Neobux PTC bayar segera...ada bukti..

hafiz_saad

freshman
Joined
Jul 20, 2008
Messages
670
Points
18
Age
36
Salam...hari ni aku dapat payout dari Neobux walaupun sikit kira ok la...tapi yang bestnya Neobux ni bayar sgera lepas kita request.Aku rasa PTC lain pun amik masa 10 hari baru nk bayar...

Sape yang berminat bleh join kat sini

Ni bukti pembayaran yang aku dapat..


 
Last edited by a moderator:

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
betul ke? fuhhh sehari ada 4 je iklan.....penat gak nk klik klu x dak downline yg tolong klikkan...tp akaun aku dh kena suspend kenapa ha?
 

Uduit

Newbie
Joined
Jun 27, 2009
Messages
534
Points
0
aku pernah try tapi putus asa,sbb ramai kata ptc kebanyakkanya scam jer
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
entah la nk ckp ape, ada yg kata O.K ada yg kata K.O yg penting kita cuba je....klu sayang nk laburkan duit kita kena laburkan masa je.
 

hafiz_saad

freshman
Joined
Jul 20, 2008
Messages
670
Points
18
Age
36
betul ke? fuhhh sehari ada 4 je iklan.....penat gak nk klik klu x dak downline yg tolong klikkan...tp akaun aku dh kena suspend kenapa ha?
Kena suspend kalau lebih sebulan x login ke akaun..kalau x salah la...memang 4 iklan ja sehari..tu la kena lebih banyak referral...aku selalunya rent referral ja senang buat duit...rent la referral dalam 20 ka untuk sebulan...sennag sikit...

Kalau bab PTC ni Neobux memang boleh caya...sebab dia aku gerenti bukan scam sebab dia antara PTC yang dah lama dan still bayar...

Payout pun instant xyah tunggu2 cukup $2.00 ja bleh cashout terus ke paypal..
 

hafiz_saad

freshman
Joined
Jul 20, 2008
Messages
670
Points
18
Age
36
aaa betul tu...sbb lama la aku sanggup rent referral
 

Abedgegen

freshman
Joined
Aug 16, 2009
Messages
0
Points
0
Sorry for choosing "http://www.wangcyber.com/forum/program-jana-wang-online/19235-neobux-ptc-bayar-segera-ada-bukti.html#post317940" to leave a offer for men. tamiflu for puppies in Sweden and viagra alternative soma online description chemistry ingredients blac Simi Valley Do not take Viagra if you are also using a nitrate drug for chest pain or heart problems, including nitroglycerin (Nitrostat, Nitrolingual, Nitro-Dur, Nitro-Bid, Minitran, Deponit, Transderm-Nitro), isosorbide dinitrate (Dilatrate-SR, Isordil, Sorbitrate), and isosorbide mononitrate (Imdur, ISMO, Monoket), or recreational drugs such as amyl nitrate or nitrite ("poppers"). Recommend: side effects xanax in Germany Nevada and herbal viagra Sioux Falls
 

hafiz_saad

freshman
Joined
Jul 20, 2008
Messages
670
Points
18
Age
36
Aa betul2 aku pun sanggup sebab dah lama dah Neobux ni rekod payment paling bagus dalam PTC
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
Kena suspend kalau lebih sebulan x login ke akaun..kalau x salah la...memang 4 iklan ja sehari..tu la kena lebih banyak referral...aku selalunya rent referral ja senang buat duit...rent la referral dalam 20 ka untuk sebulan...sennag sikit...

Kalau bab PTC ni Neobux memang boleh caya...sebab dia aku gerenti bukan scam sebab dia antara PTC yang dah lama dan still bayar...

Payout pun instant xyah tunggu2 cukup $2.00 ja bleh cashout terus ke paypal..

Orrr klu x login lebih sebulan kena suspend ke? aku dh lama x log in, abis tu mcm mn nk buat?
 

hafiz_saad

freshman
Joined
Jul 20, 2008
Messages
670
Points
18
Age
36
kalau camtu hang kena register lain la..guna id lain...kira yang tu xleh guna dah...join ja kat sini
 

hafiz_saad

freshman
Joined
Jul 20, 2008
Messages
670
Points
18
Age
36
Memang best pun...kalau lagi bagus main rent referral dulu la sebab dalam tempoh 30 hari xleh dapat direct referral...arini aku dah leh dapat direct referral..

Jom join
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
huhuhu alertpay pun ada program affiliate nk daftar percuma klik disini
ok nnt akau daftar bawah ko....
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
ok dh daftar
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
kalau camtu hang kena register lain la..guna id lain...kira yang tu xleh guna dah...join ja kat sini
x boleh plak..sbb akaun alertpay hanya untuk satu id
 
Top