Neobux PTC bayar segera...ada bukti..

atengbernal

freshman
Joined
Aug 25, 2012
Messages
1
Points
0
Strategi Buat Duit Lebih Dengan Neobux

Saya percaya bahawa Neobux adalah masih salah satu yang terbaik yang dibayar untuk klik program di luar sana. Mereka melakukan satu perkara konsisten dan bahawa mereka membayar serta-merta. Mereka seolah-olah mempunyai model perniagaan yang jelas dan menunjukkan tahap kemampuan yang susah dijumpai. Sesetengah orang mengadu bahawa ia tidak mudah untuk membuat banyak wang dengan NeoBux dan mereka adalah betul. Tetapi dengan strategi yang betul ia tidak sukar untuk membuat jumlah wang yang baik secara konsisten tanpa bimbang syarikat esok hilang. Anda perlu memilih strategi dan kekal dengannya untuk jangka masa panjang dengan Neobux.
Dengan beberapa minit sehari, anda benar-benar boleh menjana aliran pendapatan yang bagus dengan Neobux. Di bawah, saya mempunyai strategi saya untuk mereka yang hanya bermula dengan Neobux.

1. Pilih masa hari bahawa anda boleh klik iklan dan akhirnya menguruskan referral anda pada masa yang sama setiap hari.
2. Klik semua iklan disediakan setiap hari (apabila anda mempunyai referral ini adalah perlu untuk mendapatkan income daripada klik referral).
3. Menggunakan semua kaedah yang bebas daripada pengiklanan untuk mendapatkan apa-apa Direct referral. Berbincang dengan rakan-rakan dan saudara mara anda. Letakkan slogan pada tandatangan anda e-mel. Post dalam forum. Gunakan bursa trafik percuma.
4. Sebaik sahaja baki akaun anda mencapai $ 2. Pemindahan wang ini kepada baki sewa anda dan menyewa 3 referral. Ia adalah hanya $ 0,90 untuk menyewa referral tetapi anda akan memerlukan bakinya untuk menguruskan referral.
5. Letakkan fungsi autopay.
6. Jika referral anda tidak klik hari ini atau semalam dan mempunyai purata klik kurang daripada 2.0, maka kitar semula ($ 0.08) dan mendapatkan referral baru. Jika mereka mempunyai purata klik di antara 2.0 dan 4.0, saya akan memberikan mereka 4 hari sebelum saya kitar semula mereka. Saya akan memberikan mereka dengan purata lebih 4.0 tujuh hari untuk kembali dan klik hanya kerana saya sangat benci untuk mengitar semula referral yang hebat hanya kerana mereka bercuti selama seminggu.
7. Apabila, salah satu referral anda pergi di bawah 20 hari sebelum pembayaran untuk bulan seterusnya. Di bawah 20 hari, fungsi autopay tidak berfungsi jika baki tidak mencukupi.
8. Setiap kali baki akaun anda mencapai $ 1 pindahkan wang kepada baki sewa anda. Pada mulanya apabila anda hanya membuat beberapa sen bagi setiap hari ia adalah penting untuk memastikan cukup dalam baki sewa anda untuk mengekalkan aktiviti kitar semula anda kerana anda hanya boleh memindahkan $ 1 secara berperingkat. Sebaik sahaja anda boleh melengkapkan pemindahan ini dan mempunyai sekurang-kurangnya $ 2,40 di baki sewa, anda boleh sewa lagi 3 referral.
9. Teruskan proses ini sehingga anda membuat $ 1 sehari dalam baki akaun anda. Pada ketika ini, anda boleh mula menyewa dalam kumpulan besar referral setiap 7 hari. Jangan menyewa bilangan referral yang lebih besar daripada 33% jumlah anda yang sedia ada kerana ini akan menjadi sukar untuk menguruskan melalui kitar semula dengan pendapatan anda.
10. Ia akan mengambil sedikit masa tetapi meneruskan proses di atas yang disenaraikan sehingga anda mencapai 500 referral. Pada ketika ini berhenti menyewa dan fokus pada referral anda. Kumpulkan pendapatan sehingga anda boleh membayar untuk menaik taraf kepada Golden membership.
11. Apabila Golden, kekalkan referral anda sebelum ini. Setiap minggu teruskan untuk menyewa referral sehingga anda mencecah paras 2000 referral. Mana-mana wang anda yang tidak tenggelam ke dalam penyenggaraan referral atau menyewa adalah keuntungan untuk anda.
Ini adalah cara saya menguruskan akaun saya dan saya telah mempunyai keputusan yang benar-benar baik. Kitar semula yang agresif adalah sangat penting.

saya hanya berkongsi pengalaman dan cara..jika ada cara yang lebih bagus sila share..


kepada sesiapa yang berminat boleh ke link saya di bawah dan register..
 
Last edited:

Wan95

freshman
Joined
Sep 16, 2012
Messages
1
Points
0
Saya ada beberapa soalan tentang neobux.
1) Recycle refferal tu ape?
2) Macam mana nak recycle?

Trima kasih sudi membaca
 

joe1110

freshman
Joined
Sep 21, 2012
Messages
15
Points
1
salam semua..newbie kat wc :D off topic sikit yer tt, nak mengeluh pasal cari referral utk ptc huhu
 

joe1110

freshman
Joined
Sep 21, 2012
Messages
15
Points
1
ada yg still byr, ada yg dah lingkup, ada yg baru hehe kalau clixsense n neobux, still byr. meh ler join jeff
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
makin bnyak org main neobux .. chance nak dpat adprize pun dah makin kurang .. hhe
 
Top