Notification untuk Post Reply

VJAR7

freshman
Joined
Jun 6, 2008
Messages
63
Points
6
Katakan Ya.....sebagai tanda setuju......zaman dah berubah......dunia dah maju.....>:D<
allhamdulillah....tercapai jua akhirnya hajat tuan Irham Dhani..dan berkat doa dari sahabat2....saya baru perasan dah ader notification ni..dah lebih kurang 3 bulan x masuk.,..semoga sentiasa didalam lindungan rahmatNYA dan sukses selalu....wangcyber. dan tuan shuth..salam iduladha.ampun..lahir & batin....when the dream come truth....
 
Joined
May 9, 2011
Messages
1,473
Points
36
jumpa pn thread ni..fungsi ni memg baik tp knp fungsi notification ni dh xade lg yer lps sy upgrade?ade spe2 leh bantu ke?
 

shuth

Senior
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,936
Points
48
jumpa pn thread ni..fungsi ni memg baik tp knp fungsi notification ni dh xade lg yer lps sy upgrade?ade spe2 leh bantu ke?
dah betulkan..
dah nampak tak sekarang?
 

shuth

Senior
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,936
Points
48
xnmpak jugala bos..xd notification yg keluar..kne klik kt nama pastu p kt notification bru nmpak..dkt ats xd notis
hmm.. yang icon bumi tu ada nampak tak?
yg kat sebelah nama tu..
 
Joined
May 9, 2011
Messages
1,473
Points
36
tu larr...
notification dh takder..

so susah sket nk tau n reply kt post yg penah kiter anta..
kalau ader..lagik memudahkann..
ade sbnrnye..mse sy normal member dpt notification tu..cme skrg jer dh xd..xpe,tgu mod btulkn mcm. tp klw nk trace blik thread yg kita pernah masuk taip jer nama username kita kt kotak 'quick search' tu. tp klw notification tu dh stle lg ok. :)
 

shuth

Senior
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,936
Points
48
ade sbnrnye..mse sy normal member dpt notification tu..cme skrg jer dh xd..xpe,tgu mod btulkn mcm. tp klw nk trace blik thread yg kita pernah masuk taip jer nama username kita kt kotak 'quick search' tu. tp klw notification tu dh stle lg ok. :)
Ok! baru hari nie jumpa kat mana bug tu...
so dah betulkan..
suppose dah nampak icon bumi kat sebelah username kat header tu..
 
Joined
May 9, 2011
Messages
1,473
Points
36
Ok! baru hari nie jumpa kat mana bug tu...
so dah betulkan..
suppose dah nampak icon bumi kat sebelah username kat header tu..
orait bos dh ade..hihi tenkiu..lps ni sng skt dan btmbh smngt nk follow thread2, klw x susah juga nk kne cari satu2.. :)

really like it!
 
Joined
Mar 15, 2012
Messages
299
Points
0
orait bos dh ade..hihi tenkiu..lps ni sng skt dan btmbh smngt nk follow thread2, klw x susah juga nk kne cari satu2.. :)

really like it!
betul!!saya setuju :)
 
Top