Nak tanya pasal servis buat akaun adsense

Amer

freshman
Joined
Feb 17, 2009
Messages
31
Points
1
How does it work..? Org create kan akaun atas nama dia, guna domain dia..lepas tu tukar nama, alamat dia ke kita?
 

Amer

freshman
Joined
Feb 17, 2009
Messages
31
Points
1
Dia buat semuanya atas nama kita. domain???
Klu dia buat ats nama kita, kenapa kita tak leh apply sendiri jer? Actually tak faham kenapa ada servis buat akaun adsense..

Domain tu domain site kita tu la. Bukan ke adsense team akan review site kita masa proses permohonan tu.
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
adsense boleh kew tukar2 nama ??
org yg buat adsense ni akan mnta nama dan detail2 lain kita . diorang tak guna detail diorang ..

kita boleh jek buat sendiri . tpi ramai yg fail sbb x memenuhi kriteria yg diperlukan.
diorang cuma ada expert dari segi content website . atau teknik2 lain . sbb tu diorang senang nak apply
 

Hafiz Fadzil

freshman
Joined
Sep 7, 2012
Messages
15
Points
0
kepade senior2 adsense, boleh ke org yang berumur 17 tahun buat adsense, nufnagg dan lain? darimana dulu nak start, kena ada bank online kan?:-/
 

KMZack

Newbie
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,918
Points
38
kepade senior2 adsense, boleh ke org yang berumur 17 tahun buat adsense, nufnagg dan lain? darimana dulu nak start, kena ada bank online kan?:-/
Boleh aje. Buat aje

Step:
1. Buat 5 artikels dalam bahasa inggeris
2. Gune Blogspot..dan post akrtikel inggeris di blog
3. Lepas 1 week. Apply akaun google adsense
4. Tak perlu bank akaun...sebaliknya kat adsense panel boleh set penerimaan pembayaran samaada Wester Union atau Bank Cheque
 

suarapeople

freshman
Joined
Apr 10, 2012
Messages
27
Points
3
hoho leh try apply ni

Boleh aje. Buat aje

Step:
1. Buat 5 artikels dalam bahasa inggeris
2. Gune Blogspot..dan post akrtikel inggeris di blog
3. Lepas 1 week. Apply akaun google adsense
4. Tak perlu bank akaun...sebaliknya kat adsense panel boleh set penerimaan pembayaran samaada Wester Union atau Bank Cheque
 

bisneshome

freshman
Joined
Apr 21, 2013
Messages
8
Points
0
Serius? I think im gonna try it later..




Mahukah anda menjana pendapatan Rm300 - Rm800 seminggu dirumah, pejabat, kolej, cybercafe atau dimana sahaja dengan membina kerjaya anda sendiri melalui internet? Jangan takut kerana ini bukan satu penipuan tetapi adalah satu cabang perniagaan internet zaman sekarang.

bisneshome.webs.com/
 

MDHAFiZ

freshman
Joined
Jan 26, 2010
Messages
388
Points
16
upah orag je klw payah sangat. tp cuba dulu lh ye.. .

sy dulu pakai 3rd party.. .terus dpt.. itu cerita lama lh tahun 2009. hahaha
lama dh x aktif.
 

AkiraBlack

freshman
Joined
Dec 4, 2013
Messages
40
Points
6
Boleh aje. Buat aje

Step:
1. Buat 5 artikels dalam bahasa inggeris
2. Gune Blogspot..dan post akrtikel inggeris di blog
3. Lepas 1 week. Apply akaun google adsense
4. Tak perlu bank akaun...sebaliknya kat adsense panel boleh set penerimaan pembayaran samaada Wester Union atau Bank Cheque

nice one :)
 

theHaikal

junior
Joined
Sep 7, 2015
Messages
189
Points
28
Age
33
Klu dia buat ats nama kita, kenapa kita tak leh apply sendiri jer? Actually tak faham kenapa ada servis buat akaun adsense..

Domain tu domain site kita tu la. Bukan ke adsense team akan review site kita masa proses permohonan tu.
Yang saya faham..org yg buat servis ni akan apply akaun adsense baru gune website diorang..kemudian akan bg access pada kita akaun tu selepas approve..[emoji28]
 

theHaikal

junior
Joined
Sep 7, 2015
Messages
189
Points
28
Age
33
tak perlu tunggu sampai 2 3 bulan..google nak blog yang aktif dan ada fresh content je..blog usia seminggu pun boleh apply..apa pun acc malaysia mmg susah nak approve skrg ni huhu
Huhu pengalaman saya dapat akaun penuh Google AdSense pun selepas 6 bulan blogging..ni apply dengan blog BM..

Xtau la saya macam mane nak dapat akaun dalam seminggu tu hhhu..[emoji28]
 
Top