(NEW!) Bengkel Facebook - Buat Duit Di Facebook!!

Joined
Oct 8, 2009
Messages
2,768
Likes
0
Points
36
Offline
#1
Salam hormat semua warga WC! ;)


Dah lama saya tak buat sebarang post kat forum WC ni..
Yelah, asyik busy main facebook je sekarang. Huhu..


Tapi hari ni, detik ni... Saya ada 1 tawaran istimewa buat
warga WC yang berada di seluruh Malaysia khususnya!


Buat julung-julung kalinya, saya nak jemput anda semua ke..

->> www.BengkelFB.com <<-

[video=youtube;Ejcn_4Lz_a8]
[/video]

Apa yang akan anda belajar di Bengkel Facebook tu nanti?

>> 1 kaedah terbaik mengkaji pasaran yang dijamin sangat menguntungkan!
Walaupun anda masih baru nak belajar berniaga.

>> 3 teknik menaikkan LIKES page anda dengan mudah, cepat dan ringkas!
Apabila LIKES page anda dah naik, target makin luas, pelanggan makin besar!

>> 1 sistem yang hampir sepenuhnya auto untuk menjalankan bisnes di facebook.

>> Cara terbaik melayan pelawat, dan mengubah mereka menjadi pelanggan anda.

>> 15 teknik update post supaya page anda nampak sangat berkredibiliti.

>> Rahsia menarik LIKES yang boleh menjadi pelanggan setia anda sampai bila-bila.

>> 2 langkah penulisan iklan yang mampu menarik orang ramai percayakan anda.

>> Tips terbaik untuk menjana RM500-RM2,000 SEBULAN hanya dengan Facebook!

>> 1 strategi update post di facebook yang menjadikan page anda nampak hidup
walapun anda langsung tak online.


BENGKEL #1 - Pada 24/8/2013

UiTM Shah Alam, Selangor
- DIBUKA! (SOLD OUT!)

BENGKEL #2 - Pada 31/8/2013

Wisma Peladang, Kuala Terengganu
- DIBUKA! (SOLD OUT!)

BENGKEL #3 - Pada 14/9/2013

UTM Skudai, Johor
- DIBUKA! (SOLD OUT!)

BENGKEL # 4 - Pada 28/9/2013

UiTM Kota Bharu, Kelantan
- DIBUKA! (SOLD OUT!)


BENGKEL #5 - Pada 12/10/2013

Kolej Komuniti Kuantan, Pahang
- DIBUKA! (SOLD OUT!)


BENGKEL #6 - Pada 26/10/2013

Kolej Universiti Insaniah, Alor Star, Kedah
- DIBUKA! (SOLD OUT!)


Anda tahu bukan, nak belajar teknik pemasaran Facebook ni,
bukannya semudah berbicara. Ianya banyak memakan masa,
wang ringgit dan tenaga. Seperti saya sendiri, ribuan RM sudah
dihabiskan untuk mengkaji & mencubanya!


Tapi kali ini, saya nak anda datang ke bengkel saya dan
belajar apa yang ingin saya kongsikan. Saya yakin, anda
pasti boleh berjaya lagi cepat dari mereka yang terkial-kial
untuk mencuba teknik-teknik pemasaran Facebook tanpa
tunjuk ajar yang sebetulnya!


Jadi ayuh, jom daftarkan nama anda dalam Bengkel FACEBOOK
sekarang juga sementara masih dibuka dengan HARGA PROMOSI ini!


Anda nilaikanlah sendiri.. Kalau BONUS yang saya bagi pun
sudah mencecah RM1799, berapa pula yuran pendaftarannya?


Untuk bengkel yang memang sudah terbukti berkesan ini,
nilainya diluar sana semestinya tidak kurang dari RM800 ke atas.


TAPI.. anda tidak perlu bayar RM1799, atau RM800 mahu pun RM400.


Anda hanya perlu labur RM250 untuk mendapatkan semuanya.
Dan untuk mereka yang mendaftar SEBELUM RAYA, saya letak
harga modal bengkel ini sahaja, iaitu serendah RM150!!


Ya, siapa lagi boleh buat bengkel sehari suntuk semurah ini?
Rebut peluang ni!!


RM150 Sahaja!

(Sekarang MINGGU PROMOSI... Lepas raya ni naik RM250!)


================================================== ==
BERMINAT UNTUK MENDAFTAR SEGERA? TAPI BAGAIMANA?

Begini Caranya.. Anda Hanya Perlu Ikut 3 Langkah Mudah Di Bawah..

Langkah 1: Depositkan Duit Tunai RM150 Ke Dalam Akaun Bank Dibawah.
Langkah 2: Isi Borang Pembayaran Di Website: www.BengkelFB.com
Langkah 3: Semak Emel Dalam Tempoh 24 Jam Selepas Borang Dihantar!
================================================== ==


MAYBANK - 513014439174 (Tengku Faris Syahmi Tengku Khalid)

CIMB - 13010001999101 (Tengku Faris Syahmi Tengku Khalid)


Jemputan ke Bengkel Facebook,

- Tengku Faris Tg Khalid (SMS: 013-9570919)

FACEBOOK: www.Facebook.com/TengkuFarisFans
EMAIL: bengkelfacebook.com@gmail.com


KEYWORD TAG: Buat Duit Di Facebook, Pemasaran Facebook, Bengkel FB
 
Last edited:
Joined
Oct 8, 2009
Messages
2,768
Likes
0
Points
36
Offline
#12
Sedikit UPDATES!


Shah Alam = 8 Kekosongan Lagi
K. Terengganu = 12 Kekosongan


Dan lain-lain tempat masih 30 kekosongan lagi..
 
Joined
Jul 30, 2013
Messages
109
Likes
0
Points
0
Offline
#13
Sedikit UPDATES!


Shah Alam = 8 Kekosongan Lagi
K. Terengganu = 12 Kekosongan


Dan lain-lain tempat masih 30 kekosongan lagi..
terbaik..... saja hajat, nak yang kat kb..... hehe ;)

bro.. nak suggest/request...... bleh tak bro kumpulkan affiliater2 bro yang wat aff bonus.... so kitorang lebih senang nak rujuk satu persatu kat satu tempat je...... tak perlu nak usha sana sini.....
 
Top