Gajet New Burung Hantu vs Magic Burung Hantu

New Burung Hantu vs Magic Burung Hantu

  • Magic Burung hantu

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    3
  • Poll closed .

Yesin

freshman
Joined
Jun 28, 2016
Messages
20
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#1
Aku nak tahu mana satu pilihan anda utk baru burung hantu dgn lama burung hantu?
pilihan bayar atau percuma anda akan subscribe?
aku x dpt beza antara dua2 burung hantu ni...+Aghh+
 
Joined
Oct 25, 2016
Messages
9
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#2
Aku nak tahu mana satu pilihan anda utk baru burung hantu dgn lama burung hantu?
pilihan bayar atau percuma anda akan subscribe?
aku x dpt beza antara dua2 burung hantu ni...+Aghh+
Aku pun tak dapat beza jugak wehh. Macam mana burung hantu lama dengan burung hantu baru.
Sama je nama burung dan hantu. Huhu.
 
Joined
Oct 25, 2016
Messages
9
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#3
Aku nak tahu mana satu pilihan anda utk baru burung hantu dgn lama burung hantu?
pilihan bayar atau percuma anda akan subscribe?
aku x dpt beza antara dua2 burung hantu ni...+Aghh+
Aku pun tak dapat beza jugak wehh. Macam mana burung hantu lama dengan burung hantu baru.
Sama je nama burung dan hantu. Huhu.

*SORRY DOUBLE POST
 
Last edited:
Joined
Oct 25, 2016
Messages
9
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#4
Aku nak tahu mana satu pilihan anda utk baru burung hantu dgn lama burung hantu?
pilihan bayar atau percuma anda akan subscribe?
aku x dpt beza antara dua2 burung hantu ni...+Aghh+
Aku pun tak dapat beza jugak wehh. Macam mana burung hantu lama dengan burung hantu baru.
Sama je nama burung dan hantu. Huhu.

*SORRY DOUBLE POST
 
Joined
Oct 26, 2016
Messages
9
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#5
Aku pun tak dapat beza jugak wehh. Macam mana burung hantu lama dengan burung hantu baru. Sama je nama burung dan hantu. Huhu.
Kau dah kenapa Fern Lee asyik double post je ni. Ni mesti line tersekat-sekat di tengah jalan. Kakaka
 
Joined
Oct 26, 2016
Messages
6
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#6
Kau dah kenapa Fern Lee asyik double post je ni. Ni mesti line tersekat-sekat di tengah jalan. Kakaka
Kau patut subscribe internet plan yang baru ni barulah gempak sikit wehh. Tak adalah comment double post memanjang.
Hahaha. LOL
 
Joined
Oct 26, 2016
Messages
5
Likes
0
Points
1
Age
26
Offline
#7
Aku nak tahu mana satu pilihan anda utk baru burung hantu dgn lama burung hantu?
pilihan bayar atau percuma anda akan subscribe?
aku x dpt beza antara dua2 burung hantu ni...+Aghh+
Kalau kau maksudkan tentang Xpax Turbo tu, baik tak payah subscribelah sebab nanti rugi.
333MB je per day nak buat apa je zaman sekarang ni. Tekan-tekan sikit dah habis dah data.
 
Joined
Oct 26, 2016
Messages
8
Likes
0
Points
1
Age
25
Offline
#8
banding dgn burung hantu lama
baru lagi best skrg ade 10gb percuma tapi cuma x ade free call je
 
Joined
Oct 26, 2016
Messages
8
Likes
0
Points
1
Age
25
Offline
#9
banding dgn burung hantu lama
baru lagi best skrg ade 10gb percuma tapi cuma x ade free call je
 
Joined
Jun 3, 2016
Messages
19
Likes
0
Points
1
Age
31
Offline
#10
banding dgn burung hantu lama
baru lagi best skrg ade 10gb percuma tapi cuma x ade free call je
cuba guna 10% discount dekat 11street apps tu tukar kpd free call blh fikir2...
maksudnya call byk kena topup byk jugak kan, jadi topup byk murah lagi... kekeke
tapi biasa guna prepaid jarang guna call kan? guna sms murah sikit... hahaha
 
Joined
Jun 3, 2016
Messages
19
Likes
0
Points
1
Age
31
Offline
#11
wechat & whatsapp ada kan? bila ada free lama x call dah...
tak tau ada org sama mcm aku x?
 
Joined
Aug 20, 2016
Messages
4
Likes
0
Points
1
Age
31
Offline
#12
Kalau kau maksudkan tentang Xpax Turbo tu, baik tak payah subscribelah sebab nanti rugi.
333MB je per day nak buat apa je zaman sekarang ni. Tekan-tekan sikit dah habis dah data.
Tergantung tekan2 apa2, aku 1gb pun x blh habis data ku...
kalau video mmg x cukup... tapi aku tau habis data blh topup extra quota kan?
rm5 dpt lagi 10gb burung hantu dah... x ada masalah dah...
 
Joined
Jun 3, 2016
Messages
1
Likes
0
Points
1
Age
26
Offline
#13
Tergantung tekan2 apa2, aku 1gb pun x blh habis data ku...
kalau video mmg x cukup... tapi aku tau habis data blh topup extra quota kan?
rm5 dpt lagi 10gb burung hantu dah... x ada masalah dah...
adake rm5 topup extra ni speed tu ada limit?
mcm free tu 333mb sehari kan? kalau topup rm5 pun sama x rasa bestnya...
selain ni turbo ni ok juga, dpt yonder free dah... hanya nak dengar musik shj...+Haha+
 

Yesin

freshman
Joined
Jun 28, 2016
Messages
20
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#14
Aku pun tak dapat beza jugak wehh. Macam mana burung hantu lama dengan burung hantu baru.
Sama je nama burung dan hantu. Huhu.
Ada beza... name beza... satu "baru" burung hantu dan satu "lama" burung hantu!!
hahahahaha... kalau x ada beza mengapa ada baru dan lama? aduiiii...
kawan2 ada cakap xpax ni topup rm5 dpt tanpa limit 10gb data... ok kot... x perasan ni...
 

Yesin

freshman
Joined
Jun 28, 2016
Messages
20
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#15
adake rm5 topup extra ni speed tu ada limit?
mcm free tu 333mb sehari kan? kalau topup rm5 pun sama x rasa bestnya...
selain ni turbo ni ok juga, dpt yonder free dah... hanya nak dengar musik shj...+Haha+
yonder ni sdh free dah lama kan... apa lagi free dlm xpax turbo tau x?
tenggok atas comment baru fikir topup ni dpt 10% discount!!
lama dah tukar xpax turbo ni pun x pernah dpt 10% discount kot...
kacau nak downlaod 11streets apps tu baru dpt... aduiii... malas nak buat byk benda ni...+Aghh+
 
Top