Nak tanya pasal servis buat akaun adsense

Amer

freshman
Joined
Feb 17, 2009
Messages
27
Likes
0
Points
1
Offline
#1
How does it work..? Org create kan akaun atas nama dia, guna domain dia..lepas tu tukar nama, alamat dia ke kita?
 

Amer

freshman
Joined
Feb 17, 2009
Messages
27
Likes
0
Points
1
Offline
#3
Dia buat semuanya atas nama kita. domain???
Klu dia buat ats nama kita, kenapa kita tak leh apply sendiri jer? Actually tak faham kenapa ada servis buat akaun adsense..

Domain tu domain site kita tu la. Bukan ke adsense team akan review site kita masa proses permohonan tu.
 
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,623
Likes
0
Points
38
Offline
#4
adsense boleh kew tukar2 nama ??
org yg buat adsense ni akan mnta nama dan detail2 lain kita . diorang tak guna detail diorang ..

kita boleh jek buat sendiri . tpi ramai yg fail sbb x memenuhi kriteria yg diperlukan.
diorang cuma ada expert dari segi content website . atau teknik2 lain . sbb tu diorang senang nak apply
 
Joined
Sep 7, 2012
Messages
14
Likes
0
Points
0
Offline
#5
kepade senior2 adsense, boleh ke org yang berumur 17 tahun buat adsense, nufnagg dan lain? darimana dulu nak start, kena ada bank online kan?:-/
 
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,903
Likes
0
Points
38
Offline
#6
kepade senior2 adsense, boleh ke org yang berumur 17 tahun buat adsense, nufnagg dan lain? darimana dulu nak start, kena ada bank online kan?:-/
Boleh aje. Buat aje

Step:
1. Buat 5 artikels dalam bahasa inggeris
2. Gune Blogspot..dan post akrtikel inggeris di blog
3. Lepas 1 week. Apply akaun google adsense
4. Tak perlu bank akaun...sebaliknya kat adsense panel boleh set penerimaan pembayaran samaada Wester Union atau Bank Cheque
 
Joined
Apr 10, 2012
Messages
26
Likes
1
Points
3
Offline
#7
hoho leh try apply ni

Boleh aje. Buat aje

Step:
1. Buat 5 artikels dalam bahasa inggeris
2. Gune Blogspot..dan post akrtikel inggeris di blog
3. Lepas 1 week. Apply akaun google adsense
4. Tak perlu bank akaun...sebaliknya kat adsense panel boleh set penerimaan pembayaran samaada Wester Union atau Bank Cheque
 

Nesh

freshman
Joined
Jan 31, 2013
Messages
196
Likes
0
Points
16
Offline
#8
Pengalaman saya dengan Google Adsense memang menarik. Saya dah dapat RM2500 menerusi Google Adsense. Semua payment dibayar dengan menggunakan kaedah Western Union. Tak sampai 5 minit kita dah dapat duit. Tak perlu ada akaun bank. Terima kasih.
 
Joined
Apr 21, 2013
Messages
8
Likes
0
Points
0
Offline
#9
Serius? I think im gonna try it later..




Mahukah anda menjana pendapatan Rm300 - Rm800 seminggu dirumah, pejabat, kolej, cybercafe atau dimana sahaja dengan membina kerjaya anda sendiri melalui internet? Jangan takut kerana ini bukan satu penipuan tetapi adalah satu cabang perniagaan internet zaman sekarang.

bisneshome.webs.com/
 
Joined
Jan 26, 2010
Messages
385
Likes
0
Points
16
Offline
#10
upah orag je klw payah sangat. tp cuba dulu lh ye.. .

sy dulu pakai 3rd party.. .terus dpt.. itu cerita lama lh tahun 2009. hahaha
lama dh x aktif.
 
Joined
Dec 4, 2013
Messages
37
Likes
0
Points
6
Offline
#11
Boleh aje. Buat aje

Step:
1. Buat 5 artikels dalam bahasa inggeris
2. Gune Blogspot..dan post akrtikel inggeris di blog
3. Lepas 1 week. Apply akaun google adsense
4. Tak perlu bank akaun...sebaliknya kat adsense panel boleh set penerimaan pembayaran samaada Wester Union atau Bank Cheque

nice one :)
 
Joined
Dec 11, 2011
Messages
379
Likes
6
Points
18
Offline
#18
buat blog tgu 2-3 bulan try apply. cara paling lambat dan kadang2 berkesan
tak perlu tunggu sampai 2 3 bulan..google nak blog yang aktif dan ada fresh content je..blog usia seminggu pun boleh apply..apa pun acc malaysia mmg susah nak approve skrg ni huhu
 
Joined
Sep 7, 2015
Messages
188
Likes
37
Points
28
Age
32
Offline
#19
Klu dia buat ats nama kita, kenapa kita tak leh apply sendiri jer? Actually tak faham kenapa ada servis buat akaun adsense..

Domain tu domain site kita tu la. Bukan ke adsense team akan review site kita masa proses permohonan tu.
Yang saya faham..org yg buat servis ni akan apply akaun adsense baru gune website diorang..kemudian akan bg access pada kita akaun tu selepas approve..[emoji28]
 
Joined
Sep 7, 2015
Messages
188
Likes
37
Points
28
Age
32
Offline
#20
tak perlu tunggu sampai 2 3 bulan..google nak blog yang aktif dan ada fresh content je..blog usia seminggu pun boleh apply..apa pun acc malaysia mmg susah nak approve skrg ni huhu
Huhu pengalaman saya dapat akaun penuh Google AdSense pun selepas 6 bulan blogging..ni apply dengan blog BM..

Xtau la saya macam mane nak dapat akaun dalam seminggu tu hhhu..[emoji28]
 
Top