Nak kongsi ebook ni dengan semua

Joined
Jul 20, 2008
Messages
653
Likes
1
Points
18
Age
36
Offline
#1
Ni ebook aku buat baru ja saja nak edarkan free kat sapa-sapa yang nak..Ianya tentang PTC dalam bahasa inggeris tapi sesuai untuk newbie.bagi otai2 nak tengok pun boleh..

Kepada yang nk tengok n baca bolehla download di siggy aku..
 
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,359
Likes
7
Points
38
Age
33
Offline
#2
thanks hafiz...
ianya sedikit sebanyak membantu newbie PTC player utk menjana sedikit pendapatan melalui internet nih....
 
Joined
Jul 20, 2008
Messages
653
Likes
1
Points
18
Age
36
Offline
#3
Tapi tak la sehebat otai2 lain..kena banyak berguru lagi ni...apapun target aku untuk newbie sebab sebenarnya kalau ramai orang yang join PTC ni bertambahla income kita.Kebanyakan orang di luar sana belum tahu macam mana nak buat duit online even benda yang simple seperti PTC.Kalau ada orang yang dapat buat ebook tentang cara register paypal dan guna kad debit visa maybank untuk verify paypal dan beri penerangan rasanya makin ramai orang yang join bisnes online.
 
Top