Neobux.com - Kerja sambilan dengan mudah - 10min sehari [saya akan ajar sampai mahir]

Xor

Newbie
Joined
Nov 30, 2010
Messages
489
Points
16

NOTA PENTING!! [ 4 Tips untuk berjaya dalam Neobux dari Xor ]
1 - Klik semua iklan oren dalam waktu server (iklan warna lain tak kesah pukul berapa pun)
2 - Kalau sewa referral, JANGAN BANYAK! (extend referral yang ada ke 240 hari dulu baru tambah lagi)
3 - Play adprize (harap boleh menang $50 atau Golden Membership)
4 - Upgrade akaun kalau nak boost income gila-gila (optional sahaja)
BONUS COMBO!!

[ Dapatkan teknik klik adprize tanpa menunggu depan komputer + jimat bandwidth + jimat masa surf iklan ]

Syarat-syarat:
1 - Telah menjadi direct referral xor sekurang kurangnya 1bulan
2 - Kalau bukan direct referral xor, kena ada pengeras hehehe

Kelebihan teknik ni:
1 - Menjimatkan masa. Tak perlu tunggu klik satu per satu iklan adprize
2 - Menjimatkan quota bandwidth bagi pengguna broadband sebab kita tak perlu loading page untuk complete surf

Kalau berminat boleh PM untuk deal
 
Last edited:

Xor

Newbie
Joined
Nov 30, 2010
Messages
489
Points
16
Info Mengenai PayPal
Cara-Cara mendaftar Akaun PayPal
- Klik sini untuk panduan daftar akaun paypal percuma
Pemilihan jenis akaun semasa mendaftar PayPal
- Pilih pakej PREMIER
Maklumat semasa daftar akaun PayPal
- Gunakan maklumat peribadi yang betul mengikut IC kerana Paypal adalah online bank yang LEGAL seperti maybank2u, RHB online, CIMBclicks etc.
Apa itu alamat PayPal??
- Alamat PayPal / PayPal Address adalah e-mail kita masa nak daftar akaun PayPal
- eg: Xor punya alamat paypal: [email protected] (jadi, sama dengan e-mail Xor)
Cara nak verified akaun PayPal
- Guna Maybank2U (pastikan kad MayBank mesti ada gambar buah ceri merah)
Cara nak tambah duit dalam akaun PayPal
- Guna RHB Online (Download video tutorial)
Cara nak keluarkan duit dalam akaun PayPal ke Local Bank
- Step 1: Add Local Bank ke PayPal dulu (abaikan jika sudah buat)
- Step 2: Then baru cashout Paypal Fund
Strategi Bisnes
Asas PTC
- Ketahui tip-tip asas dan Peraturan dalam PTC.
Jenis iklan di Neobux
- Harga adalah berbeza setiap jenis warna iklan.
Cara mengira waktu server (Kira sekali sahaja. Gunanya utk tahu masa yg sesuai utk klik iklan warna oren)
- Download tool pengiraan dahulu dalam fail .xls size 20.5KB Mediafire.
- Kemudian download panduan pengiraan waktu server.
Panduan tambah fund $ ke rental balance (Pastikan duit dalam Paypal ATAU Maybank2u mencukupi terlebih dahulu)
- Downlaod video tutorial.
Teknik menyewa referral (Khas untuk upgraded member sahaja)
- Tutorial bergambar.
Pengiraan AVG dan B.E.P (untuk menentukan status untung rugi akaun kita)
- Tutorial bergambar AVG vs BEP.
Penerangan Tentang:
- Harga sewa referral.
- Harga extend referral berdasarkan tempoh extend.
- AutoRenew.
- AutoPay.
- Pengiraan Sistem AutoPay.
- Pemilihan Lock Referral.
Manual Recycle (dibuat jika AVG rented referral jatuh tertalu rendah)
- Pemilihan Referral Untuk Direcycle Secara Manual Part1.
- Pemilihan Referral Untuk Direcycle Secara Manual Part2.
Istilah dalam Bisnes
Downline/Referral - ahli bawah kita (sama ada diperoleh dari rent atau direct)
Rent Referral - kita menyewa downline (untuk 30hari)
Direct Referral - ahli yang daftar di bawah link kita (untuk selama-lamanya)
Recycle Referral - mengganti referral yang tak aktif untuk ditukar referral yang lain (caj dikenakan)
Extend Referral - menambah tempoh penyewaan referral selama 15,30,60,90,150 atau 240hari
Main Balance - duit sebenar dalam akaun. diperoleh dari hasil klik kita sendiri dan referral (jika ada referral)
Rental Balance - diguna untuk menyewa/recycle dan extend referral. diperoleh dari Main Balance, PayPal,AlertPay atau Neteller
Direct Purchase - amaun duit yang telah diguna untuk tujuan sewa, extend, recycle atau transfer duit direct dari main balance
Golden Pack Balance - diguna untuk upgrade membership ke Pakej Golden iaitu: Emerald,Sapphire,Platinum,Diamond atau Ultimate
Masalah Teknikal
Bolehkah ahli keluarga atau kawan daftar di bawah saya??
- 100% Boleh. TETAPI tidak dibenarkan mendaftar di dalam IP yang sama. Akaun anda akan di banned.
Verified code semasa daftar PTC tidak sampai ke email
- Go to spam inbox e-mail.
Berapa lama nak tunggu boleh keluarkan duit??
- Kumpul je sekurang-kurangnya $2.
Kenapa income saya tak banyak??
- Ikut 3 langkah ni. Upgrade keahlian, Rent referral, kemudian maintain referral yang ada tu.
Browser apa yg sesuai untuk PTC ni??
- Guna chrome (browser terpantas)
Diupdate dari semasa ke semasa. . .
 
