neobux yang bayar

david_koct

freshman
Joined
Aug 27, 2009
Messages
2
Points
1
sesiapa yg join neobux dan ada 100 click, saya bayar dia $0.10 dari paypal. pm saya username dan e-mail bila join.


dengan key in referal: davidkoct

untuk dapat peruntungan yang ok, perlu ambil masa.
 

dgmax1

freshman
Joined
Oct 19, 2009
Messages
763
Points
0
1 more to go...bye bye
 

chinkf531

freshman
Joined
Nov 5, 2009
Messages
422
Points
0
sesiapa yg join neobux dan ada 100 click, saya bayar dia $0.10 dari paypal. pm saya username dan e-mail bila join.


dengan key in referal: davidkoct

untuk dapat peruntungan yang ok, perlu ambil masa.
manyak untung u, org klik 100 baru kasi $0.10 ? biar betul ? Neobux paid per referral klik $0.01 (upgraded member), 100 klik dah $1.00, so u untung $0.90, referral dapat hanya $0.10?
 

Ryanzz

freshman
Joined
Mar 6, 2010
Messages
2
Points
0
UpBUx da kena banned dari Pypal seh... Mcm2 hal.. br nk bisnes.. Neobux jgk maintain
 

himira

Newbie
Joined
May 3, 2008
Messages
1,143
Points
38
boleh untung sume lambat skit..
 

apert

freshman
Joined
Jan 12, 2009
Messages
29
Points
1
sape yang nak exchange link...same2 tukar sila pm saye...
 

Syedz

Senior
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,444
Points
38
Age
34
Untung ? memang untung ... tapi lambat ... kena sabar ... mana ada untung sekelip mata ..... orang tikam nombor pun kena sabar ..... hahahah

btol tu brobok,
xkan la mender baru masuk nak untung tros...
dah la neobux ni free je nak join...
sabar..., pasti ada hasilnya...
by the way, kat siggy awak brobok still ada "UPBUX"
upbux dh close la bro...
 
Top