nak jual kad prepaid

eda78

freshman
Joined
Dec 26, 2007
Messages
1
Points
1
Age
44
salam..
saya ada stok kad prepaid celcom (fizikal) utk dijual
terms : COD @ KL area
below 200 pcs : RM9.55
above 200 pcs : RM 9.52

berminat? leh email [email protected]

tq.. :)
 

shadow_shad

freshman
Joined
Nov 24, 2007
Messages
8
Points
1
Age
36
salam..apa khabar suma tokan2 prepaid, pembeli2 prepaid ..... lama dah xpost dkt sini...sory2 sgt sbk skrg...anyway skrg ni stok ada mmg ada tp sgt terhad....kat sini saya nak update harga pasaran kepada semua sebagi pengetahuan kita bersama :

mxs10 plg murah blh dapat : RM 9.65 (ni klu main duit puluh2 ribula)
Clcm10 plg murah blh dapat : RM 9.43
Dg10 plg murah blh dapat : RM 9.75
(tp aku pernah dpt 9.65 awal bulan ni hehe...tp
tu jela sekali )

harga atas tu klu kita punya modah plh2 ribula :)

klu modal kita below 10K...yg ni plak lingkungan harganya :)

Mxs10 (9.75-9.85)
Clcm10 (9.50-9.65)
Dg10 (9.80-9.90)

so harapa dpt membantula ya kwn2 suma ...n jgnla nak demand harga lagi rendah dr yg saya sebutkan kat atas dlm waktu2 mcmni, kompem takan jmpa....tp xtaula klu rezeki saudara saudari suma :)

klu ada apa2 nak tanya blh PM saya k :)

P/S: kepada tokan2 yg jadi pemerhati kat sini post laa serba sedikit maklumat kat sini misalnya klu ada barang ka, update harga terbaru ka..k...

"Ilmu Yang Dikongsi Bersama InsyaAllah Akan Lebih Diberkati"
 

antugile

freshman
Joined
Jul 19, 2007
Messages
13
Points
1
Dengan peningkatan kos sara diri dari masa ke semasa menyebabkan kita sering dan ingin mencari alternative lain bagi menjana pendapatan baru samaada secara double-job ataupun part-time.

Saya tidak berapa setuju dengan beberapa ungkapan “Duduk goyang kaki dan hanya klik mouse boleh dapat untung ribu-ribu sebulan”, “klik email dapat duit”. Ini kerana orang yang betul betul berniaga tidak hanya klik mouse malah mereka berusaha dengan penat lelah, menggunakan akal fikiran untuk membuat pilihan tepat, barulah boleh berjaya!

Jesteru itu Saya sedang & ingin mencari peserta, pengedar, stokis ataupun pengguna bagi mengisi beberapa lagi kekosongan didalam Projek Usahawan Prepaid yang saya kelolakan. Konsep perniagaan adalah mudah untuk difahami & praktikal iaitu secara langganan, dimana anda membayar secara (lump sump) kepada saya bagi langganan 11 bulan dan Kad Prepaid akan dihantar kepada anda setiap bulan selama 11 bulan.

Berapakah Yuran Penyertaan yang dikenakan? TIADA SEBARANG YURAN PENYERTAAN dikenakan kepada semua peserta yang ingin menyertai projek ini.

AWAS!! Ini BUKAN MLM yang mencari DOWNLINE dan anda makan hasil duit downline anda!

Kenapa Jual Prepaid? Boleh Untung ke?

Ramai beranggapan dimana dengan menjual prepaid serendah RM 10, mana boleh dapat untung. Anda SALAH!! Berdasarkan kajian rambang yang saya lakukan kepada penjual penjual prepaid disekitar kawasan Pudu & Bukit Bintang, kebanyakan mereka mengatakan yang mereka mendapat bekalan kad prepaid RM 10 dengan harga RM 9.89 sen SEKEPING!!. Jadi dengan bermodalkan RM 9.30 yang dibeli dari saya dan dijual pada kadar RM 10, anda boleh mengaut keuntungan “Buta-Buta” RM0.70 sen, Jadi bayangkan jikalau anda boleh menjadi pembekal kepada mana orang perseorangan ataupun kepada kedai kedai yang menjual prepaid yang berdekatan kediaman anda , senang senang je dapat untung! Disebabkan keuntungan itulah kenapa sesetengah bangsa di negara ini menganggap perniagaan ini sebagai “LUBUK EMAS”.

