Neobux PTC bayar segera...ada bukti..

Joined
Jul 20, 2008
Messages
653
Likes
1
Points
18
Age
36
Offline
#42
Sy dah lama join neobux ni, tapi ada masalah ckit. Bila sy klik linkyg di beri dia kta link tu dah diguna oleh user yang lain. Sebab aku guna broadband kot?
Nak rent tefferal modal blum ad lagi huhuhu.:(
Apa2pn tahniah bro Hafiz
Ha..pelik juga nih.. xtau la plak..x penah lagi jadi camtu..mungkin tersangkut kot..refesh balik page tu la..

xa slow2 kumpul duit sikit kat situ pastu rent kecil2an dulu..

Semoga berjaya
 
Joined
Apr 26, 2009
Messages
94
Likes
0
Points
0
Offline
#43
semalam dah amik usd3... esok amik lagi usd 3.. kalau lagi ni maybe aku balik modal tak sampai lam sebulan :

18/8 - modal usd25
21/8 - usd 3 cash out

3 hari x usd 1(min. target) = usd 3

usd 1 x 30 hari = usd 30..

ada untung usd 30-25 = usd 5 je untung

ok la kot..
 
Joined
Jul 20, 2008
Messages
653
Likes
1
Points
18
Age
36
Offline
#44
nanti hang sambung ja referral yang aktif..check balik referral mana yang aktif..yang average click 3.0 ke atas hang sambung lama sikit....yang setakat 1 tu xyah sambung pun xpa biar habis..rent yang baru plak..
 
Joined
Aug 19, 2009
Messages
525
Likes
3
Points
18
Offline
#45
Ha..pelik juga nih.. xtau la plak..x penah lagi jadi camtu..mungkin tersangkut kot..refesh balik page tu la..

xa slow2 kumpul duit sikit kat situ pastu rent kecil2an dulu..

Semoga berjaya
rasenye pasal tak bace ToS dengan betul kot.. kalo nak refer orang lain, akaun kene berusia 30 ari. baru dapat.. heh
 
Joined
Apr 26, 2009
Messages
94
Likes
0
Points
0
Offline
#46
berapa hari selang masa utk kita cash out haa? aku try nak kuarkan lagi usd4 tp dia kata dah buat cash out dalam tempoh 4 hari lepas.. cemana tu?
 
Joined
Jul 20, 2008
Messages
653
Likes
1
Points
18
Age
36
Offline
#48
Haha Mungkin la..aku pun x baca TOS dia betul2 lagi..takpa..sabar..rasanya betul apa yang fly2high tu cakap....kalau ada duit banyak bleh upgrade ke golden plak lepas nihh...
 
Joined
Aug 19, 2009
Messages
525
Likes
3
Points
18
Offline
#49
Haha Mungkin la..aku pun x baca TOS dia betul2 lagi..takpa..sabar..rasanya betul apa yang fly2high tu cakap....kalau ada duit banyak bleh upgrade ke golden plak lepas nihh...
skarang kalo nak upgrade kat neo, tak berbaloi sangat kalo stakat golden jer, pasal referral bot diorg di set utk tak aktif. memang takde untung, lain la kalo dah ultimate member, pasal automatic replace,every 7 days.. kalo nak maintain kat neo, koman2 kene ade 500 reff pastu ade ultimate, memang bules untung, cam aku skarang nim, golden pom payah, asyik recycle jer mane nak untung. so last2 aku korek profit jer. bagi mati jer referral tak aktif tu, mengabiskan boreh
 
Joined
Jul 20, 2008
Messages
653
Likes
1
Points
18
Age
36
Offline
#50
Huhu tu la kalau refrral x aktif x guna la kan..hehhe..aku tgk referral average click 7 aku sambung ja 60 hari...dapat 20% diskaun..
 
Joined
Jul 20, 2008
Messages
653
Likes
1
Points
18
Age
36
Offline
#52
hehe memang laju pun....sebab ramai member dapat duit kat sini...kita join ramai2 baru bagus..
 
Joined
May 13, 2009
Messages
2,087
Likes
1
Points
0
Offline
#53
x de masa nk klik laa...cbuk ngan GDI ngan ebay...
malas plak nk register akaun neobox yg baru.
 
Joined
May 13, 2009
Messages
2,087
Likes
1
Points
0
Offline
#55
hahaha..klu boring² baru aku buat PTC...
lama dh aku x layan isabelmarco, bux.to, bux.gs dll...byk la yg aku join sampai aku pun dh x igt..hehehe
 
Joined
Jul 20, 2008
Messages
653
Likes
1
Points
18
Age
36
Offline
#58
Yang lain maybe lama2 dah start scam..tapi Neobux x pernah jadi scam lagi..PTC dah lama dah beroperasi dn masih byr...
 
Top