Last edited:

Xor

Newbie
Joined
Nov 30, 2010
Messages
489
Points
16
WARNING!!
- Password yang ada adalah bertujuan mengelakkan Trick tersebar di Facebook, Blog, Forum, atau mana2 cara tanpa NOTIS!
- Teknik ini boleh diberi kepada orang lain dengan tujuan MENDAPATKAN DOWNLINE SAHAJA
- Sebarang salah guna tidak akan mendapat sebarang UPDATE dari Xor... Harap Maklum

EASY PTC edited By X0R

PROGRAM PTC TANPA KLIK ADS SATU PER SATU
100% NO INVESTMENT REQUIRED!
Kelebihan menggunakan Program ini:
- Mudah untuk mengurus 10 atau 100 atau 1000 akaun PTC dalam satu masa
- Login di semua PTC dan klik beratus-ratus iklan di dengan satu klik sahaja
- Tak mengganggu kerja-kerja online sebab software akan running secara automatik

Akan diberi:
- Software untuk running Account PTC untuk klik iklan secara automatik (tanpa login di browser)
- 1 Plugin untuk setiap PTC (Plugin diguna untuk masukkan data: ID & Password akaun PTC)

Syarat:
- WAJIB daftar sebagai downline/referral Xor

4 Step nak buat:
  1. Register satu akaun di setiap PTC
  2. Download Software untuk Running PTC (password: xor)
  3. Download Plugin (request password lepas daftar akaun PTC)
  4. Download panduan Setup ID & Password
Senarai PTC yang telah membayar.:

* Ada lebih 100 PTC tapi Xor share PTC yang dah bagi payment sahaja dulu
* Senarai PTC akan diupdate kemudian
 
Last edited:

ed7am

freshman
Joined
Oct 20, 2011
Messages
22
Points
0
bro xor,mintak link untuk calculator bep...yg dulu x leh akses da..
 

pakjoe

freshman
Joined
Nov 29, 2011
Messages
136
Points
0
Rumah baru yer tuan. Tuan dah jadi gold member.. Tahniah >:D<
 

Sham

freshman
Joined
Dec 20, 2006
Messages
124
Points
16
makin hari makin kurang ref klik...selalu leh dpt 4++ skang dah jadi 2++ je... mana ref yg tak after dalam 5 hari keatas semua saya dah recycle...tp klik masih drop.. ada solution tak untuk masalah cam ni
 

Xor

Newbie
Joined
Nov 30, 2010
Messages
489
Points
16
makin hari makin kurang ref klik...selalu leh dpt 4++ skang dah jadi 2++ je... mana ref yg tak after dalam 5 hari keatas semua saya dah recycle...tp klik masih drop.. ada solution tak untuk masalah cam ni
walau mcm mana sekalipun, jgn buat mass recycle..
Hanya boleh recycle 1.5% dari jumlah referral yang ada dalam 24JAM..

cuba yang ni dlu ye.. maintain teknik ni sampai bila2..
 
Last edited:
Top