Nasib Yang Malang

Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,061
Likes
1
Points
36
Offline
#21
Sabo lah bro....Setiap ujian tuhan itu pasti ade hikmahnyew.Insyaallah hari2 yan baik itu akan tibe jugak..Cume tunggu mase dan ketikenye sahaje yang sesuai.....:rolleyes:
 
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,600
Likes
0
Points
36
Offline
#23
Saya pun turut bersimpati atas kejadian yg tak diduga yg telah menimpa sedara. Bak kata org kadang tu, malang tak berbau.. Maybe setiap apa yg berlaku ni, ada hikmah di sebaliknya.. Tabahkan hati bro, dan teruskan usaha dan berdoa..
 
Joined
Sep 25, 2008
Messages
154
Likes
0
Points
16
Offline
#24
ermm...

saya cadangkan cuba buat google adsense dulu...tp jangan terlalu berharap...utk cepat dpt income yg besar dan cepat....kerana daripada pengalaman saya ...dan dari rakan2 diinternet adalah agak sukar untuk menjana wang dari google adsense nie...ramai yg putus asa...tapi klu kita ikut cara yang betul insyaallah akan dapat juga hasilnya....buat kan target utk dapat income dalam 6 bulan..belajar selok belok adsense..sbb utk menjana wang adsense nie banyak benda yg perlu dipelajari...lepas satu, satu. bila dah tahu pasal adsense kena buat blog/website,pas tu hosting dlm lain.yg penting FOCUS dan jangan putus asa...

niat saya bukan nak lemah kan semangat tapi lebih baik kita bersiap sedia supaya dapat membuat perancangan teliti.....
 
Joined
May 8, 2008
Messages
445
Likes
0
Points
16
Age
33
Offline
#25
Sehinggalah sy trjumpa forum wangcyber ini. Namun sy masih teramat baru dalam dunia internet business ni. Justeru itu sy harap ade sahabat2 yang sudi mmberi tunjuk ajar pd sy utk memulakan internet bisnes ini. Kalo boleh dengan modal yang kecil.
Apa kata buat affiliate luar? Bermula dgn modal RM70. Selepas itu adalah free aka tak perlu modal lagi. Dgn produk pn.Lisa dapat dua ebook.
Teknik video marketing+panduan affiliate CJ. Boleh aplikasi mana2 program affiliate yg lain.

sekadar mgutarakan cadangan. :D

Lagi satu tukar/buang perkataan malang itu. Semoga dipermudahkan urusan.
(terover plak aku yg hampeh ini).
 
Last edited:
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,038
Likes
1
Points
38
Age
37
Offline
#27
Hmm... Setiap perkara ada hikmah.. PAsti meletop lagi lepas nie..

Semakin ramai yg ingin membantu.. Janji bro mau USAHA...

Kompom bro leh buat.. Dah ada basic cam bro inspiration ckp...

Good luck bro..
 
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,600
Likes
0
Points
36
Offline
#28
Kadang2 walaupun bila pokok yg kita tanam tu tumbang dan jatuh, tak mustahil kalau kita nak tanam benih baru, maka benih tu akan mengeluarkan buah yg lebih baik dan hasil yg lebih banyak... Bertawakallah kepadaNya... InsyaAllah...
 
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,061
Likes
1
Points
36
Offline
#29
Kadang2 walaupun bila pokok yg kita tanam tu tumbang dan jatuh, tak mustahil kalau kita nak tanam benih baru, maka benih tu akan mengeluarkan buah yg lebih baik dan hasil yg lebih banyak... Bertawakallah kepadaNya... InsyaAllah...
Bergune dan penuh bermakne.:rolleyes:
 
Top