Neobux PTC bayar segera...ada bukti..

hafiz_saad

freshman
Joined
Jul 20, 2008
Messages
670
Points
18
Age
36
xyah masukkan alertpay...masukkan paypal ja...nanti cashout guna paypal..kalau awal2 mintak tu alertpay hang masukkan ja apa2pun email..nanti cashout n pindahkan duit guna paypal.
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
xyah masukkan alertpay...masukkan paypal ja...nanti cashout guna paypal..kalau awal2 mintak tu alertpay hang masukkan ja apa2pun email..nanti cashout n pindahkan duit guna paypal.
huhuhu....paypal aku limited akses kena suspend selama 180 hari..huhuhu sorry la x jd join...
 

hafiz_saad

freshman
Joined
Jul 20, 2008
Messages
670
Points
18
Age
36
okay kalau x jd xpa..yg penting kita kongsi info ja... betul x?
 

neenZoolusa

freshman
Joined
Aug 19, 2009
Messages
0
Points
0


Hey

I found it here. It is a great site for English Study courses.

I've been looking around for ages for a proper solution for English Course for children, and I'm so happy that I finally found one!

Let me know what you think, and I would love to know about other sites offering these kinds of courses, I'm hooked.

Thanks


 

hafiz_saad

freshman
Joined
Jul 20, 2008
Messages
670
Points
18
Age
36
huhu x banyak la sebab baru sehari lepas dapat direct referral... banyak yang rent ja ada 53...tapi ari2 kena masuk la.. kalau x rent referral earning untuk esok x dapat...rasa senang gak bila main rent referral nih..cepat ja sampai cashout
 

abedin

Senior
Joined
Jun 26, 2009
Messages
756
Points
18
ikot experience aku join neobux beberapa mggu lps, kalo ade rent referral mmg laju la nk dpt cash out.. aku rent 100 org mggu lps.. kos dlm $28.. mggu ni trus naik dpt $10.. 2mggu lg aku jangka dpt blk modal.. pstu kutip untung jela..:)

ps: kna ade cara yg btol gak nk dpt cash out cpt!
pss: kt siggy aku ade ptc baru.. cm best.. sape2 nk try leh la join..;)
 

rizakin

freshman
Joined
Apr 26, 2009
Messages
94
Points
0
salam semua sifu n otai,

pagi ni aku baru je enroll lagi sekali neobux, aritu dah putus asa pasal aku malas dah nak explore ptc ni.. so automatic terbatal la kot.. hehe
dengan jayanya aku menyewa referal seramai 100 ekor pada harga USD28 utk sebulan.. harap2 berbaloi..

(aku kecewa ngan bux.to pasal dah setahun selepas menjadi Premium Member haram tak dapat duit.. aku berjaya cash out USD10 je dan sekarang masih berbaki USD 368 lam tu..Bila la korang nak bayar? dahla emel tak berjawab..huhu)
 

rizakin

freshman
Joined
Apr 26, 2009
Messages
94
Points
0
apsal aku punya post tak kelihatan ni? dia kata kene tunggu moderator approvekan?
 

rizakin

freshman
Joined
Apr 26, 2009
Messages
94
Points
0
Ulangan la:

aku baru join Neobux buat kali kedua.. yg dulu aku berenti dan tak aktif..dengan ikhlasnya aku tawakal sewa 100 ekor ref dengan harga USD 25.

(aku kecewa ngan bux.to yang masih tak lepaskan USD390 walaupon dah setahun.. and aku premium member dowh..sedih gila emel aku pon tak berbalas)
 

hafiz_saad

freshman
Joined
Jul 20, 2008
Messages
670
Points
18
Age
36
apsal aku punya post tak kelihatan ni? dia kata kene tunggu moderator approvekan?
Post apa nih??? silap topic la bro...tu topic forum satu lg..kalau yang tu hang pm kat mods nama cashonly kata hng nk jd member.depa buat cmtu sbb nk kawal ahli baru wat spam....


Berbalik pada topic asal...memang best pun sng giler cashout.Aku igt nk rent lagi la...tapi dia setiap seminggu kot br leh rent lagi...
 

hafiz_saad

freshman
Joined
Jul 20, 2008
Messages
670
Points
18
Age
36
aku pun nak rent lagi nih..tunggu seminggu lagi rent lagi..PTC kat siggy hang tu hybux kan?? Tapi baru still dalam beta la..xtau bayar ke x..aku pun dah join gak tu..cuba2
 

hafiz_saad

freshman
Joined
Jul 20, 2008
Messages
670
Points
18
Age
36
okeh kn cuba gak...nak tanya sikit gmbar kat mana tu budak_baru?
 

hafiz_saad

freshman
Joined
Jul 20, 2008
Messages
670
Points
18
Age
36
Hari ni aku dapat payment lagi dari Neobux lagi...Ni bukti pembayaran...segera

 

rizakin

freshman
Joined
Apr 26, 2009
Messages
94
Points
0
Bro, aku baru je join Neobux pada 18/8/09, dan rent referal seramai 100 org utk sebulan pada harga USD25.. hari ni dah dapat usd3.. agak2 kalau cash out kali pertama nak nanti sampai USD10 boleh ke? sori aa kene tanya takut salah technique..
 

hafiz_saad

freshman
Joined
Jul 20, 2008
Messages
670
Points
18
Age
36
boleh ja nak cashout bila2 pun janji sampai tahap minimum payout dia...nak tunggu sampai $100 pun bleh gak baru cashout..heehe
 
Top