Neobux PTC bayar segera...ada bukti..

Joined
Jul 20, 2008
Messages
653
Likes
1
Points
18
Age
36
Offline
#1
Salam...hari ni aku dapat payout dari Neobux walaupun sikit kira ok la...tapi yang bestnya Neobux ni bayar sgera lepas kita request.Aku rasa PTC lain pun amik masa 10 hari baru nk bayar...

Sape yang berminat bleh join kat sini

Ni bukti pembayaran yang aku dapat..


 
Last edited by a moderator:
Joined
May 13, 2009
Messages
2,087
Likes
1
Points
0
Offline
#2
betul ke? fuhhh sehari ada 4 je iklan.....penat gak nk klik klu x dak downline yg tolong klikkan...tp akaun aku dh kena suspend kenapa ha?
 
Joined
Jun 27, 2009
Messages
533
Likes
0
Points
0
Offline
#3
aku pernah try tapi putus asa,sbb ramai kata ptc kebanyakkanya scam jer
 
Joined
May 13, 2009
Messages
2,087
Likes
1
Points
0
Offline
#4
entah la nk ckp ape, ada yg kata O.K ada yg kata K.O yg penting kita cuba je....klu sayang nk laburkan duit kita kena laburkan masa je.
 
Joined
Jul 20, 2008
Messages
653
Likes
1
Points
18
Age
36
Offline
#5
betul ke? fuhhh sehari ada 4 je iklan.....penat gak nk klik klu x dak downline yg tolong klikkan...tp akaun aku dh kena suspend kenapa ha?
Kena suspend kalau lebih sebulan x login ke akaun..kalau x salah la...memang 4 iklan ja sehari..tu la kena lebih banyak referral...aku selalunya rent referral ja senang buat duit...rent la referral dalam 20 ka untuk sebulan...sennag sikit...

Kalau bab PTC ni Neobux memang boleh caya...sebab dia aku gerenti bukan scam sebab dia antara PTC yang dah lama dan still bayar...

Payout pun instant xyah tunggu2 cukup $2.00 ja bleh cashout terus ke paypal..
 
Joined
Mar 16, 2009
Messages
2,886
Likes
2
Points
38
Offline
#10
uhuh mmb sy yg gile ptc neobux ni sampi labur 500 tuk beli referal sume tu.. berbaloi gak la die wt. huhu
 
Joined
Jul 20, 2008
Messages
653
Likes
1
Points
18
Age
36
Offline
#11
Aa betul2 aku pun sanggup sebab dah lama dah Neobux ni rekod payment paling bagus dalam PTC
 
Joined
May 13, 2009
Messages
2,087
Likes
1
Points
0
Offline
#12
Kena suspend kalau lebih sebulan x login ke akaun..kalau x salah la...memang 4 iklan ja sehari..tu la kena lebih banyak referral...aku selalunya rent referral ja senang buat duit...rent la referral dalam 20 ka untuk sebulan...sennag sikit...

Kalau bab PTC ni Neobux memang boleh caya...sebab dia aku gerenti bukan scam sebab dia antara PTC yang dah lama dan still bayar...

Payout pun instant xyah tunggu2 cukup $2.00 ja bleh cashout terus ke paypal..

Orrr klu x login lebih sebulan kena suspend ke? aku dh lama x log in, abis tu mcm mn nk buat?
 
Joined
Jul 20, 2008
Messages
653
Likes
1
Points
18
Age
36
Offline
#13
kalau camtu hang kena register lain la..guna id lain...kira yang tu xleh guna dah...join ja kat sini
 
Joined
Jul 20, 2008
Messages
653
Likes
1
Points
18
Age
36
Offline
#15
Memang best pun...kalau lagi bagus main rent referral dulu la sebab dalam tempoh 30 hari xleh dapat direct referral...arini aku dah leh dapat direct referral..

Jom join
 
Joined
Jul 20, 2008
Messages
653
Likes
1
Points
18
Age
36
Offline
#19
xyah masukkan alertpay...masukkan paypal ja...nanti cashout guna paypal..kalau awal2 mintak tu alertpay hang masukkan ja apa2pun email..nanti cashout n pindahkan duit guna paypal.
 
Joined
May 13, 2009
Messages
2,087
Likes
1
Points
0
Offline
#20
xyah masukkan alertpay...masukkan paypal ja...nanti cashout guna paypal..kalau awal2 mintak tu alertpay hang masukkan ja apa2pun email..nanti cashout n pindahkan duit guna paypal.
huhuhu....paypal aku limited akses kena suspend selama 180 hari..huhuhu sorry la x jd join...
 
Top