Neobux.com - Kerja sambilan dengan mudah - 10min sehari [saya akan ajar sampai mahir]

ed7am

freshman
Joined
Oct 20, 2011
Messages
22
Points
0
salam tuan,nak tanya sal rental golden member.. Untitled.jpg

yg untuk rental time yg sya point tu kena isi sebijik cam gambar ke?
 

pakjoe

freshman
Joined
Nov 29, 2011
Messages
136
Points
0
tuan xor.. autopay kita boleh buat untuk selected referral ke atau kena buat untuk keseluruhan referral yang kita ada. Contohnya kita ada 400 ref dan kita cuma nak autopay untuk 100 ref sahaja, boleh ke tuan. Soalan kedua, autopay akan potong rental balance apabila referral betul2 expired atau dia dah mula potong 20 hari sebelum referral kita expired. Harap tuan dapat bantu. Terima kasih
 

Xor

Newbie
Joined
Nov 30, 2010
Messages
489
Points
16
tuan xor.. autopay kita boleh buat untuk selected referral ke atau kena buat untuk keseluruhan referral yang kita ada. Contohnya kita ada 400 ref dan kita cuma nak autopay untuk 100 ref sahaja, boleh ke tuan. Soalan kedua, autopay akan potong rental balance apabila referral betul2 expired atau dia dah mula potong 20 hari sebelum referral kita expired. Harap tuan dapat bantu. Terima kasih

bila kita on kan sistem autopay, maknanya semua ref akan terlibat.

autopay akan potong duit dalam rental balance (bukan main balance).
potongan dibuat lepas saja referral ada buat klik dengan cost $0.006 setiap referral. DAN referral tu akan diextend sehari lagi.

maknanya, kalau ref tak ada buat klik, tak ada potongan dari rental balance, tak ada extend untuk satu hari.

p/s autopay berfungsi pada referral yang lebih 20 hari dari tarikh expire,
 

pakjoe

freshman
Joined
Nov 29, 2011
Messages
136
Points
0
Kalau tak dak klik, tak ada extend untuk 1 hari.. Referral kita akan terus expired atau ambil masa beberapa hari hingga referral klik semula. Saya ada extend 30 hari untuk 100 referral, jika saya enable autopay, rental balance akan terus dipotong atau hanya akan dipotong hanya selepas rental selama 30 hari berakhir. maaf tuan, tak berapa faham sangat...
 

Xor

Newbie
Joined
Nov 30, 2010
Messages
489
Points
16
Kalau tak dak klik, tak ada extend untuk 1 hari.. Referral kita akan terus expired atau ambil masa beberapa hari hingga referral klik semula.
teman tak berapa faham ayat bold tu pakjoe.

Saya ada extend 30 hari untuk 100 referral, jika saya enable autopay, rental balance akan terus dipotong atau hanya akan dipotong hanya selepas rental selama 30 hari berakhir. maaf tuan, tak berapa faham sangat...
Policy Autopay:
cut $0.006 dari rental balance, dan extend sehari lagi untuk referral yang ada buat klik pada harini.
Pemotongan dibuat lepas je referral buat klik pada hari tersebut. tak perlu tunggu cukup sebulan.
 

aloy

freshman
Joined
Dec 4, 2011
Messages
13
Points
1
esok genaplah 15 hari saya ber'neobux' ni, apa pula yg perlu sy buat utk upgrade kalau budget cukup2 makan ek? :)
 
Top