Nak tanya pasal ONPAY.MY boleh ?

Joined
Jan 22, 2015
Messages
146
Likes
15
Points
18
Offline
#1
Salam hormat kawan-kawan sekalian,

Ada sesiapa kawan yang tahu tak cara macam mana kita nak
join sebagai ejen affiliate dari ONPAY mengikut niche kita ?

Teringat dulu macam Gobala Krishnan punya macam ASHADEE
yang dulunya berasal dari JOMNiaga.

Senang nak search produk dan niche kemudian promosi link
affiliate.

Boleh kongsi kat sini tak ?
 
Joined
Sep 7, 2015
Messages
188
Likes
37
Points
28
Age
33
Offline
#2
Ok. Saya memang banyak dah sertai affiliate di onpay. Ada 2 cara untuk jadi ejen affiliate di onpay.

1. Tuan boleh tanye terus kepada pemilik produk tu untuk daftar affiliate onpay (jika tahu produk)
2. Jika tak tahu produk tuan boleh ke Onpay marketplace : Marketplace - OnPay

Di marketplace tuan boleh cari produk yang tuan nak berdasarkan kategori / niche. Klik pada produk dan daftar sebagai affiliate.

upload_2017-11-13_12-27-8.png


Harap menjawab soalan :)
 

Attachments

Top