Nak jadi Agen Dropship saya x?

Joined
Jan 16, 2010
Messages
17
Likes
0
Points
0
Offline
#1
agen dropship cuma perlu promote sesuatu produk tu contohnya di facebook, twitter, blog, kawan2 , sanak saudara dan lain-lain

kalo nak jadi agen dropship saya amatlah di alu-alukan... saya jual kolagen asli , 1 paket awk boleh untung RM10... saya jual dgn harga RM35/1 paket... awk cuma perlu bank in ke saya RM25 ja... awk ambik order , bagi alamat customer tu dan nanti saya akan poskan ke alamat mereka... senangkan, x perlu modal dan x perlu simpan stok... boleh dibuat bila2 masa sahaja... berminat nak tahu apa itu kolagen asli baca kat bawah ni k :-

BACA SAMPAI HABIS

Kesan Kekurangan Kolagen Dalam Badan Kita
Penghasilan kolagen berkurangan dengan kadar 1.5% pada setiap tahun selepas usia 25 tahun. Kesan kekurangannya mula dirasai lebih kurang 10 tahun kemudian. Selepas usia 45-50 tahun, badan kita akan kehilangan hampir separuh daripada kolagen yang ada. Jadi semakin tua, semakin berkurangan kolagen dalam badan. Oleh itu kolagen diambil sebagai makanan kesihatan untuk pelbagai penyakit seperti osteoarthritis(sakit sendi), osteoporosis, arteriosclerosis. Selain itu kolagen juga untuk kegunaan kosmetik dan pelembab kulit. Kebanyakan kolagen yg ada di dlm produk kosmetik kandungannya adalah sedikit sahaja tetapi dgn kolagen asli yg 100% dari rumpai laut ini jumlah kandungannya lebih berbaloi lagi yang akan kita dapat dgn harga yg lebih murah.

Tanda-Tanda Penuaan
- kulit kusam
- tak bermaya
- tiada seri
- kulit kedut dan mula kendur
- pigmentasi kulit
- cepat letig dan lesu
- sakit badan dan sendi
- mudah lupa
- kurang penglihatan

Kolegen ini memang wujud didalam tisu kulit kita. Apabila berusia jumlahnya akan berkurangan.
Jadi dgn kolagen asli daripada rumpai laut ini ia memang membantu menambahkan kolagen di dalam kulit kita malah untuk kesihatan dalaman dan kecantikan kulit kita antaranya menegang dan awet muda. Memanglah byk faktor yg menyumbang kolagen semakin berkurangan dalam tubuh bdn kita.. terutamanya org peminum kopi tegar/kafein.

Baik untuk dibeli untuk maka bapak kita supaya dia orang lebih cergas dan hilang sakit-sakit sendi.

KOLAGEN MENTAH~ DARI SUMBER RUMPAI LAUT SEMULAJADI

100% asli belum diproses, tidak ada campur apa-apa bahan, bebas kimia/racun/pewarna/pengawet/steroid/perisa

IBU KOLAGEN MENTAH/ Pure Marine Collagen 100gram (penggunaan 3-4 minggu)

Kolagen ni berkesan kalau amalkan ada nmpk kulit akan makin berseri-seri tak da lagi kulit kusam, kalau seminggu lebih boleh nampak especially pori2 muka akan rapat dan nampak licin..nak wat masker pon boleh.

KOLAGEN:
• Nilai-nilai nutrisi 10x ganda lebih tinggi daripada sirip ikan yu (rm300/mangkuk)
• Khasiatnya sama dengan sarang burung layang-layang (rm400 hingga ribu2 ringgit)
• 24% kolagen ini bersamaan 2 keping sarang burung layang2
• PH bernilai 7.6
• KALSIUM- 37x lebih tinggi daripada hati ikan.
• ANTIOKSIDA – 55Ox lebih kuat dari vitamin C.
• VITAMIN A – 40x lebih hebat dari Beta Carotine atau 638 kali lebih hebat dari daging lembu.
• PROTEIN – 21x lebih banyak dari susu.
• OMEGA 3 DAN OMEGA 6 – 2326x lebih banyak dari ikan.
• Tumbuhan yang mempunyai banyak mineral didalamnya jika dibandingkan dengan sayur daratan yang lain. Antaranya ialah kalsium, kalium,zat besi, magnesium, iodine, potasium,vitamin B6,B12,C,A,omega 3 dan antioksidan
• Kaya dengan OMEGA-3 yang akan membuat kulit KENYAL dan KENCANG.
• Penuh dengan KOLAGEN
• Kandungan SERAT yang tinggi juga memudahkan penghadaman dan dapat membantu pengguna mengatasi masalah sembelit/buasir
• Kandungan IODINE yang tinggi, berfungsi untuk menghalang tubuh manusia menyerap logam berat yang berbahaya seperti plumbum, yang boleh mengakibatkan kanser darah dan kanser tulang
• Sudah diiklankan dalam rancangan NONA 20 mei 2012 (pada yang sempat tonton lah)

