Nak jual domain .COM satu perkataan, serendah RM 1!

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
< sold >

Terima kasih.

Hamirul
 
Last edited:

fuhhh™

Newbie
Joined
Dec 5, 2009
Messages
3,441
Points
0
try jgklah, kalau dah rezeki, alhamdulillah.

kalau nk renew, berapa kena utk setahun?
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
saya bid RM5 !!!

Thanks bro Protrader :)

try jgklah, kalau dah rezeki, alhamdulillah.

kalau nk renew, berapa kena utk setahun?

Bid jgn tak bid hehe :D

Renew hanya $7.66 sahaja setahun. Tapi kalau winning bid RM50 dan ke atas, saya akan bg renew free utk setahun sebelum push domain kpd pemenang :)

Auction akan tamat esok (ahad) jam 9.46 pagi :)
 

fuhhh™

Newbie
Joined
Dec 5, 2009
Messages
3,441
Points
0
tolong up untuk TT, sbb bid sehari ja , hee

bid tertinggi sekarang RM17.

bid tamat pada 9.46 pagi esok.


nota utk TT : lebih baik bt syrat, masa akan ditambah sebnyak 15 minit selepas bid terakhir. sekiranya tiada orang yg bid dalam masa 15 minit, pemenangnya adalah bid terakhir.
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
Harga BIN?

BIN xde, siapa bid paling tinggi (pada atau sebelum 9.46 pagi 3-oct-2010) dia dpt hehe :D

RM17..... harap2 dapat la..hehhehe

Bid tertinggi setakat nie RM17, thanks bro Protrader :)

tolong up untuk TT, sbb bid sehari ja , hee

bid tertinggi sekarang RM17.

bid tamat pada 9.46 pagi esok.


nota utk TT : lebih baik bt syrat, masa akan ditambah sebnyak 15 minit selepas bid terakhir. sekiranya tiada orang yg bid dalam masa 15 minit, pemenangnya adalah bid terakhir.

Thanks bro Fuhhh :D

Good idea. Maybe next time boleh guna teknik tu... Untuk auction kali nie, sape yang letak bid tertinggi pada atau sebelum 9.46 pagi 3-oct-2010 (ahad) dikira pemenang. So, sape2 yang bid 9.47 pagi dah x valid hehe :D
 

JenamaOnline

Newbie
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,591
Points
0
hehehehehe tercari tread ini tadi tak tahu lak dah ada NEW subsection Domain&Website hehehehehe tahniah WC, bro RM17.50 tu tak kira keeee tambah jadi RM18.00 lerrrr heheehehehe
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
hehehehehe tercari tread ini tadi tak tahu lak dah ada NEW subsection Domain&Website hehehehehe tahniah WC, bro RM17.50 tu tak kira keeee tambah jadi RM18.00 lerrrr heheehehehe

Aku pun blur gak tadi... rupanya mod dah bukak sub-seksyen baru 'Domain/Website' hehe...

tambah sikit RM19 ...

Bid tertinggi setakat nie, thanks bro Protrader :)
 
Top