NEWBIE!! Jemputan bina list

salman27

freshman
Joined
May 27, 2009
Messages
130
Points
0
salam

wah,menarik ni.saya pon menepati kriteria2 di atas,dn sgt2 igt bina mailing list sendiri.pasal produk,saya ada la sikit koleksi PLR.tapi xberapa familiar la dengan rebranding ni.mungkin ada sapa2 bole tlg jelaskan?
 

amieyr

freshman
Joined
Dec 14, 2009
Messages
474
Points
16
bro.. saya berminat bro.. saya pon newbie baru nak kumpul list.. saya ada produk yang nak di beri.. kalau bro nak review bagitau saya k..
 

21UmaR

Senior
Joined
Oct 6, 2009
Messages
819
Points
18
kpd y berminat, nnt sy PM detail dlm mgu depan.
skrg ni sy cbuk cket,mkin xdpat online dlm 2 3 ari.
apapun, sy akan cuba update.

kuota masih belum dipenuhi, sape yg betul2 berminat, sila PM sy detail anda.
nyatakan kemahiran anda dlm IM ni.
yg xde kepakaran pun xpe.
1st come, 1st serve.
y reply kt thread ni, sila PM sy yer.
tq
 

rahmanbasri

Senior
Joined
Jul 4, 2009
Messages
2,967
Points
0
Tahniah TT... Usaha yg bagus... :)
 

Ilyas Azmi

Newbie
Joined
Nov 15, 2009
Messages
246
Points
16
salam sejahtera saudara tuti
saya berminat nak turut serta.. Produk dah ada
apa syarat-syarat nak menyertainya.?
 

abelljefrry

Senior
Joined
May 15, 2009
Messages
1,029
Points
38
assalamualaikum semua,

TT, saya berminat nak sertai saudara,

tapi saya nak tanya untuk kepastian,

PRODUK tu, maksudnya produk sendiri ke? ;)

salam maju jaya semua.

salam,
abell
 

adykewl

freshman
Joined
Jan 28, 2010
Messages
119
Points
0
ramai yang berminat..baguslah :)
sesiapa yg memenuhi syarat2 diatas, dialu-alukan.

UPDATE yg berminat utk JV:
1. bebel
2.fcs
3.miecs
4.adykewl
5. thoha
6. Alung
7. aziani
8.10kufariz
9.mfauzi
10.nasa_nyer



P/S :bagi penama2 diatas, sy perlukan pengesahan bahawa anda memenuhi kriteria yg telah ditetapkan. jadi, sy perlukan pengakuan ikhlas anda, PM sy ttg detail anda. ;)

jgn risau, bg yg tak memenuhi syarat, sy ada rancangan lain:D
bro..da pm
 

nasa_nyer

Senior
Joined
Aug 2, 2008
Messages
721
Points
18
ramai yang berminat..baguslah :)
sesiapa yg memenuhi syarat diatas, dialu-alukan.

bg yg tiada produk, blh gunakan mana2 produk PLR yang ada. rebrand produk tu.
buat ecover cantik2, confirm rmai subscriber ;)

nasa_nyer,,
apa mksud anda ada 1,2, dan 4? dah ada autoresponder ker?

bg sahabat2 yg lain, selagi anda memenuhi kriteria diatas, anda adalah
layak untuk JV.;)

sy akan PM detail untuk projek ni.
bg yg belum ada produk, blhla usha skrag.
InsyaAllah dlm bulan 3 akan dilancarkan JV ni. itupun
bergantung kpd yg berminat nk sertai. jika semua dah on,
bila2 jer blh launch.
maksud saya, saya belum mempunyai satu pun mailing list, belum ada autoresponder, & saya memang komited nak berjaya dalam bisnes internet.

cuma saya belum ada produk sendiri yang nak diberikan. huhu..camne tu? :(

tapi saya nak sangat ada mailing list..tu yang nak join jv tu. hehehe
 

bondthegreat

freshman
Joined
Feb 12, 2010
Messages
23
Points
0
pengerasnya...........
 

21UmaR

Senior
Joined
Oct 6, 2009
Messages
819
Points
18
update..

alhamdulillah, sy dpt online jugak.
kpd rakan2 yg berminat, sy telah PM kepada anda
detail ttg projek ini.

jadi, sila buat keputusan segera kerana permintaan telah melebihi kuota.

p/s : jika kuota telah penuh di isi, anda tidak lagi berpeluang utk menyertai
JV ni. jika itu yg berlaku, sy mohon maaf.
 

21UmaR

Senior
Joined
Oct 6, 2009
Messages
819
Points
18
TT tolong jelaskan lebih detail...autoresponder guna sape punya...berbayar ke yg percuma....modalnya mesti diperlukan juga kan...berapa tu...
maaf bro, yg ni sy bg detail kpd yg berminat shj.
detail di hntr melalui PM shj :)
 
Top