(Nov 2009) Affiliate Race

RajaKamil

Kawan WC Premium
Active
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,752
Likes
23
Points
48
Age
33
Offline
#1
Salam hormat;
lama dah takde cabaran untuk WC Premium.
Saya dengan suka hatinya ingin melancarkan satu cabaran buat WC Premium.

Seperti yang umum ketahui, saya telah melancarkan audio Panduan Buat Duit Dengan Mudah.my (klik untuk lawat website)

Objektif Pertandingan:
1. Melihat bakat ahli WC Premium untuk Menjadi Yang TERBAIK diantara yang terbaik
2. Meningkatkan hasil jualan dan memberi hadiah ganjaran.

Kaedah : Affiliate yang mencapai 30 jualan terlebih dahulu dianggap sebagai pemenang.

Tempat Pertama- RM300 + iklan percuma di blog RajaKamil.biz untuk sebulan

Tempat Kedua- RM200 + iklan percuma di blog RajaKamil.biz untuk sebulan

Tempat Ketiga- RM100 + iklan percuma di blog RajaKamil.biz untuk sebulan

Tempat Saguhati (4,5,6)- RM50

EXTRA : Affiliate yang mendapat hit paling tinggi akan memperoleh, RM100

Syarat-syarat
1. Daftar Affiliate di www.dot-my.com/affiliate
2. Tidak melakukan spamming
3. Tidak memasuki kawasan affiliate lain (ceroboh thread)
4. Anda boleh menawarkan bonus sendiri/buat minisite sendiri
5. Satu tempat seorang pemenang sahaja
6. Reply pada thread ini, username anda. :)
7. Keputusan admin adalah muktamad

Disebabkan affiliate ini telah berjalan sebelum ini, hanya jualan pada 7 November 2009 dan ke atas sahaja diambil kira untuk pertandingan ini.

Pemenang akan diumumkan di sini.

P/s : Jika anda tidak berjaya, anda masih boleh mendapat komisen anda seperti biasa, terima kasih.

P/P/s : Jom kita tengok, siapakah ahli WC Premium yang terhebat !!!!!



Terima kasih.
 
Last edited:

RajaKamil

Kawan WC Premium
Active
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,752
Likes
23
Points
48
Age
33
Offline
#4
Blog post

Tajuk : Ada barang tak pakai? Jangan simpan, jual !
Salam hormat;
Anda ada kasut, handphone, komputer atau barang-barang terpakai lain?

Barang-barang ni, kalau dibiarkan akan buat menyemak je kat stor belakang rumah tu.

Kalau nak buang, sayang. Dah lah nak dapat dulu bukan main susah, tapi, kalau tak buang,..ahh, serba salah pulak.

Ha, itulah dilemma saya beberapa bulan yang lepas. Sehinggalah baru-baru ini saya terjumpa satu cara bagaimana menukarkan barangan terpakai tadi kepada wang tunai.

Nak tahu caranya?

Ok, mudah sahaja. Anda lawati www.mudah.my, dan iklankan barangan terpakai tersebut.

Senang sangat, tak perlu daftar atau bayar apa-apa pun.

Baiklah, sebenarnya, tip di atas merupakan sedutan daripada produk terbaru Raja Kamil (www.rajakamil.biz)

Produk yang boleh didapati di (link affiliate anda), sebenarnya mempunyai :
-5 cara untuk buat duit di mudah.my
-2 cara untuk jadikan iklan anda menarik
-8 cara untuk tukarkan pelawat iklan anda kepada pembeli serta merta
-serta beberapa tips dan trik lagi.

Betul, semua tip itu anda boleh dapati di (link affiliate anda)

Sekarang ini, dapatlah anda jadikan rumah anda kemas sikit di samping mendapat pendapatan sampingan. Jual surat khabar lama pun belum tentu boleh dapat RM342 dalam seminggu.

Jangan lupa layari (link affiliate anda) hari ini juga.

PS : Dengar cerita, produk ini akan dinaikkan harga dalam masa terdekat
Tajuk : Surat Khabar Lama, Old News Paper, Pia Per Lia Me...

