Nomor hp kitar semula....

abdfatah

Senior
Joined
May 22, 2007
Messages
6,690
Points
38
Nak tanya...

Ada sesiapa yang menggunakan nomor hp kitar semula?

Mcam mana nak tahu...?

Kenapa syarikat telco tidak lupuskan sahaja nomor2 yang telah tersedia digunakan oleh pengguna hp yang lain?

Pernahkah anda menghubungi no hp yang telah anda tidak gunakan?

Adakah no hp kitar semula nih dijual oleh telco dengan simcard yang baru?

Sila berikan pendapat bernas anda pro dan kontranya...
 

NazSobju

freshman
Joined
Nov 19, 2008
Messages
1,074
Points
38
ah2 btul ka tu kot..cth number hp sy da lama da k.o since saya tak topup2.
then ada owner baru tuk number tu.member sy ingt sy still lagi pegang number tu.

yg sy tau kalau number kita tu dah tak aktif dia jual kat org len..ontah lerrr.
tggu org len jwb
 

JackyJacky7034

freshman
Joined
Aug 15, 2011
Messages
204
Points
16
macam lepas 90hari tak aktif semula..no tu mungkin akan disimpan semula oleh company tu.
 
Top