Macam langganan majalah juga cuma majalah dah beli tak boleh jual balik but prepaid ini anda boleh jual kembali ke kedai2, jual sendiri kepada rakan rakan atau nak simpan buat stok pun terpulanglah pada anda kerana jangka hayat kad prepaid ini adalah selama dua tahun.

Jenis Rangkaian Apakah Yang Boleh Dilanggan?

Jenis jenis rangkaian yang boleh dilanggan pada masa ini adalah Maxis dan Celcom sahaja dan akan diperluaskan lagi untuk rangkaian DIGI.

Berapa Had Minimum Langganan Kad Prepaid?

Kami memberi kemudahan kepada para pengedar @ peserta kami dengan me-minimumkan jumlah langganan kad serendah 50 keping kad sahaja sebulan bagi yang mahu membuat ini secara kecil-kecilan atau part time dan bagi yang ingin melanggan lebih dari itu amatlah dialu alukan.

Siapa Yang Boleh Melanggan? Kalau Nak Jadi Pengedar Bukan Ke Kena Ada Lesen?

Sesiapa pun boleh melanggan, tiada had umur & bangsa. Samaada orang perseorangan atau pun pemilik kedai berdaftar. Barangkali anda boleh menghebahkan perkara ini kepada mailgroup, forum atau rakan - rakan anda yang berminat tetapi belum mengetahuinya.

p.s: (Sestengah bangsa di Malaysia ini dan juga warga asing memandang perniaggan ini sebagai Lubuk Emas!! Fikirkanlah, kebanyakan pengusaha kedai Prepaid atau kedai Handphone di negara ini dimonopoli oleh bangsa apa?)

----------------------------------------------------------------------------

Contoh:

Jika anda melanggan kad prepaid kami sebanyak 50 kad setiap bulan selama 11 bulan (Bersamaan 550 kad selama 11 bulan).

Contoh Pengiraan :

1 keping kad Prepaid bernilai RM 10 dijual dengan harga RM 9.30

(Tidak kira berapa jumlah langganan anda)

50 keping kad x 11 bulan = 550 kad

550 kad x RM 9.30 = RM 5,115 (Jumlah perlu dibayar & tiada sebarang hidden cost)

Total Cards Per CARD Per MONTH Per CONTRACT

50 Cards $9.30 $465 $5,115

Anda akan menerima 50 keping Kad Prepaid anda pada setiap bulan selama 11 bulan.

Contoh Jualan anda kepada pelanggan:

Jikalau 50 keping kad anda jual pada harga RM 10, jadi:

50keping x RM 10 = RM 500

Purata kos untuk 50 keping kad yg anda beli ialah RM 465

RM 500 - RM 465 = RM 35 keuntungan bersih!!!

Keuntungan RM 35 x 11 bulan = RM 385 !!

Lagi banyak anda melanggan, bayangkan betapa besar keuntungan yang anda akan terima.

Anda bukan sahaja mendapat balik modal kad prepaid yg telah terjual, malah anda juga membuat keuntungan sebanyak 7 %.

Menyertai Projek Keusahawanan Kad Prepaid ini boleh samakan seperti kita melabur dalam unit amanah saham dimana anda membuat pelaburan selama setahun dan mendapat keuntungan dari pelaburan anda itu sekaligus manakala keuntungan bagi projek ini dapat dikaut setiap bulan.

Dalam erti kata lain, kami memulangkan kembali semua duit anda dalam bentuk Kad Prepaid dan ditambah dengan keuntungan yang anda perolehi selepas jualan.
Apa yang anda terima:

1.Anda akan dapat kad tambah nilai RM10 (Celcom atau MAxis) dalam bentuk KAD bukannya cetakan slip, online coupon atau code SMS tetapi kad prepaid yang perlu digores tu.

2. Kontrak Pembelian yang dimatikan cukai setem yang sah disisi undang-undang untuk pembelian kad prepaid selama 11 bulan.

