[[ NEWBIE ]] * * * Segera Bangkit Daripada Kegagalan * * *

Joined
Mar 23, 2009
Messages
156
Likes
0
Points
0
Offline
#42
semangat memang lemah, tapi asyik naik balik lepas fikir/exercise/main games. hasilnya masih samalah duk buat dalam masa 6 bulan sekarang dah nampak sikit hasil, 1 site dah naik 2spot. happy gila(check earning kosong oooo lagi). semangat dah hilang balik
 
Joined
May 30, 2010
Messages
3,367
Likes
0
Points
36
Offline
#43
yeahh..rasa cam dah nak gagal dah ni...

jual benda semua tak jadi..

tak tau nak mula kat mana lagi..

tambah2 line tenet selalu masalah..
 
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,053
Likes
3
Points
0
Offline
#44
semangat memang lemah, tapi asyik naik balik lepas fikir/exercise/main games. hasilnya masih samalah duk buat dalam masa 6 bulan sekarang dah nampak sikit hasil, 1 site dah naik 2spot. happy gila(check earning kosong oooo lagi). semangat dah hilang balik
Untuk berjaya jangan sesekali mudah putus asa...

Ambil masa & cari ketenangan seketika...

Lepas tu bangkit semula... ;)
 
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,053
Likes
3
Points
0
Offline
#45
yeahh..rasa cam dah nak gagal dah ni...

jual benda semua tak jadi..

tak tau nak mula kat mana lagi..

tambah2 line tenet selalu masalah..

Gagak sekali tak bermakna gagal buat selamanya...

Jual benda pa tu bro bertong...???

Jangan takut untuk bermula lagi...

Nak berjaya macam-macam halangan perlu kita tempuhi..
 
Joined
Mar 23, 2009
Messages
156
Likes
0
Points
0
Offline
#46
itu yang saya sedang usahakan bila hilang semangat.

ambil break tangan kereta kejap, lepas tu study semula dan tengok balik mana silap.

kalau site tak cukup SEO, saya triple kan, backlink tak cukup(tu kena slow).
 
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,053
Likes
3
Points
0
Offline
#47
itu yang saya sedang usahakan bila hilang semangat.

ambil break tangan kereta kejap, lepas tu study semula dan tengok balik mana silap.

kalau site tak cukup SEO, saya triple kan, backlink tak cukup(tu kena slow).


Usaha lagi & lagi sampai berjaya ;)
 

matnor

freshman
Joined
Dec 3, 2009
Messages
118
Likes
0
Points
16
Offline
#49
setiap pembelian daripada pembeli memberi kan satu kepuasan yang sukar untuk dijelaskan..walaupun pembeli kita tu hanya seorang...rasa berbaloi dengan usaha yang dilakukan bersungguh - sungguh..jadi apa yang perlu kita lakukan ialah berusaha lagi dengan bersungguh-sungguh dan jangan mudah putus asa..kalu semangat sahabat semua selalu down...cadangan saya...cuba sahabat semua cari buku motivasi yang menceritakan bagaimana orang bangkit dari kegagalan kepada kajayaan...cth "buku berani gagal " tulisan billy....elok buku tu..
 
Joined
Sep 5, 2011
Messages
4
Likes
0
Points
0
Offline
#50
hi.sy newbie kat sini..
dulu sy penah join biz mLm..
mm banyak rugi..banyak buang duit..
org susah nak join..kawan banyak lari..
putus asa sekejap..
tp lps 2 tahun lebih, hati terbuka nak cube buat biz lagi..
bru nak start try balik..
tp nak try biz internet..
sekarang tengah tambahkan ilmu..
banyak benda yg belum tahu lagi..
harap dapat banyak informasi dekat forum ni..
 
Last edited:

matnor

freshman
Joined
Dec 3, 2009
Messages
118
Likes
0
Points
16
Offline
#51
hi.sy newbie kat sini..
dulu sy penah join biz mLm..
mm banyak rugi..banyak buang duit..
org susah nak join..kawan banyak lari..
putus asa sekejap..
tp lps 2 tahun lebih, hati terbuka nak cube buat biz lagi..
bru nak start try balik..
tp nak try biz internet..
sekarang tengah tambahkan ilmu..
banyak benda yg belum tahu lagi..
harap dapat banyak informasi dekat forum ni..
Insyaallah sahabat akan berjaya...janji kerja mesti dilakukan bersungguh - sungguh......
 
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,053
Likes
3
Points
0
Offline
#52
setiap pembelian daripada pembeli memberi kan satu kepuasan yang sukar untuk dijelaskan..walaupun pembeli kita tu hanya seorang...rasa berbaloi dengan usaha yang dilakukan bersungguh - sungguh..jadi apa yang perlu kita lakukan ialah berusaha lagi dengan bersungguh-sungguh dan jangan mudah putus asa..kalu semangat sahabat semua selalu down...cadangan saya...cuba sahabat semua cari buku motivasi yang menceritakan bagaimana orang bangkit dari kegagalan kepada kajayaan...cth "buku berani gagal " tulisan billy....elok buku tu..


Walaupun pembeli kita tidak ramai...

sepatutunya kita perlu berpuas hati dengan apa yang telah kita usahakan...
 
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,053
Likes
3
Points
0
Offline
#53
hi.sy newbie kat sini..
dulu sy penah join biz mLm..
mm banyak rugi..banyak buang duit..
org susah nak join..kawan banyak lari..
putus asa sekejap..
tp lps 2 tahun lebih, hati terbuka nak cube buat biz lagi..
bru nak start try balik..
tp nak try biz internet..
sekarang tengah tambahkan ilmu..
banyak benda yg belum tahu lagi..
harap dapat banyak informasi dekat forum ni..

mungkin rezeki saudara bukan pada bisnes MLM...

Cuba cari cabang bisnes yang sesuai untuk diri anda...
 

matnor

freshman
Joined
Dec 3, 2009
Messages
118
Likes
0
Points
16
Offline
#54
Walaupun pembeli kita tidak ramai...

sepatutunya kita perlu berpuas hati dengan apa yang telah kita usahakan...
Betullll...dan selain itu , sentiasa memperbaiki diri dengan menambah ilmu di dada...tanpa ilmu, kita takkan kemana - mana..seksa kalu takde ilmu nih....rasa macam kabur je masa depan...tak de hala tuju....
 
Joined
Sep 5, 2011
Messages
4
Likes
0
Points
0
Offline
#56
oopss..saudari lah..hhihi..
dulu pnye style, MLM yg banyak jumpe org..
tp skrg semuanye kat internet..
mybe lah MLM bkn rzki sy..
 
Top