1. Laraskan BERAT BADAN dan HORMON.
2. Anti-bakteria, Pemecatan TOKSIN.
3. Menghilangkan SEMBELIT
4. Mengurangkan tekanan darah tinggi dan hypotension
5. MENCANTIKKAN KULIT, MELICIN dan MENEGANGKAN kulit (anti penuaan)
6. Memulihara sel-sel kulit mati (JERAWAT), perbaiki masalah kejatuhan penjagaan
KULIT dan RAMBUT, kurangkan KEDUTAN ,TEMPAT HITAM, SELULIT DAN JERAWAT
7. Menormalkan fungsi kelenjar tiroid
8. Membantu meningkatkan METABOLISME
9. Meningkatkan fungsi stomatch
10. Membantu Menghapuskan nefritis, Artritis, basal
11. Strength Strengthens saluran darah, mengurangkan penyakit sendi,
kecacatan Kolagen, Darah badan dan Purpura haemorrhagica
12. Meningkatkan PEREDARAN DARAH, Dingin dan mencegah sakit bahu
13. Berkesan bagi orang-orang yang telah sarcoma atau TUMOR
14. SLIM UP abdomen dan PUNGGUNG anda, melembutkan kulit dan mengurangkan sakit pinggang
15. Mencegah ANEMIA
16. Mengisi rawan antara sendi, menguatkan tulang, sinews dan ligamen serta lebih rendah sakit belakang dan sebagainya

- menurunkan darah tinggi, kolestrol, kencing manis dan pernah disiarkan dalam surat khabar berita harian boleh merawat penyakit jantung....

SIAPA YANG BOLEH MAKAN KOLAGEN INI:
•Wanita dan lelaki
• Ibu mengandung – Kulit bayi jadi cantik, putih dan halus (untuk kandungan 6 bulan keatas shj). Ibu rasa bertenaga dan tidak mudah letih
•Ibu menyusui bayi- boleh makan tapi dengan syarat tidak boleh lebih 5 gram sehari kerana kandungan iron adalah tinggi.
•Kanak-kanak yang berumur 2 tahun ke atas
•Wanita selepas bersalin/berpantang tidak digalakkan makan rumpai laut hingga selepas 3 bulan bersalin kerana ia besifat sejuk.

Cara Penggunaan :
1. Basuh kolagen mentah, ramas2 seperti basuh beras 5-6 kali
2. Rendam kolagen mentah yang telah dibasuh semalaman
3. Buang air rendaman tadi dan basuh sekali lagi 5-6 kali; toskan
4. Campur dengan 2.5 liter air kosong ke dalam periuk untuk direbus selama 15 - 20 minit (letak daun pandan kalau tak nak ada bau rumpai tu.. WARNING : Jgn tambah apa-apa perisa yg lain smasa merebus di khuatiri selepas kolagen tu sejuk dia x kan menjadi jeli kecuali daun pandan, dah pernah terjadi kat saya)
5. Selepas mendidih biarkan ia sejuk sebelum diletakkan ke dalam bekas dan disimpan dalam peti ais (stok untuk 3-4 minggu) – simpan segumpal kolagen mentah yang telah direbus tadi (seperti agar2) dalam bekas bertutup ke dalam peti ais untuk dijadikan masker

