Neobux , Clixsense & Iconbux

Program PTC manakah pilihan anda?


  • Total voters
    3

are89

freshman
Joined
Apr 24, 2012
Messages
73
Points
0
Adakah anda tercari-cari program jana wang secara online?

Sertai Program yg disenaraikan di bawah ini sekiranya anda berminat.

Clixsense
-since 2007
-Get paid for Visiting Websites,Taking Surveys,Completing Offers,Completing Tasks,Playing ClixGrid,Contests,Shopping Online,Referring Others
- Cash out $39.60 1st 2nd 3rd
- aku dah upgrade ke premium dgn $17 je utk setahun sgt2 murah berbanding Neobux $90.
- avg klik sehari $0.0691 (premium membership)

Neobux
- since 2008
- nak earn byk kene cari direct referral or rent referral. stakat ni aku rent 310RR
- upgrade ke Golden $90 setahun, aku upgrade time Neobux 4th birthday $75 ($15 less)
- cash out $22.16 1st 2nd 3rd
-avg klik sehari $0.130 (Golden membership)

PTCBox
-© Copyright 2011 -2012
-standard click 0.5c/ad
-7~10 ads/day
-click 3c/ad for Silver membership
-custom upgrade from $5~$300(lifetime membership)

CashnHits
-Copyright © 2009-2012 CashnHits
-Get Paid to View Advertisements
-Get Paid to Complete offers
-AutoSurf, Unique option in PTCs
-Cash-out minimum from $0.60
-Upgrade fee from $6 per year (CNH V4 Verified)
-daily avg $0.053 (Standard membership)

Terima kasih sbb maluangkan masa anda ke thread ini. Nanti saya updatekan apa2 yg patut.

Kalau ada soalan, leh la post kat sini, saya akan jawab setakat yg saya tahu. Kita sama2 belajar ye..

**This post was updated on 25 JULY 2012
 
Last edited:

are89

freshman
Joined
Apr 24, 2012
Messages
73
Points
0
Bro, ada bukti x? Program kene install software kan? Aku pakai Kaspersky Pure, x de masalah ke bila install?
Pastu cash-out min $20, lambat sgt2..
 

adibhaha

freshman
Joined
Apr 6, 2012
Messages
125
Points
16
bro...sy da join da bro.. sehari sekarang 2$..free user je...=] proof... withdrawl mybrowsercash.jpg
kene ada cara dan plan....
sabar separuh dari iman...
 

hanimwizard

freshman
Joined
Apr 28, 2012
Messages
35
Points
0
bro, saya pun join Neobux gak. ape kata kita buat comunity neobux dalam ni?
 

hanimwizard

freshman
Joined
Apr 28, 2012
Messages
35
Points
0
haha..malastu mesti sebab jenuhh nak click..ari2 nampak menda samer jer...hahahaha :)
 

adibhaha

freshman
Joined
Apr 6, 2012
Messages
125
Points
16
mana2 ptc pun ok...selagi dia tak scam sudah.... mbc terbaik...=]
 

are89

freshman
Joined
Apr 24, 2012
Messages
73
Points
0
Bro hanimwizard, boleh la kalau nak join neobux, join kat link siggy yg saya bagi tu ye.. Kalau dah join, kene rajin2 la click. Kalau sehari satu jam pun x pe luangkan masa untuk click.
- Tips, click pada waktu dimana, kalau anda dapat lihat di bahagian "view advertisments" ada tulis "your advertisment clicks reset at XX:XX", byak ads yg akan ada pada waktu itu.
- Kalau rent referral, jgn lupa click abis ads yg color oren, kalau lupa click abis, nanti rented referral clicks yg kita dapat lihat di sini.

Kalau ada ape2 problem, reply ye:D
 

are89

freshman
Joined
Apr 24, 2012
Messages
73
Points
0
Owhh..lama dah tuh.. berapa byk dah cash out keyboard? Malas tu sifat yg tak patut ada dlm diri seseorang, usaha yg penting..:D
 

hanimwizard

freshman
Joined
Apr 28, 2012
Messages
35
Points
0
Bro hanimwizard, boleh la kalau nak join neobux, join kat link siggy yg saya bagi tu ye.. Kalau dah join, kene rajin2 la click. Kalau sehari satu jam pun x pe luangkan masa untuk click.
- Tips, click pada waktu dimana, kalau anda dapat lihat di bahagian "view advertisments" ada tulis "your advertisment clicks reset at XX:XX", byak ads yg akan ada pada waktu itu.
- Kalau rent referral, jgn lupa click abis ads yg color oren, kalau lupa click abis, nanti rented referral clicks yg kita dapat lihat di sini.

Kalau ada ape2 problem, reply ye:D
saya da join ler bawah Bro XOR:):)
 

are89

freshman
Joined
Apr 24, 2012
Messages
73
Points
0
OK la.. Kalau sape2 yg lain nak join leh la>:D<
 

are89

freshman
Joined
Apr 24, 2012
Messages
73
Points
0
Balance Clixsense dah capai $20.00;), rasa nak cash out pun ada.. tp sayang la nak cash out:-/.. kalau upgrade ke premium pun ok gak:p, tp referral x ramai :-O ..... Korang2 semua, jom lain join Clixsense.. Kat bawah ada link utk join>:D<... xrugi kalau join..

Untitled.jpg

TIPS untuk member baru Clixsense:
- klik ads yg ada, jgn lupa install clixsense toolbar.
- lihat tasks, kalau ada, participate dlm tasks sbb tasks mmg banyak komisen yg anda dpt kalau nk compare dgn klik ads.
- terbaru, ada offer.. aku dah buat 2 kali offer dlm bentuk survey...satu survey yg aku buat dpt $0.83..
 

manrocker86

freshman
Joined
Mar 19, 2012
Messages
90
Points
6
Balance Clixsense dah capai $20.00;), rasa nak cash out pun ada.. tp sayang la nak cash out:-/.. kalau upgrade ke premium pun ok gak:p, tp referral x ramai :-O ..... Korang2 semua, jom lain join Clixsense.. Kat bawah ada link utk join>:D<... xrugi kalau join..

View attachment 7945

TIPS untuk member baru Clixsense:
- klik ads yg ada, jgn lupa install clixsense toolbar.
- lihat tasks, kalau ada, participate dlm tasks sbb tasks mmg banyak komisen yg anda dpt kalau nk compare dgn klik ads.
- terbaru, ada offer.. aku dah buat 2 kali offer dlm bentuk survey...satu survey yg aku buat dpt $0.83..
Offer tue, smua leh wat ke? bkn dia ada negara² tertentu?
 

M.Arif

freshman
Joined
Dec 26, 2011
Messages
252
Points
0
terima kasih atas infonya...
 

are89

freshman
Joined
Apr 24, 2012
Messages
73
Points
0
Bukan semua offer leh participate. contohnya, offer yg aku buat tu x silap aku, satu offer per day. So, tggu esok pulak la kalau nak buat lagi.. Amacam? Dah join Clixsense blom? Meh la join aku..
 

are89

freshman
Joined
Apr 24, 2012
Messages
73
Points
0
Sama2.. M.Arif ada join dlm PTC apa2 x? Kalau blom meh join bawah saya...hehehe:D
 

Dsalam

freshman
Joined
May 21, 2012
Messages
3
Points
0
salam..saya baru lg join..tentng clixsense sya dh join..tp x pham laa
 

Dsalam

freshman
Joined
May 21, 2012
Messages
3
Points
0
sebenarnya dh join dekat sebulan..xphm la apa2 dlm clxsense niX(i
 
Top