Gajet New Burung Hantu vs Magic Burung Hantu

New Burung Hantu vs Magic Burung Hantu

  • Magic Burung hantu

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    3
  • Poll closed .

Yesin

freshman
Offline
#1
Aku nak tahu mana satu pilihan anda utk baru burung hantu dgn lama burung hantu?
pilihan bayar atau percuma anda akan subscribe?
aku x dpt beza antara dua2 burung hantu ni...+Aghh+
 
Offline
#2
Aku nak tahu mana satu pilihan anda utk baru burung hantu dgn lama burung hantu?
pilihan bayar atau percuma anda akan subscribe?
aku x dpt beza antara dua2 burung hantu ni...+Aghh+
Aku pun tak dapat beza jugak wehh. Macam mana burung hantu lama dengan burung hantu baru.
Sama je nama burung dan hantu. Huhu.
 
Offline
#3
Aku nak tahu mana satu pilihan anda utk baru burung hantu dgn lama burung hantu?
pilihan bayar atau percuma anda akan subscribe?
aku x dpt beza antara dua2 burung hantu ni...+Aghh+
Aku pun tak dapat beza jugak wehh. Macam mana burung hantu lama dengan burung hantu baru.
Sama je nama burung dan hantu. Huhu.

*SORRY DOUBLE POST
 
Last edited:
Offline
#4
Aku nak tahu mana satu pilihan anda utk baru burung hantu dgn lama burung hantu?
pilihan bayar atau percuma anda akan subscribe?
aku x dpt beza antara dua2 burung hantu ni...+Aghh+
Aku pun tak dapat beza jugak wehh. Macam mana burung hantu lama dengan burung hantu baru.
Sama je nama burung dan hantu. Huhu.

*SORRY DOUBLE POST
 
Offline
#7
Aku nak tahu mana satu pilihan anda utk baru burung hantu dgn lama burung hantu?
pilihan bayar atau percuma anda akan subscribe?
aku x dpt beza antara dua2 burung hantu ni...+Aghh+
Kalau kau maksudkan tentang Xpax Turbo tu, baik tak payah subscribelah sebab nanti rugi.
333MB je per day nak buat apa je zaman sekarang ni. Tekan-tekan sikit dah habis dah data.
 
Offline
#10
banding dgn burung hantu lama
baru lagi best skrg ade 10gb percuma tapi cuma x ade free call je
cuba guna 10% discount dekat 11street apps tu tukar kpd free call blh fikir2...
maksudnya call byk kena topup byk jugak kan, jadi topup byk murah lagi... kekeke
tapi biasa guna prepaid jarang guna call kan? guna sms murah sikit... hahaha
 
Offline
#12
Kalau kau maksudkan tentang Xpax Turbo tu, baik tak payah subscribelah sebab nanti rugi.
333MB je per day nak buat apa je zaman sekarang ni. Tekan-tekan sikit dah habis dah data.
Tergantung tekan2 apa2, aku 1gb pun x blh habis data ku...
kalau video mmg x cukup... tapi aku tau habis data blh topup extra quota kan?
rm5 dpt lagi 10gb burung hantu dah... x ada masalah dah...
 
Offline
#13
Tergantung tekan2 apa2, aku 1gb pun x blh habis data ku...
kalau video mmg x cukup... tapi aku tau habis data blh topup extra quota kan?
rm5 dpt lagi 10gb burung hantu dah... x ada masalah dah...
adake rm5 topup extra ni speed tu ada limit?
mcm free tu 333mb sehari kan? kalau topup rm5 pun sama x rasa bestnya...
selain ni turbo ni ok juga, dpt yonder free dah... hanya nak dengar musik shj...+Haha+
 

Yesin

freshman
Offline
#14
Aku pun tak dapat beza jugak wehh. Macam mana burung hantu lama dengan burung hantu baru.
Sama je nama burung dan hantu. Huhu.
Ada beza... name beza... satu "baru" burung hantu dan satu "lama" burung hantu!!
hahahahaha... kalau x ada beza mengapa ada baru dan lama? aduiiii...
kawan2 ada cakap xpax ni topup rm5 dpt tanpa limit 10gb data... ok kot... x perasan ni...
 

Yesin

freshman
Offline
#15
adake rm5 topup extra ni speed tu ada limit?
mcm free tu 333mb sehari kan? kalau topup rm5 pun sama x rasa bestnya...
selain ni turbo ni ok juga, dpt yonder free dah... hanya nak dengar musik shj...+Haha+
yonder ni sdh free dah lama kan... apa lagi free dlm xpax turbo tau x?
tenggok atas comment baru fikir topup ni dpt 10% discount!!
lama dah tukar xpax turbo ni pun x pernah dpt 10% discount kot...
kacau nak downlaod 11streets apps tu baru dpt... aduiii... malas nak buat byk benda ni...+Aghh+