Neobux.com - Kerja sambilan dengan mudah - 10min sehari [saya akan ajar sampai mahir]

Xor

Newbie
Joined
Nov 30, 2010
Messages
489
Points
16
Neo point tu apa ye Xor???
kita boleh dapat Neopoint dari:
- klik iklan: 1 iklan = 1 NeoPoint
- AdPrize: 10 NeoPoints, 100 NeoPoints, 1000 NeoPoints, 10000 NeoPoints
- Offer: nilai bergantung pada offer.

kegunaan Neopoints:
- Upgrade ke golden bila cukup 30000Neopoints
- Extend rented referral
- Recycle rented referral
 

rgcx4u

freshman
Joined
Jun 17, 2012
Messages
12
Points
0
ye tuan.. rumah lama kena roboh.. :D
Oh Xor rakan syok..hehe..sy stryder_kmk kat syok..baru nak lepak kat forum wangcyber ni..mhon tunjuk ajar..nak buat iklan jgk kt sini..seronok tgk bro Xor ada sini..assalamualaikum
 

Xor

Newbie
Joined
Nov 30, 2010
Messages
489
Points
16
Oh Xor rakan syok..hehe..sy stryder_kmk kat syok..baru nak lepak kat forum wangcyber ni..mhon tunjuk ajar..nak buat iklan jgk kt sini..seronok tgk bro Xor ada sini..assalamualaikum
w'salam.. jumpa kat sini.. sy bukan senior la..hehe.. sama2 belajar..

mari lah promote link..
 

Tria

freshman
Joined
Jun 17, 2012
Messages
26
Points
0
Salam, sy seorg surirumah. Ada masa dr 8am - 1pm. Klau sy nk join apa sy perlu buat? Berapa modalnya ye? Kena cari downline ke sbb bab cari downline ni sy kurang mahir skit. Sbenarnya sy kurang faham bab klik2 ni tp minat nk cuba.
 

Xor

Newbie
Joined
Nov 30, 2010
Messages
489
Points
16
w'salam..bgus sangat kalau ada masa mcm tu.. kalau nak join, Tria boleh ikut panduan di page pertama. klik sini..

modal untuk pendaftaran adalah PERCUMA..
dan kalau susah nak cari downline, boleh sewa dari neobux..

Downline/referral ada dua kategori:
1. Direct Referral - kita promote link untuk mereka join di bawah kita
2. Rental Referral - kita menyewa mereka

Modal dalam PTC ni cuma:
1. Sewa referral
2. Upgrade membership/keahlian.

lepas dah daftar, dan ikut panduan dalam page pertama. kalau ada masalah, boleh tanya lagi.. sy sedia bantu..
 

Tria

freshman
Joined
Jun 17, 2012
Messages
26
Points
0
Maaf ye jika sy tanya soalan mcm ni, jika sy klik iklan non stop utk 5 jam tu, utk apa2 jenis iklan berapa sy boleh dpt? Satu iklan brape harga? Meaning setiap iklan yg sy klik mmg akan dpt duit ke?
 

Xor

Newbie
Joined
Nov 30, 2010
Messages
489
Points
16
guna cimbclick pun kn guna debit kad kan
sebenarnya mana-mana bank kalau ada function visa dekat ATM card tu boleh di guna untuk verified akaun paypal.

cuma perlu tambah maklumat yang ada pada ATM card ke dalam paypal. biasanya kita kena isikan:
- Date Expire Kad
- No Kad
- 4 digit no yang hujung.

semua maklumat ni ada pada card yang support Visa macam ATM maybank card yang ada gambar buah ceri. (yang baru buka akaun maybank sekarang ni akan dapat yang ada gambar buah ceri tu - support visa)
- ini gambar ATM card maybank yang buah ceri tu

bank lain-lain pun boleh guna cara yang sama dalam tutorial ni..

boleh cuba kalau nak.. lagi pun free je.. kalau berjaya baru di cas RM10 seumur hidup (verify paypal sekali seumur hidup)

btw, cimbclick dah pernah kawan sy buat.. tak jadi.
 
Top