Neobux PTC bayar segera...ada bukti..

Joined
Aug 16, 2009
Messages
361
Likes
0
Points
16
Offline
kalo upgrade member biar 1.0 avg pun masih buleh untung lagi. tapi kalo standart member kena ada avg 1.7 keatas.. itupun kalo tolak sewa refferel dah tingal 3-4$ sebulah ja untung huhu...
owhhh, cmtu eak..t ak cek balik
 

dgmax1

freshman
Joined
Oct 19, 2009
Messages
751
Likes
0
Points
0
Offline
betul ker kalo upgrade untung??
ak ngok, kelebihan upgrade, kalo referrall klilk je akn dpt$0.01..xkn tu jer?
ok aku bagi bro contoh kiraan antara upgrade gan tak upgrade


standart member ada 200 refferel

refferel 200 : klik 400 X 0.005 = 2$
i bulan total income = 2$ X 30 = 60$
total sewa refferel 1 bulan = 200 X 0.20$ = 50$
total untung 1 bulan = 60$ - 50$ = 10$


upgrade member ada 200 refferel

refferel 200 : klik 400 X 0.01 = 4$
1 bulan total income = 4$ X 30 = 120$
total sewa refferel 1 bulan : 200 X 0.25$ = 60$
kos upgrade bahagi 12 bulan : 90$ / 12 = 7.5$
total untung 1 bulan : 120$ - 60$ - 7.5$ = 52$



Ada beza tak? :D
 
Joined
Aug 16, 2009
Messages
361
Likes
0
Points
16
Offline
ok aku bagi bro contoh kiraan antara upgrade gan tak upgrade


standart member ada 200 refferel

refferel 200 : klik 400 X 0.005 = 2$
i bulan total income = 2$ X 30 = 60$
total sewa refferel 1 bulan = 200 X 0.20$ = 50$
total untung 1 bulan = 60$ - 50$ = 10$


upgrade member ada 200 refferel

refferel 200 : klik 400 X 0.01 = 4$
1 bulan total income = 4$ X 30 = 120$
total sewa refferel 1 bulan : 200 X 0.25$ = 60$
kos upgrade bahagi 12 bulan : 90$ / 12 = 7.5$
total untung 1 bulan : 120$ - 60$ - 7.5$ = 52$



Ada beza tak? :D
Fuiyoo. hebat seh...Nk upgrade lagi
so, ak rase starting modal $150 tu..
 

dgmax1

freshman
Joined
Oct 19, 2009
Messages
751
Likes
0
Points
0
Offline
fuyoo taniah bro.. 18$ usd buleh belanja MCD tu..

btw join ler forum terbaru khas untuk ptc ni buleh kongsi banyak pengalaman :D

klik jaa siggy kat bawah tuh
 
Joined
Sep 14, 2009
Messages
743
Likes
0
Points
16
Offline
bro hafiz_saad wat PTC pe lg? neobux sy dh wat la...
kite try tukar referall 1 nk? ngn real PTC ni...
 

dgmax1

freshman
Joined
Oct 19, 2009
Messages
751
Likes
0
Points
0
Offline
Ok InsyaAllah..upbux camna? dah masuk lama dah ke?? ada dapat payment dah ka??
upbux ok.., cuma baru 5 hari lepas upgrad dan rent referral, cash baru hari ni 2 usd ja, sebab aku pusing 14$ kat dalam tuh untuk beli refferel lagi. kalau tak dapat jugak 16$ cash out :D
 
Joined
Aug 16, 2009
Messages
361
Likes
0
Points
16
Offline
ape kelebihan sebenarnya kalo kite upgrade membership $90 tu???
Then, pastu kena upgrade lagi plak tu...
 

dgmax1

freshman
Joined
Oct 19, 2009
Messages
751
Likes
0
Points
0
Offline
ape kelebihan sebenarnya kalo kite upgrade membership $90 tu???
Then, pastu kena upgrade lagi plak tu...
membership $90 kelebihanya cuma

refferel klik bagi yg tak upgrade : 0.005$

referral klik bagi yg upgrade membership 90$ : 0.01$


ertinya double income:D
 
Top