Neobux PTC bayar segera...ada bukti..

M.Arif

freshman
Joined
Dec 26, 2011
Messages
252
Points
0
kalau ikut rm berape ya nk upgrade gold...kalau pakai standard punya leh dpt duit banyak x..baru dapat 0.50 dolar je
jenuh nk menunggu
 

M.Arif

freshman
Joined
Dec 26, 2011
Messages
252
Points
0
kalau ikut rm berape ya nk upgrade gold...kalau pakai standard punya leh dpt duit banyak x..baru dapat 0.50 dolar je
jenuh nk menunggu
 

are89

freshman
Joined
Apr 24, 2012
Messages
73
Points
0
Hi semua... aku pun join Neobux bulan lepas. Dah 2 kali aku cash out duit ke paypal. Ni buktinya aku x dpat post link sbb abru daftar. Aku ada blog areshah89.blogspot.com

Apa yg aku boleh cakap untuk website ni kalau nk dapat duit dgn cepat dan byk
- kene laburkan sedikit duit utk sewa referral
- bila rented referral dah byk dan avg clicks melebihi 1.33++++ upgrade ke Golden sbb utk standard 1 click = $0.005 kalau Golden 1 click = $0.01 (2 kali ganda).
- pastu kalau korang upgrade Golden iklan yg tiap2 hari korang lihat warna oren tu nilainye $0.01, stndard $0.001.

**apa yg penting, jgn click iklan kat lain IP address, contohnye, korang register mggunakan wifi kat rumah korang. pastu esok korng click iklan kat ofis or cyber cafe or open wifi kat mcd ke bla3.. account neobux korang akan suspended bila nak cash-out. aku dah pernah terkena sekali. nasib baik x byk duit time tu. Jadi ingat2 la, tolong baca Term of Service sebelum register.
 

Attachments

hanimwizard

freshman
Joined
Apr 28, 2012
Messages
35
Points
0
jgn upgrade selagi belum cukup ilmu bro..
nanti rugi.. follow dlu user2 lain kat forum dia.. nanti dah tahu teknik2 dia baru upgrade, confirm 100% untung..
bro Xor pun ada kat cini..memang terbaiklah..saya follow bro dari forum syok..nak add YM boleh?Bro xor antara Pemain PTC yang dah upgrade ker ultimate...
 

hanimwizard

freshman
Joined
Apr 28, 2012
Messages
35
Points
0
ok dah add bro.saya baru upgrade ke gold..income ari2 masyukk skrg...
 

hanimwizard

freshman
Joined
Apr 28, 2012
Messages
35
Points
0
tapi xleh lawan ngan bro XOR..dah ultimate..Mogo Bro semakin bertambah income..
 
  • Like
Reactions: Xor

hanimwizard

freshman
Joined
Apr 28, 2012
Messages
35
Points
0
salam perkenalan jua..
 

are89

freshman
Joined
Apr 24, 2012
Messages
73
Points
0
Bro Xor, ada post kat forum neobux x? saya nak usha..hehe:D
 

are89

freshman
Joined
Apr 24, 2012
Messages
73
Points
0
bro Xor, nak tnye, selain dr neobux, PTC apa lagi yg bro Xor Join?
 
Top