Nak prepaid murah?

antugile

freshman
Joined
Jul 19, 2007
Messages
13
Points
1
Pengedar Prepaid Diperlukan

Sesiapa yang ingin membeli Kad Prepaid maxis & celcom dalam kuantiti yang banyak pada harga murah, sila call nombor di bawah ni. Minimum Order Quantity 10k Daily!

No more contract, strictly COD Term!

Jika berminat untuk mengetahui lebih lanjut sila hubungi nombor dibawah atau emel.

[email protected]
Firdaus 012 - 665 2839
 

nak tau

freshman
Joined
Nov 6, 2009
Messages
2
Points
0
aku baru start dgn mm ni dlm 5 bln. n sepanjang tempoh tu aku cm tak puas hati gak la.
-rebate dia ckit
-kena sms. sms tu dia caj ke hah?
-ada servis tuk celcom rm5. mostly sms dia akan kata no customer yg aku nk topup tu failed. aku tak phm la. bengang giler. aku kena tungu at least sejam lps tu, then baru topup rm5 tu dpt msuk
-ada gak no pin dia tak dpt guna
-lps hbs 1 cycle duit dlm akaun mm aku guna n nk bank in blk dlm cimb, aku mmg akan pecah kpla. pening kpla pikir segala sms, no pin. nmpk cm tak sistematik ckit. heheh
-aku tgk rebate dlm table kt page ko tu tak sama cm aku pun
-aku nyer mm tak blh nk mxs rm2 pun
 

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,366
Points
36
aku baru start dgn mm ni dlm 5 bln. n sepanjang tempoh tu aku cm tak puas hati gak la.
-rebate dia ckit
-kena sms. sms tu dia caj ke hah?
-ada servis tuk celcom rm5. mostly sms dia akan kata no customer yg aku nk topup tu failed. aku tak phm la. bengang giler. aku kena tungu at least sejam lps tu, then baru topup rm5 tu dpt msuk
-ada gak no pin dia tak dpt guna
-lps hbs 1 cycle duit dlm akaun mm aku guna n nk bank in blk dlm cimb, aku mmg akan pecah kpla. pening kpla pikir segala sms, no pin. nmpk cm tak sistematik ckit. heheh
-aku tgk rebate dlm table kt page ko tu tak sama cm aku pun
-aku nyer mm tak blh nk mxs rm2 pun


aiyo bro.. thread dh dari 2008 lagi.. lebih dari setahun tu.. yg bro g korek balik thread lama camni watpe..
 
Top