Cara Pengambilan :
1. Waktu terbaik ambil semasa perut kosong (selepas bangun tidur – sebelum sarapan & sebelum masuk tidur)
2. Ambil air rebusan kolagen dari peti ais (akan jadi seperti jelly), ambil 3 sudu besar dan masukkan ke dalam gelas - boleh juga dicampurkan dengan sunquick/air buah atau dimakan begitu sahaja bagi yg tahan dgn bau laut tu (jangan melebihi 3/4 sudu kerana walaupun kolagen asli ni baik utk kita namun jika kandungan yg diambil terlalu banyak ianya tidak elok utk kita kerana kandungan iodine yg terlalu banyak di dalam kolagen asli ni)
3. Sebelum minum tu baca Bismillah & Selawat =) bagi yg Muslim...^^

Cara Membuat Masker :
1. Cuci muka/guna pencuci muka supaya pori2 di muka terbuka luas
2. Sapu rata gumpalan kolagen tadi di muka (sangat bagus dibuat setiap hari)
3. Biarkan lebih kurang 15 minit atau boleh juga dibiarkan semalaman sebelum dicuci

PERHATIAN :

* Jika boleh elakkan minum kopi, nescafe,teh,berkarbonat atau minuman yang tinggi kandungan kafein. Sebab semua tu boleh menyerap dan membuang vitamin C, kolagen dan gluthathione (agen pencerah) dalam badan kita..Jika teringin sangat untuk minum minuman berkafien selangkan 3-4 jam selepas mengambil kolagen.

TIPS: Ambil bersama vitamin C untuk kesan yang maksimum & lebih cepat!! Banyakkan minum air kosong 2.5-3 liter sehari bagi melancarkan pembuangan toksin dan mengoptimumkan penyerapan kolagen oleh badan.

TIDAK PERLU LAGI MAKAN COLLAGEN YANG MAHAL...CUBALAH IBU KOLAGEN/MARIN KOLAGEN ASLI..SANGAT BERKESAN..YANG PENTING JIMAT DAN KESANNYA SETANDING DENGAN KOLAGEN LAIN..MALAH LEBIH DARIPADA ITU...

MURAH, JIMAT DAN BERBALOI. MENGAPA BERBELANJA LEBIH.

1 Packet/100 gram [untuk 3-4 minggu] Harga RM35 FREE Postage for Malaysia
2 packet atau lebih RM30/packet FREE Postage for Malaysia

Ini harga yang terbaik saya boleh bagi, xda less price lagi k...

1 paket tahan 6 bulan (selagi tak kena air)
yang dalam peti ais yg telah menjadi agar2/jeli tu tahan sehinnga 3 - 4 bulan.

Penghantaran akan dibuat pada setiap hari Isnin, Rabu dan Jumaat sahaja.
Buat pembayaran pada hari sebelum penghantaran untuk di hantar pada hari yg telah saya nyatakan.

Lokasi sy ialah di Kuching dan saya menggunakan perkhidmatan pos laju. Harap maklum.

Berminat untuk menjadi PENGEDAR (Terbuka kepada Malaysia, Brunei & Singapore) atau AGENT DROPSHIP? Nak tahu apa itu AGENT DROPSHIP? (Dropship untuk org Malaysia sahaja) Jika menjadi Dropshipper anda tidak perlu mengeluarkan modal dan tidak perlu menyimpan stok, boleh dijadikan sebagai kerja sampingan pada bila2 masa sahaja. Berminat untuk tahu lebih lanjut SMS 016 522 4722 (no call) atau PM Facebook page saya [PM saya nanti saya bagi link Facebook Page saya]

Jika anda berminat untuk membeli, sila semak stock dgn saya terlebih dahulu.
sila sms ke 016 522 4722 :
1.Jenis item
2.Kuantiti item

Setelah pengesahan stock dibuat, saya akan sms no akaun & jumlah yg perlu dibayar kpd anda. Kalau saya lambat reply, harap bersabar k...^^

CARA PEMBAYARAN:
bank in/tranfer/cash deposit (lebih baik guna ATM / online banking Maybank2u so wang tu masok on the spot dlm akaun saya) ke Maybank sahaja (no akaun akan di sms kpd anda). Selepas membuat pembayaran, sila sms segera:
jumlah bayaran,
jenis dan kuantiti item yg ditempah,
tarikh, masa bank in,
nama penuh,
alamat lengkap,
no tel @ hp,
 
Last edited:

vlogin

freshman
Joined
Jan 1, 2013
Messages
105
Likes
0
Points
0
Offline
#11
xkan la xde simpan gambo produk pun, kot xde pun bole tangkap je gambo pastu upload....
 
Top