3. Keuntungan selepas jualan balik kad prepaid tersebut. (tertakluk kepada jumlah langganan & jualan anda)

4.Mengatasi segala kebuntuan dan menambah pendapatan kewangan anda. (Insyallah)

-----------------------------------------------------------------------------------

Jika berminat untuk mengetahui lebih lanjut sila hubungi nombor dibawah atau emel

[email protected]

Firdaus 012 - 665 2839
 

herbsmax

freshman
Joined
Mar 25, 2008
Messages
10
Points
1
boleh dapatkan saya tapi CELCOM aje, reload RM5 kat saya RM4.90
 

ulamraja

freshman
Joined
Feb 18, 2008
Messages
29
Points
1
next week saya ade stok:-

maxis rm10 harga 9.70
minimum order 100kpg.
COD
 
Last edited:

antugile

freshman
Joined
Jul 19, 2007
Messages
13
Points
1
aku ade stock utk prepaid card maxis, boleh order daily dari Isnin - Sabtu. Cara pembayaran sama ada dgn Maybank2U atau COD. Collect sekitar PuduRaya atau area KL. Kuota order minimum 1000 pcs starting next week.

Harga 1 pcs RM 9.65

First Come, First Served.
SMS me at 012 enam enam 5 dua 839
email at [email protected]
 
Last edited:

tajulz

freshman
Joined
Aug 22, 2008
Messages
2
Points
1
Prepaid celcom & maxis RM10

Kad boleh di gunakan di negeri SELANGOR,KL,KELANTAN,TERENGGANU, PAHANG,NEGERI 9 DAN JOHOR.

100 – 999pcs = RM 9.50
1000 – 1499pcs RM 9.40
1500 – Above = RM 9.30

Buat masa ini tiada C.O.D.

Cara Urusan:

bank in pagi sebelum pkl 11:00am, esok malam lps pkl 9:00pm dapat kad.

MASA BAYARAN - MASA DAPAT KAD

Isnin pagi bank in - Selasa malam dpt kad
Selasa pagi bank in - Rabu malam dpt kad
Rabu pagi bank in - Khamis malam dpt kad
Khamis pagi bank in - Jumaat malam dpt kad
Jumaat pagi bank in - Isnin malam dpt kad

* Sabtu & Ahad cuti.

Orang2 yg layak berurusan:
- Yang boleh dtg collect kad di meru @ klang, @ shah alam


KALAU BERMINAT SILA SMS NAMA PENUH IKUT IC DAN NO IC KE 019-6299454..BG TUJUAN MEMBUAT AGREEMENT UTK KESELAMATAN KEDUA-DUA PIHAK.

* URUSAN AKAN DIJALANKAN SELEPAS AGREEMENT DITANDATANGANI SAHAJA.

* SILA BAWA 1 SALINAN KAD PENGENALAN SEMASA TANDATANGAN AGREEMENT

* MASA DAN TEMPAT PERJUMPAAN AKAN DIBERITAHU KELAK


*UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI 019-6299454 (TAJUL)
 

layaran78

freshman
Joined
Mar 13, 2009
Messages
2
Points
0
SESIAPE NAK BELI KAD PRABAYAR SILA HUBUNGI AKU LER...
HARGE TAK LER MURAH..TETAPI GENUINE..BEKALAN BERTERUSAN..URUSAN TUNAI.."COD" KATA ORANG PUTIH..
KAD BOLEH GUNA 1 MALAYSIA..

1. CELCOM 9.6
2. MAXIS 9.65
3. DIGI 9.80

BERAPA BANYAK HENDAK ORDER AJEE SEBELUM JAM 11 AM PETANG KITA JUMPA KAT WISMA KASTAM WILAYAH PERSEKUTUAN KELANA JAYA/KAT KOMPLEK TABUNG HAJI AKU..TUNJUK KAD...KORANG BAYAR..SIAP ADA RESIT JUALAN SEKALI BEB..

BERMINAT SILA HUBUNGI AKU 017 6604375/012-3873354

SIKIT NASIHAT ; Jangan ler kamu percaye ngan kad murah nie..bekalan cam biskut..jap ada..jap takada..klu suruh bank in duit dulu lagi ler jgn pecaya...minggu nie dapat..minggu depan barang takada...hancus..lebur...duit udah bagi..kad tak dapat....
 

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,845
Points
38
kad prepaid kalau nak jadi agen, amik dari distributor :
cel - min kene amik - rm500 + 3 simcard - 4%
maxis - min kene amik - rm500 + 1 simcard - 4%

digi - tak tau
u mobile - tak tau

tapi kalau jual idd card untung byk skit.. rm10 - harga dealer - rm7.50, tapi masalah idd card cepat sangat tukar... kene jual cepat.. pendapat saya la... jgn marah...
 
Top