Niche bagi orang yang "desperate" :D

Status
Not open for further replies.

primhuman

Senior
Joined
Mar 22, 2010
Messages
273
Points
0
Ketahui2 soalan2 desperate bagi orang2 yang terdesak dan kaut keuntungan maksimum daripada mereka :D

-->Bagaimana jika korang tahu apa soalan2 desperate dan korang provide simple solution dekat diorang ? Korang jawab soalan=$$$ ;)

So sekarang korang boleh tahu pelbagai desperate questions yang membawa pulangan berganda !

Code:
http://www.multiupload.com/235B82M5D5

selamat mencuba !
 

emmnazady

Senior
Joined
Dec 10, 2006
Messages
546
Points
18
Ketahui2 soalan2 desperate bagi orang2 yang terdesak dan kaut keuntungan maksimum daripada mereka :D

-->Bagaimana jika korang tahu apa soalan2 desperate dan korang provide simple solution dekat diorang ? Korang jawab soalan=$$$ ;)

So sekarang korang boleh tahu pelbagai desperate questions yang membawa pulangan berganda !

Code:
http://www.multiupload.com/235B82M5D5

selamat mencuba !

wah..satu lagi tip yg menarik..tq
 

Lightning

junior
Joined
Feb 16, 2010
Messages
178
Points
0
aku just nak tanya. ni halal ke haram?

kalau benda kena bayar, tp bro release kat sini, dah kira haram.

bro dah sebarkan dosa kepada org2 yg download.

aku tau bro dpt kat mana. aku executive vip kat situ. tp satu benda aku xbuat. aku xpernah download benda yg aku xbeli sebab aku tahu xberkat. apatah lagi menyebarkannya.

bila ilmu dah xberkat, hati jadi gelap. tu yg buat duit xmasuk2.
 
Status
Not open for further replies.
Top