newhorizonbux.com

hyid

freshman
Joined
Jan 10, 2012
Messages
51
Points
8


Online since 12th January 2012 (baru lagi ni... belum ada bau2 nak scam lagik :D )

Free Premium membership and $1 in Purchase Balance upto 23rd January 2012

•Pays per ad: $0.0125
•Daily ads number: 5
•Number of members: 415
•Payout: $0.10
•Payout Methods: Paypal, Alertpay, Libertyreserve & Okpay

status: Meragukan

Register di sini ;)
 
Last edited:

ceritamamat

freshman
Joined
Oct 31, 2011
Messages
245
Points
0
haha ada review tak bro?
orang yang dah dapat duit..
 

hyid

freshman
Joined
Jan 10, 2012
Messages
51
Points
8
Quote ceritamamat
haha ada review tak bro?
orang yang dah dapat duit..
____________________________________________

boleh klik link proof di website berkenaan... lepas tu klik utk bulan Januari
tapi tidak pastilah pula individu2 berkenaan telah dibayar

walau macam manapun aku telah request payout baru tadi 2.20pm
hanya $0.15 ja (testing) :D utk 3 hari tu.... $0.05 sehari... gerenti
aku akan upload sekiranya dah dpt payment

bro ada lain ptc/bux tak
boleh tukar2 referrel :D
 
Last edited:

hyid

freshman
Joined
Jan 10, 2012
Messages
51
Points
8
Quote paklong
bux bux ni untuk apa ye
___________________________________________

akupun tak pasti apa dia bux bux ni paklong
bagi aku sama ja dgn program ptc... paid to click
klik2 ads dpt duit :D
 
Last edited:

hyid

freshman
Joined
Jan 10, 2012
Messages
51
Points
8
dah 3 hari request payout tapi masih panding
mcm dah ada bau2 scam

status dah update di atas
 
Top