Naruto shippuden corner

Joined
Aug 19, 2006
Messages
2,533
Likes
6
Points
38
Age
35
Offline
sekarang semua tengah perang. sasuke dan naruto jadi geng dahh..

tak sabar nak tunggu ending cerita nih. bertahun-tahun tunggu.
 
Joined
Oct 24, 2013
Messages
208
Likes
0
Points
0
Offline
Assalamualaikum, sy minat naruto.. tp skrg,, erm...
Kwn2, Sy nak MINTA TOLONG. sy tengah kumpul dana untuk projek pembangunan komples bangunan tahfiz akademi utk sekolah rendah. siapa yg berkemampuan sgt2 dialukan untuk memberi kan sedikit sumbangan waqaf. kita bagi sikit, tapi ganjaran pahala hingga ke akhirat nanti. berkekalan.



boleh layari website rasmi sy di www.waqaftahfizonline.com. atau contact sy terus di facebook www.facebook.com/WaqafTahfizOnline
 
Joined
Apr 23, 2012
Messages
35
Likes
1
Points
0
Offline
sasuke tolong sejab je..
nnti obito da out. sasuke buat onar semula. pulak tu ochimaru ada plak.. lagi best pasni
 
Joined
Aug 19, 2006
Messages
2,533
Likes
6
Points
38
Age
35
Offline
episode manga latest, sasuke kena tikam dengan madara..dan naruto macam nak mati..

apakah yang ninetail tu pesan kat gaara???

pehh..tak sabar tunggu next episode.
 
Top