[Offer Gila Murah!] Pakej Kit Bicara Usahawan

Joined
Sep 23, 2012
Messages
970
Likes
0
Points
0
Offline
#41
[Tips Niaga]- MEMBERI JAMINAN
Memberi jaminan atau guarantee merupakan seni perniagaan yang wajib diaplikasikan oleh peniaga.Dengan memberi jaminan seperti pemulangan wang jika pelanggan tidak berpuashati dengan produk anda,akan menambahkan lagi kepercayaan pelanggan kepada servis/jualan anda.Maka,mereka tidak perlu takut untuk membeli kerana anda sebagai peniaga telah memberi jaminan kepuasan.Ia memperlihatkan bahawa produk anda merupakan produk yang terbaik dan mereka tidak perlu ragu-ragu untuk membeli!

p/s: Jualan Pakej Kit Bicara Usahawan masih lagi dibuka..rujuk thread #1 for more info
 
Joined
Sep 23, 2012
Messages
970
Likes
0
Points
0
Offline
#42
kepada sesiapa lagi yang berminat untuk dapatkan PAKEJ KIT BICARA USAHAWAN,boleh rujuk thread #1 untuk cara-cara pembelian..selepas lakukan pembayaran,boleh sms saya bagi memaklumkan pembayaran telah dibuat..Thanks! ;)
 
Joined
Sep 23, 2012
Messages
970
Likes
0
Points
0
Offline
#43
terima kasih kepada pembeli2 malam ini..semoga beroleh manfaat yg berguna daripada artikel-artikel tersebut..insyallah! :)
 
Joined
Sep 23, 2012
Messages
970
Likes
0
Points
0
Offline
#44
3 kelebihan Pakej Kit Bicara Usahawan ini:
1) Anda boleh edit buat ebook kerana semua artikel ini dalam format .doc (jimat masa..just edit sikit2,siap satu ebook)
2) Anda boleh bagi pada mailing list,kawan-kawan,atau sesiapa sahaja(dapat naikkan kredibiliti anda)
3) Anda boleh jual balik dengan harga yg anda sendiri tetapkan (untung berganda-ganda woo!)

Cepat,cepat..dapatkan sekarang..

Boleh buat pembayaran RM37.00 ke salah satu akaun saya di bawah:
cimb- 13020105566529 (khairi hafizi)
maybank - 113015315078 (khairi hafizi)

Lepas bayar,sms saya ke no 014-8455001 untuk maklumkan bahawa pembayaran telah dibuat..
Anda boleh dapat Pakej tersebut serta merta melalui emel..mudah! :)
 
Joined
Sep 23, 2012
Messages
970
Likes
0
Points
0
Offline
#47
Salam jumaat kepada semua warga Wangcyber!
Jom pakat baca surah al-Waqiah,kasi pintu rezeki terbuka luas sikit.. :)
 
Joined
Sep 23, 2012
Messages
970
Likes
0
Points
0
Offline
#48
siapa lagi nak dapatkan pakej ni? harga asal semua pakej ni RM77..tapi saya kasi anda dengan harga RM37..jimat RM40..rugi woo kalau tak grab! :-bd
 
Joined
Sep 23, 2012
Messages
970
Likes
0
Points
0
Offline
#49
kepada yang membuat pembayaran selepas pukul12.05,saya akan hantar pakej ini kepada anda esok ye! mau tidur dulu..
selamat malam :)
 
Joined
Sep 23, 2012
Messages
970
Likes
0
Points
0
Offline
#50
[Tips Niaga]- BUANG SIFAT MALU
Sering kali kita mendengar keluhan peniaga-peniaga kecil seperti "Ala,malu la nak promote..nanti kalau diorang tak nak beli macam mana?"
Ya,perasaan malu itu disebabkan rasa takut di'reject'.Bagi menjadi seorang peniaga/usahawan yang berjaya,perasaan malu berniaga harus dikikis.Anda perlu yakin menjual produk anda.Jika anda sebagai penjual tidak yakin dengan produk yang dijual,bagaimana pembeli ingin meyakinkan diri mereka bahawa produk anda merupakan produk yang terbaik dan mereka perlu membelinya?
Fikir-fikirkan...

p/s: Jom beli pakej kit bicara usahawan..Pakej terbaik dengan harga gempak! rujuk thread #1 untuk membeli..
 
Joined
Sep 23, 2012
Messages
970
Likes
0
Points
0
Offline
#53
ada sesiapa lagi nak pakej ni sebelum saya tutup kedai? saya nak jual dgn harga lelong ni..tu pun kalau beli sbelum pukul 12.30 la..sape mahu? taknak takpe.. harga lelong ni,serius tak tipu!
 
Joined
Sep 23, 2012
Messages
970
Likes
0
Points
0
Offline
#57
jualan pakej dibuka kembali..2 hari saya sibuk dengan assignment..tak dapat nak balas PM anda..
cepat grab..sementara saya free ni ! :D
 
Joined
Sep 23, 2012
Messages
970
Likes
0
Points
0
Offline
#58
selamat pagi warga WC..!
Mulakan pagi anda dengan bacaan ayat-ayat suci al-quran..semoga
ia akan menjadikan hari anda lebih bertenaga dan kehidupan seharian anda
lebih diberkati..amin~
 
Top