Biasa dengar tak, van jerit-jerit macam tu kat kediaman anda?

Ye, saya biasa dengar. Masa kecil-kecil dulu, selalu juga lah jual surat khabar lama. Dapatlah beli Tamiya (lopek punya). Selain van surat khabar lama, ada juga van beli barang-barang terpakai.

Jual barang-barang terpakai ni, lagi menguntungkan. Macam-macam dia ambil. Dari basikal buruk, hingga ke kereta buruk.

Tapi tu dulu lah, sebelum saya dengar Panduan Buat Duit Dengan Mudah.my (link kan dengan link affiliate anda) oleh saudara Raja Kamil (www.rajakamil.biz)

Sekarang ni, semua barang terpakai (baca: tak pakai), saya jual dekat mudah.my

Lagi menguntungkan. Bayangkan, sebuah motor yang hanya dibayar RM50 sahaja, jika dijual di kedai besi buruk, saudara Raja Kamil dapat jualnya pada RM13,000 (baca: banyaknya).

Mungkin tak besar jika itulah pendapatan yang anda boleh capai dalam sebulan, tetapi bagaimana pula jika RM13,000 itu diperolehi dalam 2 hari sahaja? Ya. Terima kasih kepada Raja Kamil, kerana sudi menerbitkan panduan ini.

Kalau anda hendak mempelajari bagaimana beliau menghasilkan jualan tersebut, layari (link affiliate anda) hari ini juga.

PS : Dalam sehari, beliau hanya terima 3 pembelian sahaja !!!
Untuk email marketing

Tajuk : Mengapa tercari-cari? Sedangkan ianya berada dalam rumah [nama] sendiri

Salam hormat;

Adakah [nama] masih tercari-cari, di manakah peluang untuk
mengumpul duit?

Hujung tahun ni dah nak bertunang, tapi duit tak
cukup-cukup lagi?

Hantaran RM10,000, mana nak cekau?

Kereta kena overhaul pula hujung-hujung bulan ni.

Anak nak pergi camping, pakai duit, tapi....

Macam-macam masalah yang timbul bila kita tidak ada
duit kan [nama] ?

Jangan risau, email ini bakal membantu [nama].
Sebelum itu, saya nak beritahu bahawa ini bukanlah
skim cepat kaya, atau
MLM, atau
Adsense
dan yang sewaktu dengan mereka.

Ini adalah panduan untuk orang terdesak sahaja.

Jika [nama] tidak terdesak, saya minta maaf.
Email ini bukan untuk anda.

Mengapa saya katakan demikian?

Memperkenalkan, Panduan Buat Duit Dengan Mudah.my ([link affiliate])

Jika anda benar-benar terdesak, tentulah anda sanggup
buat apa sahaja, hatta, menjual hanphone kesayangan anda.

Betul?

Ya, dengan Panduan Buat Duit Dengan Mudah.my ([link affiliate]),
anda akan diajar 5 cara untuk buat duit pantas
atau lebih dikenali juga DUIT TERDESAK.

Kawan saya, Raja Kamil (www.rajakamil.biz), berjaya
dapatkan RM13, 000 dengan teknik ini.
Apa yang bestnya, ialah, ianya dalam tempoh 2 hari sahaja.

Tak logik?

Takpe, anda lawati dulu laman web ini [link affiliate],
dan anda nilaikan sendiri.

Pesan saya, dengarlah kata hati anda.
Berikan peluang buat diri anda mencuba sesuatu
yang berbeza kali ini.

Akhir kata; salam kejayaan.
Duit untuk orang terdesak ini dibawa oleh;
[nama anda]
[link affiliate]
 
Last edited:

RajaKamil

Kawan WC Premium
Active
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,752
Likes
23
Points
48
Age
33
Offline
#13
Tanya tu sebab saya dalam tarikh exam.huhu. Baru je abis exam semalam, RK.
bro, cabaran, malam ni tutup :)
sempat lagi ni. Ada 2 jam lebih lagi.....segalanya mungkin berlaku...
 
Top