Neobux PTC bayar segera...ada bukti..

himira

Newbie
Joined
May 3, 2008
Messages
1,143
Points
38
oh ok2.emm saudara himira join tak ptc malaysia?macam payperclick.com.my. diorang bayar betul ke??

tak join lagi..takut jd mcm dapatwang jek..
 

wawwi.com

Senior
Joined
Jun 12, 2009
Messages
2,120
Points
38
mcm mana nak dptkan referral yg byk?

Tak tahu.. saya sendiri baru ada 3 referral yang aktif setelah join sejak bulan 12... :D

9 referal baik telah expired dan dilupuskan.. :_(

Teruskan usaha ya.. biz PTC ini walaupun berisiko tinggi kena rajin promote.. Promote cam Himira promote tu cara berkesan tu.... :)
 

arisha

freshman
Joined
Feb 6, 2010
Messages
27
Points
0
Tak tahu.. saya sendiri baru ada 3 referral yang aktif setelah join sejak bulan 12... :D

9 referal baik telah expired dan dilupuskan.. :_(

Teruskan usaha ya.. biz PTC ini walaupun berisiko tinggi kena rajin promote.. Promote cam Himira promote tu cara berkesan tu.... :)

tu lah....bro himira~perturunkn ilmu sket =)
 

himira

Newbie
Joined
May 3, 2008
Messages
1,143
Points
38
Tak tahu.. saya sendiri baru ada 3 referral yang aktif setelah join sejak bulan 12... :D

9 referal baik telah expired dan dilupuskan.. :_(

Teruskan usaha ya.. biz PTC ini walaupun berisiko tinggi kena rajin promote.. Promote cam Himira promote tu cara berkesan tu.... :)

aiseymen..

nama aku la..

belajar sikit2 jek..nk tlg ajar xde masalah PM aku jek..
 

himira

Newbie
Joined
May 3, 2008
Messages
1,143
Points
38
mcm mana nak dptkan referral yg byk?

1. wat referral exchange ngn ptc player lain
2. wat signup bonus dan refback policy
3. sertai forum ptc yang popular iaitu earnmoneyspace
4. wat blog ptc tapi dgn syarat kena ada byk program ptc yang dipercayai..seperti blog ptc saya nie. HIMIRA PTC

hmm..byk lagi cara..jika berminat, PM saya..
 

Syedz

Senior
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,445
Points
38
Age
35
thanks bro syedz and himira...
akn ku cube suggestion kalian~br jinak2 ni..byk lg kena blaja ^^

no problemo arisha..
yg penting kena tabah sbb main PTC ni bukan besar sgt upahnya, cuma kalo rajin dapat la lebey sikit..
yg penting dapat gak..
ley la bwat blanja kopi ngan minyak moto...
 

himira

Newbie
Joined
May 3, 2008
Messages
1,143
Points
38
ohhh ... patut ler aku rasa macam lama jer aku nak cashout 3rd time ni .... rasa dah berbulan dah ni aku tak cashout .... hehehe ... sikit jer .... kakakak

kena sabar bro..
 

himira

Newbie
Joined
May 3, 2008
Messages
1,143
Points
38
Dalam perancangan untuk beralih ke GOLD Members di Neobux.. Apa pendapat senior PTC? releven atau tidak lagi ya? :)

Aduyai rental referral baru 66 jer lani..
Direct 3

bro kena pertingkatkan direct referral dlu sbb upgrade..

biar lebih dari 10..

aku pun baru 5..tue pun yang aktif hanya 3..

tapi dalam incrasebux dah ada 40 tapi yang aktif hanya 10 jek..
 

wawwi.com

Senior
Joined
Jun 12, 2009
Messages
2,120
Points
38
bro kena pertingkatkan direct referral dlu sbb upgrade..

biar lebih dari 10..

aku pun baru 5..tue pun yang aktif hanya 3..

tapi dalam incrasebux dah ada 40 tapi yang aktif hanya 10 jek..

Aah.. under projek upgrade pun sebab nak boost direct referral :)

Ada list 100 orang lani, Dapat tarik 20 join pun best ni.. :D
Bagi siap dulu lah projek yang tergendala.... + collect kasi 100 rental referral dulu.. Lani income kurang menyerlah di Neobux.. $1 je sehari... huhuhu buat modal recycle jer.. :D
 

himira

Newbie
Joined
May 3, 2008
Messages
1,143
Points
38
Aah.. under projek upgrade pun sebab nak boost direct referral :)

Ada list 100 orang lani, Dapat tarik 20 join pun best ni.. :D
Bagi siap dulu lah projek yang tergendala.... + collect kasi 100 rental referral dulu.. Lani income kurang menyerlah di Neobux.. $1 je sehari... huhuhu buat modal recycle jer.. :D

gud luck bro..

aku dah lama bro anor-im..

dia kat mana skg?

rndu rasanya..huhu
 
Top