Niche best!! Boleh jual ke?

monarsh

freshman
Joined
Jun 23, 2008
Messages
30
Points
1
Age
32
Salam semua...

Saya ada 1 item fizikal ni pasti hot kalau jual kat ebay.
rasanya tak salah kalau kongsi sama2...
Item tu ialah PS3 break (jailbreak) driver dongle..
sy dh jln2 kt ebay x jumpa pn item ni..
Atau item ni prohibited? Sbb melanggar copyright SONY?
Ada sape2 yg pernah jual atau yg berani nk jual?
 

monarsh

freshman
Joined
Jun 23, 2008
Messages
30
Points
1
Age
32
boleh... jual jer jangan x jual... cuma nant bg tau kitorang berapa cepat kau kena suspend k. 1 jam ker... 2 jam ker... 24 jam ker... 36 jam ker... huhuhu...

jual kt ebay malaysia kna suspend x?
 

jaisensei

freshman
Joined
Jan 16, 2009
Messages
207
Points
16
cuba je... keringkan hati.. haha! tak pasal pastu terus takleh meniaga kat ebeeey..
 

fazbiz

Newbie
Joined
Nov 22, 2008
Messages
1,061
Points
38
Age
37
kalau tak ada orang jual lagi maksudnya sama ada orang yang menjual sebelum ni dah kene saspen ataupun mmg bende tu belum ada orang jual lagi... nak tau yang mana satu? kene cuba jual... good luck tt...
 

siti_nasrul

freshman
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,189
Points
0

nampak sgt panas.. satu ok lagi, 1 da kena remove, satu seller tu da endkan. Rasa acc yg kena remove ngan yg endkan tu org sama. satu da kena remove dari ebay, dia remove kat acc satu lagi sblm ebay remove. Again.. Try at urown risk.. But RISKY is RIZKY(rezeki dlm bhs arab. :D
 

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
nampak sgt panas.. satu ok lagi, 1 da kena remove, satu seller tu da endkan. Rasa acc yg kena remove ngan yg endkan tu org sama. satu da kena remove dari ebay, dia remove kat acc satu lagi sblm ebay remove. Again.. Try at urown risk.. But RISKY is RIZKY(rezeki dlm bhs arab. :D

biasa item yg panas2 mcm ni la yg masyuk... cuma nak "fine tune" mcm mana nak list dengan lebih berkesan.. hehehhe.. aku rasa mesti ada trik nya tuh kalau betul2 nak try..
 

codak

freshman
Joined
Apr 24, 2009
Messages
571
Points
0
jual je ngeh:D
 

man_kelang

freshman
Joined
Dec 13, 2008
Messages
250
Points
16
Amcam ade update x?
 

Faily Noor

freshman
Joined
Mar 10, 2011
Messages
51
Points
0
Jika betul2 mahu main dengan benda2 VERO..Otai2 ebay cakap...Hati mesti mau kena jemur tengah panas sampai KERING...!! Muehehehe..;P..
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
try r bro..lepas tue buat case study :D
 
Top