Neobux PTC bayar segera...ada bukti..

wildmike

freshman
Joined
Jan 19, 2010
Messages
111
Points
0
mmg byk ptc yg scam... tapi yang terbaik setakat ni neobux dan juga clixsense
aku dulu pernah join byk ptc, hanya beberapa je yg bayar earnings....
yg lain, mmg scam jer...dh upgrade, diorang x nak bayar pula, beli iklan tapi tak di publish...

so sekarang aku join ptc spt clixsense dan neobux sekadar untuk buat iklan sebab murah...sambil2 tu boleh juga earn income dengan klik pada iklan org lain
 

wildmike

freshman
Joined
Jan 19, 2010
Messages
111
Points
0
jangan mudah terpedaya dengan program ptc yang menawarkan pulangan yang besar...cthnya $0.50 per click, $1 per click dan ke atas...biasanya yang menawarkan per click yang besar adalah scam
biar join yang per click dia rendah, biar lambat asal selamat... setakat yg saya tau clixsense dan neobux mmg yang terbaik dan sudah beroperasi sejak 5 tahun yang lalu...

program ptc yang baru muncul biasanya jarang yang bertahan lama
 

Syedz

Senior
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,445
Points
38
Age
35
mmg byk ptc yg scam... tapi yang terbaik setakat ni neobux dan juga clixsense
aku dulu pernah join byk ptc, hanya beberapa je yg bayar earnings....
yg lain, mmg scam jer...dh upgrade, diorang x nak bayar pula, beli iklan tapi tak di publish...

so sekarang aku join ptc spt clixsense dan neobux sekadar untuk buat iklan sebab murah...sambil2 tu boleh juga earn income dengan klik pada iklan org lain

clixsense dorang kata membayar,
aku blom pun penah cashout lagi dari clixsense..
ye la, klik sorang2..
xda referral..
 

BuahDurian

freshman
Joined
Mar 10, 2012
Messages
353
Points
0
nk cari referral tu yg susah tu.. kebanyakan buat kejap pastu stop. las2 tggl la sy sorang2 klik iklan..
 
Top