[ Official Thread ] Diskusi Khas DVD Diari Usahawan eBay Berhingus ~!!

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
33
OFFICIAL THREAD







Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Thread ini dibuka khas untuk membincangkan segala permasalahan, kemushkilan, keraguan, dan lain-lain yang berkaitan dengan DVD Diari Usahawan

eBay Berhingus SAHAJA setelah mendapat keizinan sifu Mansur.:D


Semoga dengan adanya thread ini akan menggalakkan lagi perbincangan tentang perniagaan eBay ini.

Untuk makluman semua, V1 telah habis dijual, untuk V2 tempahan boleh dibuat disini ---> http://duitlelong.com/rempit/



TRAILER = Video Panduan Usahawan eBay Berhingus DVD The Making



Sekian,



awe_9 @ wangcyber.com
.........2008-2010





Kindly Do Not Quote This Post.Tq.
 
Last edited:

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
33




Gambar semasa penerimaan batch pertama DVD di NZ, KLCC.

.
 
Last edited:

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
33
Reserved for Future
 
Last edited:

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
dah up thread ni rupanya. DVD ni mmg sempoi. Penuh dengan isi, padat, penuh aksi dan thriller tapi pada masa yang sama boleh buat korang gelak guling2. Aku tak rasa aku bleh habis tengok semua ni dalam seminggu. Gila panjang. Kalah video 2 alam dr. rozmey. Bukan mengampu tapi fakta semua ni. Itu belum Mansur belanja aku lagi. Kalau tak aku tepek sticker kat motor aku.
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
33
dah up thread ni rupanya. DVD ni mmg sempoi. Penuh dengan isi, padat, penuh aksi dan thriller tapi pada masa yang sama boleh buat korang gelak guling2. Aku tak rasa aku bleh habis tengok semua ni dalam seminggu. Gila panjang. Kalah video 2 alam dr. rozmey. Bukan mengampu tapi fakta semua ni. Itu belum Mansur belanja aku lagi. Kalau tak aku tepek sticker kat motor aku.
haha..aku pon sama..x tentu aku leh habiskan dalam satu hari..weekend ni la..non stop mau tgk..

Start now..Start Small. Its better than nothing.
:D
 

mansurbiz

Active
Joined
Feb 12, 2008
Messages
1,828
Points
48
Thx abg awe sbb kasi up thread ni secara sukarela...

skrg ni aku dah kasi settle pengesahan semua order.

cuma yg deal luar, PM dan beli drp link aff rempit ebook je belum settle abih... kena cross-check balik semua...

ok, keje balik...
 

chukai

Senior
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,706
Points
38
saya tak abis2 tengok lagi....panjang2 videonya. rasa cam tengok cite komedi pun ada....sifu mansur ni mmg lawak aaa :D
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
boleh dikatakan lebih 40jam kot sbb akan ulang2 tgk balik mana information yg penting gile tu supaya lebih faham.

Sesiapa yg selalu kena banned dengan eBay (ditujukan kepada diri sendiri) memang akan fhm kenapalah akaun kerap kena rupa-rupanya tak khatam lagi huh 40jam tu. :)

Yusri ramai dok mengadu DVd tak boleh open ni, pelik gak sbb ada file autorun tp mcm tak menjadi jerk. (aku punya DVD ok sib baik) kalau tak mau kena tambah 80jam.
 

mansurbiz

Active
Joined
Feb 12, 2008
Messages
1,828
Points
48
boleh dikatakan lebih 40jam kot sbb akan ulang2 tgk balik mana information yg penting gile tu supaya lebih faham.

Sesiapa yg selalu kena banned dengan eBay (ditujukan kepada diri sendiri) memang akan fhm kenapalah akaun kerap kena rupa-rupanya tak khatam lagi huh 40jam tu. :)

Yusri ramai dok mengadu DVd tak boleh open ni, pelik gak sbb ada file autorun tp mcm tak menjadi jerk. (aku punya DVD ok sib baik) kalau tak mau kena tambah 80jam.
2 org je yg 1st batch x boleh open... takpe, aku bole re-ship. nak check satu2 berbuih jugak la dvd player nih...
 

mr. small

freshman
Joined
Sep 15, 2009
Messages
441
Points
0
hohohoho...dh ade rupanye thread nie x perasan pulak,, ape2 pn den pn nk tabik spring kt dvd usahawan ebay tu mmg mantap. selain duration aksi selama 40jam(blum habis layan lg da..) mmg naik kering gusi aku bantai gelak(bole pecah panggung nih)..ahahahaha:D:D

thanks kt sifu besak atas perkongsian yg mantap:)

p/s: nie bkn komen kroni2 erk..nie komen btl2...:D
 

chukai

Senior
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,706
Points
38
bukan kena tgk semua pun... lain2 tu bonus dan shortcut utk cross check jika perlu... drama korea 15 jam pun sampai berbuih biji mata aku...
betul3....skrg ni saya tengok mana yang penting dulu. klu tak penah buat ebay n baru nak start baru tengok dari mula..tayah tido, layan video 40 jam..
 

stylo_fiq

freshman
Joined
Mar 24, 2010
Messages
267
Points
0
betul3....skrg ni saya tengok mana yang penting dulu. klu tak penah buat ebay n baru nak start baru tengok dari mula..tayah tido, layan video 40 jam..
lepas habis 40 jam. muka dah mcm zombie.. :D
 

mr. small

freshman
Joined
Sep 15, 2009
Messages
441
Points
0
ini xadil...
korang xbleh up lg thread ni...
aku xdpt lg nih.... arghh.... anyway, exactly, bape lama duration mansur membebel dlm dvd nih...?
rilek2...lebih kurang lame jugak mansur membebel..dlm 40jam la katenye(aku pn x sure..ahahaha),, ko bole gelak guling2 dibtnye..

p/s: jgn lupe stanby kerepek ngan kacang kuda semasa menonton dvd, ikut amalan sifu..:D
 
Top