Official Fanpage WC.. Jom LIKE!

shuth

Senior
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,936
Points
48
Salam...

Dijemput semua ahli yang ada Facebook.. untuk sertai fanpage WC di facebook
http://www.facebook.com/wangcyber

Atau.. klik sahaja butang like di sidebar sebelah (ops dibawah) !

Sekian.. terima kasih.!
 
Last edited:

shuth

Senior
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,936
Points
48
yup.. facebook group tu rasanya nak diterminate tak lama lagi.. :)
 

UsahawanCyber

Senior
Joined
Jul 16, 2009
Messages
891
Points
18
Bagus WC dah ada fanpage...Sekarang nie pun ramai yang lepak kat FB...So, mungkin boleh gunakan fanpage untuk update berita2 terkini dari WC...:-bd
 

hazim799

freshman
Joined
Oct 3, 2010
Messages
222
Points
0
peh....smakin advance wc skrng...
 

shaifulazhan

Senior
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,705
Points
38
Dah LIKE.. Sejak dari WC ada FB fanpage lagi saya dah LIKE hohoho.. Mantap admin dan tahniah!
 
Top