[ NEW ] Servis Install Comment Aikido Untuk Wordpress Blog..!

Joined
Sep 21, 2009
Messages
698
Likes
0
Points
16
Offline
#1
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. :)

Saya nak menawarkan servis install premium wordpress plugin iaitu Comment Aikido -- Stealth Commenting Software Turns Your Blog Into Traffic & Profit Magnet Home. Plugin ini belum lagi release di pasaran.. :D


Apa benefits install plugin ni?

Anda boleh rujuk 'kebolehan penuh' plugin ini di CommentAikido.com

Boleh guna untuk apa sahaja wordpess blog yang anda ada.

Bagi yang 'flipping site', boleh jadikan plugin ini sebagai bonus tambahan untuk bidder site anda. Dengan harga plugin ini yang bernilai $97, insyaAllah boleh boost bidding nati.. :)


Berminat? Saya hanya kenakan upah sebanyak $7 per installation. :D

Nak order? Sila ikuti langkah berikut:

1. Buat pembayaran kepada akaun paypal berikut: zonkerden@gmail.com

2. PM saya paypal transaction ID dan details berikut:

  • URL:
  • wp-admin/wp-login:
  • password:

Note: Saya memerlukan access kepada dashboard wp anda untuk tujuan installation. Dan saya jamin saya hanya access untuk tujuan installation sahaja, tidak ada aktiviti lain selain dari itu.. :)


TERHAD UNTUK 7 ORANG SAHAJA!

Saya nak offer trial buat mereka yang berminat dengan plugin ini. Hanya $1 per installation dan anda wajib untuk tinggalkan testimonial kat thread saya ni (tak kesah samada positive / negative..).

Yang berminat sila tinggalkan komen supaya saya boleh reserve slot untuk anda..



Apa tunggu lagi? Jom pasang Comment Aikido!
 
Last edited:
Joined
Dec 31, 2007
Messages
4,279
Likes
0
Points
36
Offline
#3
apa faedah pasang plugin ni

saya tak faham baca omputih nye web
 
Last edited:
Joined
Sep 21, 2009
Messages
698
Likes
0
Points
16
Offline
#5
apa faedah pasang plugin ni

saya tak faham baca omputih nye web
secara ringkas, plugin ni boleh tarik trafik kpd wp blog anda dgn kaedah blog commenting. komen-komen perlu di set terlebih dahulu bg membolehkan plugin ni berfungsi secara secara otomatik.

sy akn masukkn skali pre-loaded komen, kire2 4000 sumenye..blh edit sndiri kalau nak..nak buh komen sendiri pon blh jgk..

:D
 
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,811
Likes
0
Points
38
Offline
#6
Kire cam auto komen ke haper??

macammana di boleh auto? sebagai plugin pulok tuh....
 
Joined
Mar 16, 2009
Messages
2,886
Likes
2
Points
38
Offline
#7
saya kurang faham bro. cane tu? erm ade demo atau website yg bro sudah pakai tak?

secara ringkas, plugin ni boleh tarik trafik kpd wp blog anda dgn kaedah blog commenting. komen-komen perlu di set terlebih dahulu bg membolehkan plugin ni berfungsi secara secara otomatik.

sy akn masukkn skali pre-loaded komen, kire2 4000 sumenye..blh edit sndiri kalau nak..nak buh komen sendiri pon blh jgk..

:D
 

moqta

freshman
Joined
Nov 1, 2010
Messages
20
Likes
0
Points
1
Offline
#8
plugin ni nak bagi blog kita nampak byk visitor, lebih kurang mcm tu ke bro?
 
Joined
Sep 21, 2009
Messages
698
Likes
0
Points
16
Offline
#9
Kire cam auto komen ke haper??

macammana di boleh auto? sebagai plugin pulok tuh....
betul tuan, auto komen.. :D

ideanye adalah control komen kt blog kite, jd blog akan nmpak live dengan komen-komen yg kite sndiri setkan, jd x nmpk spam (plugin ni blh create unlimited comments dgn random ips, names, comments, and urls)..

:D
 
Top