Nk Beli Mesin Urut utk ibu... Tapi nk cadangan ok x?

Dat0 BMW

freshman
Joined
Apr 27, 2017
Messages
9
Points
1
Age
27
Dah nk dekat hari ibu. Nk beli mesin urut utk nya. Nk tanya ok x? atau ada cadangan apa2 brand x?
 

Fern Lee

freshman
Joined
Oct 25, 2016
Messages
9
Points
1
Age
30
Dah nk dekat hari ibu. Nk beli mesin urut utk nya. Nk tanya ok x? atau ada cadangan apa2 brand x?
Eh eh sama laa. Kita pun tengah cari idea nak beli hadiah hari ibu. Rasa macam nak beli kerusi urut ogawa kat ibu sbb ibu selalu sakit2 belakang. Biasa laa diorang ni tua2 pun rajin lagi nak tanam pokok bunga laa apa laa.
 

Wolverine

freshman
Joined
Oct 26, 2016
Messages
9
Points
1
Age
30
Dah nk dekat hari ibu. Nk beli mesin urut utk nya. Nk tanya ok x? atau ada cadangan apa2 brand x?
Bawak je keluar pergi bercuti. Ibu ni bukan nak hadiah apa pun kat anak2 diorang. Cukup laa anak2 diorang luangkan masa dengan diorang tu pun dah buat kaum ibu ni gembira sbb anak2 dah besar tak ada masa dengan diorang. Bawak keluar jalan2 pastu makan sama2 pun dah kira okay.
 

TuliopRare

freshman
Joined
Sep 26, 2016
Messages
2
Points
1
Age
28
Eh eh sama laa. Kita pun tengah cari idea nak beli hadiah hari ibu. Rasa macam nak beli kerusi urut ogawa kat ibu sbb ibu selalu sakit2 belakang. Biasa laa diorang ni tua2 pun rajin lagi nak tanam pokok bunga laa apa laa.
Kerusi urut Ogawa tu mahal laa harga dia. Haritu g survey kat outlet dia mahal kot nak dekat 6K. Mahal laa tu bagi sy yg tak mampu sngt ni.
Kalau ada promotion pon, dia potong bukan bnyk sngt pon setakat 100 200 je mmg tak beri kesan pon harga tu. Tetap mahal jugak.Tak mampu den.
 

JagungManisbang

freshman
Joined
Sep 23, 2016
Messages
2
Points
1
Age
29
Kerusi urut Ogawa tu mahal laa harga dia. Haritu g survey kat outlet dia mahal kot nak dekat 6K. Mahal laa tu bagi sy yg tak mampu sngt ni.
Kalau ada promotion pon, dia potong bukan bnyk sngt pon setakat 100 200 je mmg tak beri kesan pon harga tu. Tetap mahal jugak.Tak mampu den.
Itu laa. Betul tu. Aku masuk kedai Ogawa haritu nak tengok2 harga pon terkejut. Mahal betul sampai beribu riban. Memang tak mampu laa kalau harga sampai macam tu.
 

KomptarU

freshman
Joined
Apr 29, 2017
Messages
9
Points
1
Age
27
Eh eh sama laa. Kita pun tengah cari idea nak beli hadiah hari ibu. Rasa macam nak beli kerusi urut ogawa kat ibu sbb ibu selalu sakit2 belakang. Biasa laa diorang ni tua2 pun rajin lagi nak tanam pokok bunga laa apa laa.
Hahaha~ Ibu i pun sama. Suka buat tanaman. Tapi tanam sayur bukan bunga. Hehehe. Aku rasa nk beli utk dia juga.
 

KomptarU

freshman
Joined
Apr 29, 2017
Messages
9
Points
1
Age
27
Eh eh sama laa. Kita pun tengah cari idea nak beli hadiah hari ibu. Rasa macam nak beli kerusi urut ogawa kat ibu sbb ibu selalu sakit2 belakang. Biasa laa diorang ni tua2 pun rajin lagi nak tanam pokok bunga laa apa laa.
Hahaha~ Ibu i pun sama. Suka buat tanaman. Tapi tanam sayur bukan bunga. Hehehe. Aku rasa nk beli utk dia juga.
 

KomptarU

freshman
Joined
Apr 29, 2017
Messages
9
Points
1
Age
27
Kerusi urut Ogawa tu mahal laa harga dia. Haritu g survey kat outlet dia mahal kot nak dekat 6K. Mahal laa tu bagi sy yg tak mampu sngt ni.
Kalau ada promotion pon, dia potong bukan bnyk sngt pon setakat 100 200 je mmg tak beri kesan pon harga tu. Tetap mahal jugak.Tak mampu den.
Mahal juga...Hmmm... Credit card pun ada limit.. Ish... Kalau installment boleh kan? Credit kad i limit kat 6K je... Memang susah juga. bukan? kalau installment dengan ogawa boleh ke?
 

KomptarU

freshman
Joined
Apr 29, 2017
Messages
9
Points
1
Age
27
Itu laa. Betul tu. Aku masuk kedai Ogawa haritu nak tengok2 harga pon terkejut. Mahal betul sampai beribu riban. Memang tak mampu laa kalau harga sampai macam tu.
Biasalah tu... Bukan murah juga...Iphone benda kecil pun mahal juga... sampai ribu juga.. tapi pon je.. Hahaha
 

KomptarU

freshman
Joined
Apr 29, 2017
Messages
9
Points
1
Age
27
Itu laa. Betul tu. Aku masuk kedai Ogawa haritu nak tengok2 harga pon terkejut. Mahal betul sampai beribu riban. Memang tak mampu laa kalau harga sampai macam tu.
Biasalah tu... Bukan murah juga...Iphone benda kecil pun mahal juga... sampai ribu juga.. tapi pon je.. Hahaha
 

Dat0 BMW

freshman
Joined
Apr 27, 2017
Messages
9
Points
1
Age
27
Biasalah tu... Bukan murah juga...Iphone benda kecil pun mahal juga... sampai ribu juga.. tapi pon je.. Hahaha
Ko tunggu je iphone 8... Rasanya 6Ribu... Hahaha.. Tapi memang dah ada saving sikit utk in...
 

Dat0 BMW

freshman
Joined
Apr 27, 2017
Messages
9
Points
1
Age
27
Biasalah tu... Bukan murah juga...Iphone benda kecil pun mahal juga... sampai ribu juga.. tapi pon je.. Hahaha
Ko tunggu je iphone 8... Rasanya 6Ribu... Hahaha.. Tapi memang dah ada saving sikit utk in...
Mahal juga...Hmmm... Credit card pun ada limit.. Ish... Kalau installment boleh kan? Credit kad i limit kat 6K je... Memang susah juga. bukan? kalau installment dengan ogawa boleh ke?
Kad kredit tu.. Blh guna juga. Tapi rasanya installment tu dengan ogawa direct.. Rasanya x akan guna kad .
 

pakmasam

junior
Joined
Apr 16, 2014
Messages
112
Points
18
anak pakmasam pun pernah nak beli kerusi massage tuk kami berdua tp tolak je sbb mmg mahal
walaupun boleh installment tp susahkan anak je nak bayar berbulan2
 
Top