebook je belum settle abih... kena cross-check balik semua...

ok, keje balik...
 
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,694
Likes
3
Points
38
Offline
#9
saya tak abis2 tengok lagi....panjang2 videonya. rasa cam tengok cite komedi pun ada....sifu mansur ni mmg lawak aaa :D
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#10
boleh dikatakan lebih 40jam kot sbb akan ulang2 tgk balik mana information yg penting gile tu supaya lebih faham.

Sesiapa yg selalu kena banned dengan eBay (ditujukan kepada diri sendiri) memang akan fhm kenapalah akaun kerap kena rupa-rupanya tak khatam lagi huh 40jam tu. :)

Yusri ramai dok mengadu DVd tak boleh open ni, pelik gak sbb ada file autorun tp mcm tak menjadi jerk. (aku punya DVD ok sib baik) kalau tak mau kena tambah 80jam.
 
Joined
Feb 12, 2008
Messages
1,789
Likes
46
Points
48
Offline
#13
bukan kena tgk semua pun... lain2 tu bonus dan shortcut utk cross check jika perlu... drama korea 15 jam pun sampai berbuih biji mata aku...
 
Joined
Feb 12, 2008
Messages
1,789
Likes
46
Points
48
Offline
#14
boleh dikatakan lebih 40jam kot sbb akan ulang2 tgk balik mana information yg penting gile tu supaya lebih faham.

Sesiapa yg selalu kena banned dengan eBay (ditujukan kepada diri sendiri) memang akan fhm kenapalah akaun kerap kena rupa-rupanya tak khatam lagi huh 40jam tu. :)

Yusri ramai dok mengadu DVd tak boleh open ni, pelik gak sbb ada file autorun tp mcm tak menjadi jerk. (aku punya DVD ok sib baik) kalau tak mau kena tambah 80jam.
2 org je yg 1st batch x boleh open... takpe, aku bole re-ship. nak check satu2 berbuih jugak la dvd player nih...
 
Joined
Sep 15, 2009
Messages
437
Likes
0
Points
0
Offline
#15
hohohoho...dh ade rupanye thread nie x perasan pulak,, ape2 pn den pn nk tabik spring kt dvd usahawan ebay tu mmg mantap. selain duration aksi selama 40jam(blum habis layan lg da..) mmg naik kering gusi aku bantai gelak(bole pecah panggung nih)..ahahahaha:D:D

thanks kt sifu besak atas perkongsian yg mantap:)

p/s: nie bkn komen kroni2 erk..nie komen btl2...:D
 
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,694
Likes
3
Points
38
Offline
#16
bukan kena tgk semua pun... lain2 tu bonus dan shortcut utk cross check jika perlu... drama korea 15 jam pun sampai berbuih biji mata aku...
betul3....skrg ni saya tengok mana yang penting dulu. klu tak penah buat ebay n baru nak start baru tengok dari mula..tayah tido, layan video 40 jam..
 

wings

freshman
Joined
Jul 26, 2008
Messages
573
Likes
1
Points
18
Offline
#18
aku tgh menunggu ketibaan DVD...
bila la agaknyer posmen nk anto..uhhu
 
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,510
Likes
3
Points
38
Offline
#19
ini xadil...
korang xbleh up lg thread ni...
aku xdpt lg nih.... arghh.... anyway, exactly, bape lama duration mansur membebel dlm dvd nih...?
 
Joined
Sep 15, 2009
Messages
437
Likes
0
Points
0
Offline
#20
ini xadil...
korang xbleh up lg thread ni...
aku xdpt lg nih.... arghh.... anyway, exactly, bape lama duration mansur membebel dlm dvd nih...?
rilek2...lebih kurang lame jugak mansur membebel..dlm 40jam la katenye(aku pn x sure..ahahaha),, ko bole gelak guling2 dibtnye..

p/s: jgn lupe stanby kerepek ngan kacang kuda semasa menonton dvd, ikut amalan sifu..:D
 
Top